Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

ılk 21 gunu tamamla cnm ondan sonrası kolay etkısıde dolgunlugu da gordukce hevesın artacak emın ol ınsallah ıstedıgın gıbı olur cnm senınde hepımızınde

sen 2. 21 gündesin dimi canım ne alemde peki cm olarak fark oldu mu gerçi sen dolgunluk istiyodun... dolgunluk nasıl anlatsana bi yani eski hali nasıldı şimdi nasıl warsa benzer resimler eklesene bizde moral bulalım böle olucak böle değişicek bizimkiler de diye

Lavoba pompası yanı sarkıklık yapmasında cnm dıkkat et cok ılgınc gercekden

canım ne sarkıklıgı ..zaten benı ürküten de o.. ama ben sabıt yerden tutup yapmadım...bastırıp yukarı dogru zorladım..amaa dedım yaa ben de sasırdım ama denıyecem yıne..bu kez kenarlarına yavas yavas...cunku cıdden cok agrıdı...fazla abartmısım ılk gunn

valla dolgunluk tam gaz devam edıyo degısım var cnm oncesıne gore cm 1 2 cm kadar cok degıl zaten ıstemıyorumda dolgunluk da yavas yavas oluyo valla bende ınanamıyorum acıkcası bakdıkca dokundukca benım mı bunlar dıye Resım bakayım cnm bulursam ekleyım ok
sen dene bakalım tatlım sonucu yazarsın belkıde cıddı cıddı buyutur bakarsın neden olmasın kı:44: Ama dıkkatlı yap cnm zarar vermeden
aslında sarkıtmayadabilir canım masajla desteklenirse sarkma engellenir diye düşünüyorum ben
olabılır cnm belkıde ıse yarar cıddı cıddı

olabılır cnm belkıde ıse yarar cıddı cıddı

ben göğüs küçültmeye çalışanların forumuna baktım az önce sarkık göğüs için herkes soğuk sıcak şok öneriyo ki haklılar da cildi sıkılaştırır. ayrıca spor tekniği warmış bunun için bencebüyük olsunda sarkıkların çaresine bakılır

bu hatununkiler yatarken bu şekildeyse normal hallerini hayal edemiyorum.. Hatta hayal etmiyorum çünkü benimkilerde bu kadar olucak ve görücem hayal etmeye ne gerek var dimi ama
sabırlı olursan duzenlı sekılde dınlersen olur tabıkı tatlım neden olmasın ama yavas oluyo bıraz hızlanması ıcın yapılacak pek bısey yok kolay mı yag olusuyo resmen ama oluyo ya onemlı olan bu tatlım dınlemeye devam ıı geceler

3. gün daha. evde olmadığım için az dinleyebiliyorum. başlarken ölçüyü nerden aldınız hem alttan hem üsttenmi

günaydın kızlarrrr 2. 21. günümün 2. günündeyim. yani 2 nin 2 si :)) inancım son derece yerinde. nez cim memiş boyutlarımız aynı gözüküyor. koyduğun resim kadar benimki de canım. şuan dokununca sadece ağrım var. bunun dışında gün içindeki gelişmeleri yazarım size. haerkese büyük göğüsler diliyorumm canlarımmm :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…