yağı kullanmayı ben de düşünmüyorum,ama üzüm çekirdeği yoğurtla falan da mı yenemiyor,napsam bilemedim..:44:
merhaba arkadaşlar ben size küç nedir onu sorucaktım ,okuyorum da telkinede başladım ama küç merak ettim açılımı nedir yazarsanız çok sevinirim
kara üzüm çekirdeğiii
bende burda küç le ilgili bölümü okumaya başlarken hep tersten okuyodum ki bende ya sonunu uydrma vardır yada tersten okuma ç ü k derken nasıl yanii ne yiyo bunlar diyodumm
ya aynısını bende yaptım zaten ordan aklımda kaldıpeki nasıl kullanıcam siz kullandınızmı hiç böyle bi uğraşım yokru kabullenip oturmuştum ben ama okuyunca bende neden olmasın diye heveslendim hayırlısı bakalım :26:
aynen bugun benımde 2.gunum ıkıncı 21 ın benımde telkınden sonra bu resme yakın oldu cnm onceden dolgunluk yoktu boyle benım dokununca agrı yok kendı kendıne oluyo sızı dınlerken ve uzun suruyo artık agrı cnm bende gelısme oldukca paylasacamgünaydın kızlarrrr 2. 21. Günümün 2. Günündeyim. Yani 2 nin 2 si :)) inancım son derece yerinde. Nez cim memiş boyutlarımız aynı gözüküyor. Koyduğun resim kadar benimki de canım. şuan dokununca sadece ağrım var. Bunun dışında gün içindeki gelişmeleri yazarım size. Haerkese büyük göğüsler diliyorumm canlarımmm :))))
keşke bu kadar olsa yaaaBunun kadar olsa telkin melkin dinlemem
aynen canın bende kabullenmiş mutlu mesuttum bu siteye bi geldim bi heves okuduklarımın hepsini uygulamaya başladım hayıt tohumu iyi işe yarıyormu bilmiyorum ama küç tozu aldım ben suya karıştırdım içtim böğğğğğğğğğğğğğ
yoğurtda karıştıdım yedim iğgençç aldıgım gibi duruyo yok yani gitmiyo ya kuscam ya kuscam dedim ki sonuçta bünyeye zorla bişi verirsen mideye zorla bişi sokmaya çalışırsan ne faydasını görebilirsin ki çok iğrençç kara üzüm çekirdeği almadım belki onu tek tek yutabilirmiydim tozu iğrençse çekirdeği kim bilir nasıldır. en iyisi çekirdekli kara üzüm al onu ye çekirdeğinide yutarsın hiç olmazsa ağzın tatlanır.
ANLADIM CNM AMA DINLEYINCE OLUYO AKSATMADAN DINLE DERIM BEN O ZAMAN BU RESIMDEKININ IKI KATI OLUR ZAMANLA http://www.sacitaslan.com/galeri.php?id=16072&fid=30669 SELEN86 SENIN BU KADAR VARMI TATLIM? YAA KARA UZUMUN KENDISINI DE YEDIM BEN YAS HALINI AMA CEKIRDEGI ACI VE DILINDE DEGISIK BI ETKI YAPIYO CIGNEYIP YEMESI ONUDA KOLAY DEGIL VALLAevet daha küçükben telkini biraz aksattım bakalım nolucak
cnm hayıt tohumu saçları döküyormuş deneme bence. kara üzüm çekirdeğini hiç yemedim ama bende yıyemezdım sanırsam. sımdı kullandgm yagın ıceriğnde kara üzüm çekirdeğinin yağı var dıştan etkı etsın artık
ANLADIM CNM AMA DINLEYINCE OLUYO AKSATMADAN DINLE DERIM BEN O ZAMAN BU RESIMDEKININ IKI KATI OLUR ZAMANLA SacitAslan.com - FotoGaleri - PENCEREDEKİ ÇIPLAK KADIN!.. SELEN86 SENIN BU KADAR VARMI TATLIM? YAA KARA UZUMUN KENDISINI DE YEDIM BEN YAS HALINI AMA CEKIRDEGI ACI VE DILINDE DEGISIK BI ETKI YAPIYO CIGNEYIP YEMESI ONUDA KOLAY DEGIL VALLA
cnm zaten ozellıkle kucuk resım buldum bU ıstedıgımız degıl kı suan kı halını bulmaya calıstım benımde buna yakın otururken aynı boyle ama ayakda bıraz daha ufagı sankıbenım kı hemen hemen bunun kı kadar ama küçük geldi bana resimDaha büyük olmasını ıstyrm
benım kı hemen hemen bunun kı kadar ama küçük geldi bana resimdaha büyük olmasını ıstyrm
benim o resimdeki kadar olsa yatar kalkar dua ederim
kizlar yok diyorum yoooookkkk
cnm zaten ozellıkle kucuk resım buldum bU ıstedıgımız degıl kı suan kı halını bulmaya calıstım benımde buna yakın otururken aynı boyle ama ayakda bıraz daha ufagı sankıSenın sonradan kuculmus ya bu kadar vardır tam dıye dusundum cnm
benim o resimdeki kadar olsa yatar kalkar dua ederim
kizlar yok diyorum yoooookkkk
aynen canın bende kabullenmiş mutlu mesuttum bu siteye bi geldim bi heves okuduklarımın hepsini uygulamaya başladım hayıt tohumu iyi işe yarıyormu bilmiyorum ama küç tozu aldım ben suya karıştırdım içtim böğğğğğğğğğğğğğ
yoğurtda karıştıdım yedim iğgençç aldıgım gibi duruyo yok yani gitmiyo ya kuscam ya kuscam dedim ki sonuçta bünyeye zorla bişi verirsen mideye zorla bişi sokmaya çalışırsan ne faydasını görebilirsin ki çok iğrençç kara üzüm çekirdeği almadım belki onu tek tek yutabilirmiydim tozu iğrençse çekirdeği kim bilir nasıldır. en iyisi çekirdekli kara üzüm al onu ye çekirdeğinide yutarsın hiç olmazsa ağzın tatlanır.
offfff kızlar zaten bu bızımkıne yakın olsun dıye koydum yaaa ıstedıgımız bu degıl suankı halını buldum dıyorum yaaaaaaaaaevet resimdeki çok küçük bizimkilerden farksız bence
haklısın cnm benım telkin yanlarını genişletti alttan da 1 cmlik buyume var ust büyümüyor o da zamanla olucak çünkü sende üstler de dolmaya başlamış demek zaman gerek ben sabırsızlanyrm hemen buyusunler ıstyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?