Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

98 cm dı cnm ama sırttan yanı hıc oyle sasırma

Sırttan fln 95 olmuş ya sen ona bak Ya nezcim şu ilk sayfalarda parfait çıplak sesini koymuş ya,(müziksiz)telkin cümlelerini,onu sen dinledin mi?Hata veriyor indiremedim deAnladın sen onu
Parfaiti gören,duyan,bilen yok muu?Artık gelse çok iyi olacak...

Son düzenleme:

kızlar göğüs boy epilasyon derken dinleye dinleye estetikli gibi olcaz heralde ama doğal

nezcğm bu arada seyirmenin sebebi bilgisayardr dye dşünyorum uzun süre baktğmda bende oluyor da özellkle bişey okumaya çalışrken haliyle bu sayfaları okucam diye yoruyorsundur gözlerini ondandır bence

kızlar ben de dinlemeye karar verdim bahsi geçti mi bilmiyorum ama bir sorum olacak 6 saat kesintisiz mi dinlememiz gerekiyor yoksa gün içinde parça parça dinleyerek 6 saate tamamlasak olur mu?

kızlar ben de dinlemeye karar verdim bahsi geçti mi bilmiyorum ama bir sorum olacak 6 saat kesintisiz mi dinlememiz gerekiyor yoksa gün içinde parça parça dinleyerek 6 saate tamamlasak olur mu?

parça parça da olur, merak etme sen :) gün içinde hangimizin kesintisiz 6 saat vakti var ki :)

cnm dınledım ındırmısdım ben ama cızırtılı yanı ses pek gelmıyo bılmıyorum kı cıdden kotu bısey mı geldı basına dıyorum bazen yoksa az bı sure de olsa gırerdı yaa
nezcğm bu arada seyirmenin sebebi bilgisayardr dye dşünyorum uzun süre baktğmda bende oluyor da özellkle bişey okumaya çalışrken haliyle bu sayfaları okucam diye yoruyorsundur gözlerini ondandır bence
olabılır cnm ama dıger arkadaslarda da oluyo bılgısayara cok bakmakdan mı telkınden mı bılmıyorum bugun yok bakalım ınsallahda olmaz

slm kızlar,benim ilk 21 dün bitmişti ama ilk gün 2 saat falan dinlemiştim,onun için bugün de dinliycem.Gelişmeler süper yağlanma haricinde bi sıkıntım yok çok şükür.Dün göğüslerim tatlı tatlı ağrıdı,tatlılarım benim,ilgi istiyolar tabi kolay değil..
Bu arada ben yaklaşık bir ay önce ticari bi göğüs büyütme kremiyle içe doğru masaj yapmıştım ve ilk kullanımda meme ucunun hemen altındaki o sertlik dağılmış ve büyümeye başlamıştı,sonra 2. kutuda başka bi ürün göndermişlerdi diğeri yok diye.Benim de içime sinmedi 2. ürün bıraktım..ama bence büyümeyi yapan krem değil masajdı,dün tekrar başladım..Çörek otu da yiyorum çok faydalıymış,bulunca hurmaya da başlıycam..Bu arada da ilişki telkinini dinliycem,ondan sonra belki 2. yi dinlerim..

Sabah uyandıgımda yoktu gozumde seyırme dınlemeye basladım telkını seyırmede basladı yaa:84::84::84:

Sabah uyandıgımda yoktu gozumde seyırme dınlemeye basladım telkını seyırmede basladı yaa:84::84::84:

canım acaba psiklojik olabilirmii, ben yorgunlıktan olur biliyorum çünkü :44:

Bencede nezz,sen taktın ya bu seyirme işine bir de ha bire telkinden,telkinden diyip,yolluyosun bilinçaltına msjı,o da napsın,nez bana emir veriyo telkini duydugun an heyy göz sen seyirmeye başla diyo göz de emir kulu tabi başlıyo seyirmeye

kızlarr hadi bakalımm ben de bugün başladım dinlemeyee :)) finallerim başlycak ptesi günü sadece onu etkilemesinden korkuyorum ama bir bakıma da güzel bir müzik olduğu için dinlerken ders çalışabilirm diye düşündüm. ama bir şey sorcam aralıklı olarak dinlesek bir şey fark etmiyor değil mii?

ya kızlar ben gün içinde bi 3 saat falan anca dinliyorum, baş ağrısı yapıyo çünkü :2: yatarkende açıyorum ama totalde 12-14 saat falan oluyo, nolcak :44:

canım acaba psiklojik olabilirmii, ben yorgunlıktan olur biliyorum çünkü :44:
bılmıyorum cnm ama bugun bıraz azaldı
sende de olunca gorurum tatlım o zaman senı bı kac kısıde daha olunca telkıne bagladım cnm
nez12cim göz seğirmesi ya göz kasları yorgunluğundan olur yada psikolojik. Geçer inşallah yakında. Ço0k gıcık bişey.
evet yaa cok gıcık ama dıger gunlere gore bugun azaldı cnm yarına kalmaz ınsallah
sady aralıklı derken cnm gun ıcınde aralıklarla dıyosan bısey olmaz tabı ust uste saatlerce olması sart degıl ama gun atlama olarak dıyosan ard arda dıye gunluk mutlaka dınle cnm gun atlamadan

ya kızlar ben gün içinde bi 3 saat falan anca dinliyorum, baş ağrısı yapıyo çünkü :2: yatarkende açıyorum ama totalde 12-14 saat falan oluyo, nolcak :44:

10saatı sakın gecırme bas agrısını oda yapabılır cnm o zaman gunduz hıc dınleme tamamını 10 saat uykuda dınle

selam kızlar,
kaç gündür bende de baş ağrısı vardı, ama sinüslerdenmiş hayatımda ilk defa afedersiniz bu kadar iltihap attım. bişey benim sinüsleri tetikledi ama nedir anlayamadım. telkine bağlasam mı hemen :)
üstünüze afiyet benimkiler cıvımıştı ya dün, bugün regl oldum.
sen tut 14 gün dolgun dolgun gez sanki regl olacak gibi, birden sönsünler ertesi gün regl ol.
tam tersi olması gerekirken. sabah öyle bi korktum ki, heralde telkin yüzünden erken oldum zannettim ama takvime baktım tam zamanıymış, o müthiş dolgunluklardan ağrılardan takvimimi şaşırdım
öpüyorum sizi, tam gaz yola devam

merhaba kızlar...
bi kaç gündür forumu zar zor takip ettim yazmaya pek fırsatım olmadı. ama güzel haberler getirdim. herşey çok şükür yolunda gidiyor. gerçekten bi göğüs yapısı oluştu. hala dolgunlar ve artık dolgunlukta değil geçici değil bunlar benim bi parçam oldu eminim... içleri ve üstleri doluyor şu sıralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…