Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

ama ergenlıkde de oluyomus kı cnm yoksa gogus buyumesı olmuyomus yaglar durmuyomus kana ıhtıyac varmıs yanı ınsallah zararı olmaz ne deyım:26: O zaman sen cıft yap 22 olsun senınkı Benım adet donemınde oldu dolgunluk o dolgunluk gıttı ama telkının kı kaldı cnm ınsan anlıyo zaten regl donemınde sısıyo resmen dolgunluk daha farklı ya benım bı kac gun erken olarak etkıledı senın cok erken olmus yaa

Şekerim benim ayaklarımda varis var oradan biliyorum bende, doktora gittiğimde resmederek anlatmıştı nasıl olduğunu. Ama göğüsteki kan dolaşımının hızlanmasına bağlı olarak geçici bir şeydir belki bilemedim ben de.

Aynen canım ki ben telkini dinlemeye adet döneminden 2 gün sonra filan başlamıştım çakışma olmasın diye tam ortasında geldi çattı ağrısı sızısı da cabası. Benim göğüslerimde ekstra bir şişkinlik olmadı ama şekerim belki günü gününe adet olmadım diyedir.

evet yaa gecıcı bı durumdur bencede ayy ne zaman hızlanacak acaba buyume boyle mılım mılım mı gıdecek yaa ergenlıkde bırden oluyo ya bıde dokununca acırdı ergenlıkde boyle bı durum bende yok sızde varmı kızlar :44: Bende oldu cnm sıslık cunku tam gunune yakın oldum benım reglımı etkılemedı bakalım bu kez etkıleyecekmı cok tuhaf bısey yaptıgımız aslında soylesek kımse ınanmaz bıze

Denemeye kalkmasam ve biri bana böyle bir şey var dese ben de inanmazdım :)

Elleyince acıma gibi bir durum bende de yok canım ama yüzüstü yattığım da acıyo. Benim belirtiler çok erken oldu bu ara verdiğim dönemde birden büyüyecekler gibi geliyor bana ama bakalım inşallah düşündüğüm gibi olur :81:

EVET BENIMDE YUZ USTU UYURUM HEPDE COK AZ BI ACI OLUYO AMA NORMALDE DOKUNUNCA ACIMIYO BEN INANIRDIM VALLA NE YALAN SOYLEYIM BU KONUDA ARTIK KIM NE DESE DENEYECEK HALE GELDIM CUNKU BENDE DE ERKEN OLMUSDU BELIRTILER CNM BU DAHA BI HEVESLENDIRIYO ACIKCASI BUYUME BENDE CIVIMA OLUYO ONCE SONRASINDA OLUYO CNM BI HAFTALIK ARADA DA AZ DA OLSA DOLGUNLUK OLDU CNM

Kesinlikle belirtiler çok davetkar oluyor :82:

Şekerim bana müsade sana iyi geceler diliyorum. Görüşürüz :13:

Niliş, gündüz dolduramadığım 6 saatimi uykuda doldurayım diye uyurken dinlemeye başladım ya sanki gündüz dinlememden daha çok etki etti bana; ama sabah zor kalkıyorum ve aynı ergenlikteki gibi bacaklar ağrır ya aynı ağrılar hiç aybaşımda yaşamadığım kasık ağrılarım oluyor.Bide sende Hayatım Değişti sitesine baktın mı ben ego için dinlemeyi düşünüyorum da ama onlar kaç gün kaç saat dinleniyor biliyorsan benide bilgilendiirir mısın? Biraz hazırcı oldum ama:13:

Kızlar göğüslerde harika gelişmeler varda ya ben 28 yaşındayım 4 yaşında bir oğluşum var gel gelelim hala akne problemim var.Göğüslerimi de hamilelikte çatlamıştı deri fazlalığından sarktı içini doldurmak için bu telkini dinliyorum, dolmalarda başladı 8. günümdeyim.Parfarit hala yok değil mi bide yüz güzelliği için bir telkin yapsa sivilceler lekeler falan. Buarada çekicilik telkini var ama onda karamsarım ben sivilceli olsamda çekici bir bayanım nerde manyak var beni bulur bide meraktan soruyorum o çekicilik telkini dinleyince sonuçta benim bilinçaltıma işliyor çekici olduğum dışarıya nasıl yansıcak hani bazı komik kadınlar olur ya kendini güzellik tanrıçası sanarak hareket eder dinleyince öyle mi oluruz ki

şuanda kanaltürkte hülya avşarın SEVDA ATEŞİ adlı filmi yayınlanıyo ve bu şarkı çalıyo o filmde. Duyunca şok oldum ya bu şarkı nasıl olcak da göğüs büyütecek film şarkısı bu. o zamn bu filmi izleyen herkesin göğüslerinin büyümesi gerek

arkadaşım senin işine yarayan müzik değil ki, arkaplandaki senin duyamadığın telkin. kız yaptığı telkini senin filmde duyduğun müzikle birleştirmiş, mozart'ın 40. senfonisiyle de birleştirebilirdi ama her mozart dinleyende etki göstereceği anlamına gelmezdi bu, yalnızca telkinle birleşen şarkıyı dinleyende etkisi olur :) önemli olan gerekli programla müziğin altyapısına koyduğun telkinler burda, müzik seçimi değil :)

şarkının altında gömülü diyoruz ama ne malum şarkının altında telkinin gömülü olduğu. sen denedin mi bunu canım oluyo mu

şarkının altında gömülü diyoruz ama ne malum şarkının altında telkinin gömülü olduğu. sen denedin mi bunu canım oluyo mu

oluyo oluyo bize güvenebilirsin canım telkin çok kısık sesle kulagına geliyo zaten dikkat edersen::)

Son düzenleme:
Hıc kımse yazılanları ılk sayfayı falan okumuyomu kızlar yaa Muzıkle ne ılgısı var herhangı bı sarkı muzıgı olabılır bu yanı ne alakası var parfaıt ıcıne telkın sozlerını yerlestırdı hem ınanmayanda dınlemesın kız o kadar ugrastı yaptı allah razı olsun yanı etkısını goruyoruz kı yazıyoruz 300 sayfa yazı nasıl yazılsın kı yoksa kımse okumuyo mu

canım annen haklı cıkdı bak turk fılmı muzıgıymıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…