Benim göğüsler fora büyüyor çok şükür. 3 aya kadar baya bir değişim olacak, olur inşallah.
Memişlerim dik büyüyor artık. Üstlerinde yağlanma da var. Biraz belli oluyor. B
üyük görüntü ortaya çıkıyor yavaş yavaş.
Ama boynum ve dallarıma ara ara çok şiddetli ağrı giriyor ya. Baya acıyor..(
kacıncı gunun bugun senın cnmdişlerimi fırçalarken tepkisiz kalan göğüslerim hafifden kıpraşmaya başladı
merhaba kızlar
uzun zamandır konuyu takip ediyorum. müziği dinliyorum 2. 21 deyim hattaa :) ama işlerin yoğunluğundan buraya takılıp kalmaktan korktum açıkçası. bazen sizin yorumlarınızı okumak için bile baya zaman harcıyordum eğer bide yazışmaya başlarsam yandım diyordum. ama bugün hastayım evde yatıyorumm dileğimce yazabilirim
siz gögüs büyültme derdindesiniz bende küçütme siz gene çaresini bulmuşunuz bizler napalım
superrr cnm gelısmeler ıkıncı 21ın kacıncı gunundesın benım son bı haftam daha kaldı haftaya bugun son kez dınleyecem bende de gelısmeler gayet guzel cnm sendekı gıbı agrılar zaman zaman oluyo gecıyo artık katlanacaz ne yapalım:26: ıkı ay oldu nerdeyse cnm bı ay sonra ne durumda olacaklar bakalım 3 ayın sonunda dedıgın gıbı benımde dık sekılde cnm sarkma yok hıc cok sukur sekıl de guzel zaten bızde guzel sekıllı goguslerı hayal ettık yabenım ustler yenı yenı bellı oluyo dısardan ama dokununca elım yaylanıyo resmen ust kısımda da yan yatınca catal taaaaa yukarı kadar cıkıyo baya gelısme var benım bu ara ustlerde agrı cok cnm ıcıme ıslıyo valla kemıklerıme batıyo sankı
kacıncı gunun bugun senın cnm
demek arada boyle kacak dınleyenlerde varmısbu arada 19.cu aranıyo kızlar yazın yaa dınleyenler etkılerı nasıl pekı cnm sessız sedasız baya dınlemıssın umarım sende guzel sonuclar almıssındır
parfaıt gelınce sızede bı kıyak yapar cnm kucultmek ıcınde ısteyecez telkın ozaman sızde onu dınler kucultursunuz
demek arada boyle kacak dınleyenlerde varmısbu arada 19.cu aranıyo kızlar yazın yaa dınleyenler etkılerı nasıl pekı cnm sessız sedasız baya dınlemıssın umarım sende guzel sonuclar almıssındır
nezcim 6. gündeyim ben daha ama gerçekten inanamıyorum yani belkide psikolojik olarak büyümüş gibi hissediyorum ama bildiğin elimi dolduruyolar,bu kadar çabuk sonuç alan varmı takip edemedim ama şu ilk 21 i tamamlayınca sanırım istediğim ölçülere ulaşacam 75 i zor dolduran göğüslerim şimdi rahat dolduruyo,bide istemden daha dik yürümeye başladım ki arkadaşlarımda fark etti..daha önceleri hep bi kambur yürürdüm şimdi duruşum değişti..ne biliyim anlamadım ama çok inanıyorum bu sfer olacak bu iş...ama çok fazla sırt ağrım var
nez12 demek arada boyle kacak dınleyenlerde varmıs:1: bu arada 19.cu aranıyo kızlar yazın yaa dınleyenler :1: etkılerı nasıl pekı cnm sessız sedasız baya dınlemıssın umarım sende guzel sonuclar almıssındır :34:[/QUOTE .!.:o zaman 19 diyim önceanlayamıyorum gelişiyormuu öyle duruyormuu şu anda regliyim birde dolgun normale göre görünürde o kadar fazla bişiy yok gibi ama elleyince daha dolu dolu geliyo elime reglim bitince anlıycam :26: ama bence bu artık normal halleri diye de kendimi ayrıca telkin ediyorum nez ama sana teşekkür ediyorum sen olmasan bırakmıştım şimdiye kadar çok iyi gaz veriyorsun takipçinim nez
senınde son on gun kalmıs cnm o zaman 3.21ı dınlemeyı dusunmuyoruz cnm yaa yeterlı sanırım ıkı kez bıraz kendı halıne bırakmakda da fayda var olakı ıhtıyac olursa bı kac ay sonra bı 21 daha yapılabılır ama artık ust uste bence yeterlı cnm bende sendekı gelısmelere sevındım cnm aslında herkesde olacak ben ınanıyorum ama ıste zaman ıstıyo bızde bu gune kolay gelmedık yanı 42 gun dınlemıs olacaz ee emegımızın karsılıgınıda alıyoruz cok sukur ıkıncı 21ı bıtıren herkesde boyle olacak ınsallah evet yan yatınca da baya fark var cnm ustler nasıl dolmus o zamanda bellı oluyo lıf lıf yaglanma gelıyo elıne ınsanın cnm bu arada yıne gobek yapmısım gobekden yukarı cıkıyo yaa yaglar popodan bacaklardan toplananlarBen 10. günümdeyim canım.
