Nee 95 miiiÖnce kaçtııı?
98 cm dı cnm ama sırttan yanı hıc oyle sasırma
o da doğru of biz de dertlerimize çözüm bulduk şimdi hangisini yapsak karar veremiyoruzneyse ya bi büyüsün o zaman göğüslerim onu da yaparım boyumuz da uzasın göğüslerimiz de büyüsün oh daha ne isterim
kızlar ben de dinlemeye karar verdimbahsi geçti mi bilmiyorum ama bir sorum olacak 6 saat kesintisiz mi dinlememiz gerekiyor yoksa gün içinde parça parça dinleyerek 6 saate tamamlasak olur mu?
cnm dınledım ındırmısdım ben ama cızırtılı yanı ses pek gelmıyo bılmıyorum kı cıdden kotu bısey mı geldı basına dıyorum bazen yoksa az bı sure de olsa gırerdı yaaSırttan fln 95 olmuş ya sen ona bakYa nezcim şu ilk sayfalarda parfait çıplak sesini koymuş ya,(müziksiz)telkin cümlelerini,onu sen dinledin mi?Hata veriyor indiremedim de Anladın sen onu
Parfaiti gören,duyan,bilen yok muu?Artık gelse çok iyi olacak...
olabılır cnm ama dıger arkadaslarda da oluyo bılgısayara cok bakmakdan mı telkınden mı bılmıyorum bugun yok bakalım ınsallahda olmaznezcğm bu arada seyirmenin sebebi bilgisayardr dye dşünyorum uzun süre baktğmda bende oluyor da özellkle bişey okumaya çalışrken haliyle bu sayfaları okucam diye yoruyorsundur gözlerini ondandır bence
ındırme ısı neden bu kadar zor cıdden yaayaa ben indiremedimmm
Sabah uyandıgımda yoktu gozumde seyırme dınlemeye basladım telkını seyırmede basladı yaa:84::84::84:
Sabah uyandıgımda yoktu gozumde seyırme dınlemeye basladım telkını seyırmede basladı yaa:84::84::84:
canım acaba psiklojik olabilirmii, ben yorgunlıktan olur biliyorum çünkü :44:
bılmıyorum cnm ama bugun bıraz azaldıcanım acaba psiklojik olabilirmii, ben yorgunlıktan olur biliyorum çünkü :44:
sende de olunca gorurum tatlım o zaman senıBencede nezz,sen taktın ya bu seyirme işine bir de ha bire telkinden,telkinden diyip,yolluyosun bilinçaltına msjı,o da napsın,nez bana emir veriyo telkini duydugun an heyy göz sen seyirmeye başladiyo göz de emir kulu tabi başlıyo seyirmeye
evet yaa cok gıcık ama dıger gunlere gore bugun azaldı cnm yarına kalmaz ınsallahnez12cim göz seğirmesi ya göz kasları yorgunluğundan olur yada psikolojik. Geçer inşallah yakında. Ço0k gıcık bişey.
ya kızlar ben gün içinde bi 3 saat falan anca dinliyorum, baş ağrısı yapıyo çünkü :2: yatarkende açıyorum ama totalde 12-14 saat falan oluyo, nolcak :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?