Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

belırtıler superrrrr cnm gayet guzel devam edıyo olacak bu ıs tatlım olacak dınlemeye devammmmm ıgne bıcak saplanmıs gıbı oluyo evet cnm koltuk altı agrısıda cok gıcık oluyo yaa ama olsun bunlar guzel belırtıler:13: cıvımanın ardından dolgunluk oluyo ya bakıyorum bende gunluk tuh bugunde cıvıma yok dıyorum hatta

nedir bu çektiğimizzz yahuu o dosyaya nasıl ulaşbllrrmkiiii

yaa demek duştan etkileniyo benim ufaklıklar hı suya girince cıvıma oluyosa yazın bikiniyle dik dik gögüslerimle gerine gerine denize girip fos olmuş bi vaziyette çıktığımı hayal bile edemiyorumm rezalet.

gerçi o zmana kadar benim 2. 21rim biter artık hiç bişeyden etkilenmeyen memişlerim olur inşallh

nedir bu çektiğimiz yaaahu o dosyaya nasıl ulaşblllrmm ve işe yarıomu telkn dediğnz olayyyy

canim nasil yani dusa girince kücülme mi oluyormus? :44:

nedir bu çektiğimiz yaaahu o dosyaya nasıl ulaşblllrmm ve işe yarıomu telkn dediğnz olayyyy

Kardeş bu konunun ern başında iki tanelink var orda bu telkinli müzik var ve orda müziğin içindeki telkin sözleride yazıyor.Birinci sayfayı tıkla ''parfait'' arkadaşımızın paylaştığı..

telkinle nasıl büyür pek inanamaddm açıkcasııı faydası var diosunuzz yanni ölemiii
ayy ne olur yaa hergun aynı seyı duyuyoruz ıse yaramasa bu kadar ınsan kafayı mı yedı de dınlıyo cnm benım elbette yarıyo dene ılk hafta goreceksın etkısını
yanı suan kucuk ondan oyle oluyo zaten buyuk olunca suya gırınce sonme olsa bıle farketmeyecek zaten kocaaaman olacak cnm

canim nasil yani dusa girince kücülme mi oluyormus? :44:

hayır canım benim 21 dün bitti bugün duştan sonra sanki bi cıvıma oldu gibi geliyo ama nezin tecrübeyle onaylanmış bilgisine güvenim sonsuz bu cıvıma iyiye işaret daha bomba gögüsler için cıvımanın ardından dolgunluk geliyo sanırım ki bi ara yine şişmemiş balona su koymuş gibi cıvık demiştim ardından atağa geçtiler

kızlar ayrıca kahverengı kısım varya hanı orası eskıden büzuk buzuk olurdu ama artık regl oncesındekı gıbı gergın ve sıs gıbı duruyo sızde de oylemı?

kızlar ayrıca kahverengı kısım varya hanı orası eskıden büzuk buzuk olurdu ama artık regl oncesındekı gıbı gergın ve sıs gıbı duruyo sızde de oylemı?

tam olmasada öle gibi gibi ama benim gögüs ucum resmen büzülürdü bi üşürsem dikleşirdi oda sert olmazdı gögüs ucum hem içindeydi bi komşumuzunda öleydi bebeğini emzirmekte zorluk çekiyodu ama şimdi hep dışarda eskisi gibi sönük değil ölçüm yaptıgımda tamamen dikleişiyo ver sertleişiyo eskiden sadece başını gösterme lutfunda bulunuyodu

Kardeş bu konunun ern başında iki tanelink var orda bu telkinli müzik var ve orda müziğin içindeki telkin sözleride yazıyor.Birinci sayfayı tıkla ''parfait'' arkadaşımızın paylaştığı..

indirmeye çalışıorm '''bad hash''' die bi yazı çıkııooo

slm kızlar ya nezcim senle şu themra yağ icin konuşmuştk hatırlamazsın belki sen şuanda kullanıyomusun tatlım bide hala telkini indiremedm bende pc yok cepten giriyorum nete cebe indiren arkadaşlar varsa yardım ltfn?

cnm benim ikinci 21 güne basladiktan sonra öyle oldu bende dün farkettm
evet cnm onceden sadece regl zamanı olurdu boyle son gunlerde benım hep boyle gergın duruyo sıs gıbı kahverengı kısım boyle onceden buzuk duruyodu neden acaba buyuyo ya ondandır
ucu benım de bı ara dısardaydı ama sımdı kahverengı kısım sısdıkden sonra ucuda ıcerde ama eskısıne gore cok daha cabuk belırgınlesıyo ucu cnm
indirmeye çalışıorm '''bad hash''' die bi yazı çıkııooo

ılk sayfadakı ılk lınke tıkla sonra cıkan sayfanın en altına ın yavas ındır dıyo oraya bas bekle bı sure sonra kutucuk cıkıyo ıcıne ordakı harf sayı her ne ıse aynısını yaz sonra submıte bas bekle bıraz download start now yazısı cıkınca bas ona ıner belkı on oldu bunu yazdıgıım ındırme ısı cıdden ılk basda zor gelıyo

nezz teşkr emnm çk yazmşndr bu cvbı haklsnda aynılarnı yapmama rağmen olmadı oyzdennn srmak zornda kaldm

Son düzenleme:
dogrudur cnm ben artık yag krem hıc bısey kullanmıyorum sadece telkın dınlıyorum veee buyuyooo cnm zaten dıger tum yontemler etkısı gecıcı yada cm olarak etkılıyo bu sekılde yaglanarak resmen buyuyo bu kez kendımızı kandırmıyoruz kızlar en cok da bunun ıcın sevınıyorum cnm normal ındır ıste tarıf ettım ayrıntılı sekılde telefonada ıner heralde
[ben pcyede indiremedimmm

ayrıntılı yazdım cnm tekrar dene bu kez ındırebılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…