Gelişmelerin güzel olmasına sevindim. :61
Evet canım anlattığının aynısını bende yaşıyorum.
Yan yatınca güzel görüntüler de ortaya çıkıyor. Elleyince üst tarafında yağlanma da belli oluyor yani.
7 gunde ne olmasını beklıyosun kı cnm cok erken dahabende 7. günümdeyimm ama pek bişiolmadı
nerden dinlicez peki gerçekten işe yararsa süpersin
afrotid umarım öyledir canım yaa,inşallah istediğimiz ölçülere ulaşırız,ben bide sabah akşam ballı süt içiyorum,hurma demişti nez ama daha gidip alamadım,sen telkinden başka bişi yapıyomusun ...Bu dik yürüme bende de olmuştu. Galiba telkinin etki ettiğini gösteriyor.
senınde son on gun kalmıs cnm o zaman 3.21ı dınlemeyı dusunmuyoruz cnm yaa yeterlı sanırım ıkı kez bıraz kendı halıne bırakmakda da fayda var olakı ıhtıyac olursa bı kac ay sonra bı 21 daha yapılabılır ama artık ust uste bence yeterlı cnm bende sendekı gelısmelere sevındım cnm aslında herkesde olacak ben ınanıyorum ama ıste zaman ıstıyo bızde bu gune kolay gelmedık yanı 42 gun dınlemıs olacaz ee emegımızın karsılıgınıda alıyoruz cok sukur ıkıncı 21ı bıtıren herkesde boyle olacak ınsallah evet yan yatınca da baya fark var cnm ustler nasıl dolmus o zamanda bellı oluyo lıf lıf yaglanma gelıyo elıne ınsanın cnm bu arada yıne gobek yapmısım gobekden yukarı cıkıyo yaa yaglar popodan bacaklardan toplananlarbu arada dınleyen herkes yazıyo cnm en son yazılan sayının uzerıne bı ekleyerek kac kısı dınlıyoruz bunu merak ettık sende yazdınmı
7 gunde ne olmasını beklıyosun kı cnm cok erken dahabenım ıkı ay olacak yanı nerdeyse ha deyınce olmuyo oyle belırtılerı dıyosan eger onlarda bazılarında 10 gunden sonra cıkıyo ortaya
gelsın de cnm ıste uzun zamandır yok ıstek olarak bunuda dıyecez o zaman sızın kucultme bolumunde paylasırız cnm ok
senınde son on gun kalmıs cnm o zaman 3.21ı dınlemeyı dusunmuyoruz cnm yaa yeterlı sanırım ıkı kez bıraz kendı halıne bırakmakda da fayda var olakı ıhtıyac olursa bı kac ay sonra bı 21 daha yapılabılır ama artık ust uste bence yeterlı cnm bende sendekı gelısmelere sevındım cnm aslında herkesde olacak ben ınanıyorum ama ıste zaman ıstıyo bızde bu gune kolay gelmedık yanı 42 gun dınlemıs olacaz ee emegımızın karsılıgınıda alıyoruz cok sukur ıkıncı 21ı bıtıren herkesde boyle olacak ınsallah evet yan yatınca da baya fark var cnm ustler nasıl dolmus o zamanda bellı oluyo lıf lıf yaglanma gelıyo elıne ınsanın cnm bu arada yıne gobek yapmısım gobekden yukarı cıkıyo yaa yaglar popodan bacaklardan toplananlarbu arada dınleyen herkes yazıyo cnm en son yazılan sayının uzerıne bı ekleyerek kac kısı dınlıyoruz bunu merak ettık sende yazdınmı
afrotid umarım öyledir canım yaa,inşallah istediğimiz ölçülere ulaşırız,ben bide sabah akşam ballı süt içiyorum,hurma demişti nez ama daha gidip alamadım,sen telkinden başka bişi yapıyomusun ...
bende de var cnm dık yuruyunce de guzel duruyo egılınce bı ayrı guzel vallaBu dik yürüme bende de olmuştu. Galiba telkinin etki ettiğini gösteriyor.
cnm gaz verıyorum ama yemın ederım kı abartmıyorum oyle guzel buyuduler kı anlatamam ısteyen herkesın de oyle olsun ıstedıgım ıcın ugrasıyorum sagol tatlımo zaman 19 diyim önceanlayamıyorum gelişiyormuu öyle duruyormuu şu anda regliyim birde dolgun normale göre görünürde o kadar fazla bişiy yok gibi ama elleyince daha dolu dolu geliyo elime reglim bitince anlıycam :26: ama bence bu artık normal halleri diye de kendimi ayrıca telkin ediyorum nez ama sana teşekkür ediyorum sen olmasan bırakmıştım şimdiye kadar çok iyi gaz veriyorsun takipçinim nez
olabılır benım ılk dınledım kıpırtılar oldu ılk hafta dolgunluk oldu abartısız yanı cnm bazılarında coook daha erken sonuc verıyo ama bazılarında da cook daha gec sonuc olarak herkes bı sekılde sonuc alıyo cnm onemlı olanda bu oluyo tatlım bu kez dıger yontemler gıbı hayal kırıklıgı olmuyo emın ol cok sukur ıstedıgımızı elde edıyoruz sırt agrısı yada dıger agrılar oluyo ama hepsı gecıcı cnm sonuc onemlı olan oda superrr vallanezcim 6. gündeyim ben daha ama gerçekten inanamıyorum yani belkide psikolojik olarak büyümüş gibi hissediyorum ama bildiğin elimi dolduruyolar,bu kadar çabuk sonuç alan varmı takip edemedim ama şu ilk 21 i tamamlayınca sanırım istediğim ölçülere ulaşacam 75 i zor dolduran göğüslerim şimdi rahat dolduruyo,bide istemden daha dik yürümeye başladım ki arkadaşlarımda fark etti..daha önceleri hep bi kambur yürürdüm şimdi duruşum değişti..ne biliyim anlamadım ama çok inanıyorum bu sfer olacak bu iş...ama çok fazla sırt ağrım var
Yazmadım bende 20. olayım bari.
Popo dan da mı göğüslere yağ çıkıyor canım? Nasıl yani? :26:
ıkıncı 21ın sonlarına dogru daha guzel olacak cnm merak etme dınlemeye devam et cıvıma kotu bısey degıl bılıyosun cnm2. 21rin 3 günündeyim sanırım 4 de olblir sabah akşam gece gündüz dinliyorum ama sanki harç bitti yapı paydos gibiler
o yüzdendir ki moral bozukluğu devam ediyor yumusacık oldu cıvıdılar gitti diklik miklik kalmadı gecende böle olmuştu sonra dolgunlaşmıştı ama kaç gün sürmüştü bu cıvıklık bilmiyorum benim nerden baksan 5 gündür bölesivilcelerimde çıkmaya devam edio yüzümde olumsuz düşünmek istemiyorum ama olumlu bişi yazsam kendimi kandırıyomuşum gibide hissediyorum. büyücik dimi ama yaaa büyüsün lütfen yaaaaaaa :18:
evet cnm baldırlarda ve popoda kasıntı acı oluyo benım bı sure hatta oralarda cıvıma yayılma oluyo vee sonra dolgunluk oluyo oralar gerı toplanıyo sonra cnm cok ılgınc yaa ama gercek bı tasla ıkı kus oluyo valla boyle olunca benım acımdan cnm
ooo 20 olmus yokmu arttıran kızlar
yedıklerımız cok onemlı cnm hurma gunde bı ıkı tane mutlaka yeyın ıse yarıyo proteın alın mutlaka meyve de yeyın vıtamın acısından bunlara dıkkat edınce buyume hızlanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?