Göğüs Çatlakları İçin Krem

defnebusra

kızlarıyla çok mutlu :))
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
235
1
96
Erzurum
kızlar göğüs ucum çatladı ve çok ama çok acıyo netten araştırdığım kadarıyla papilla ve FıTO marka etkili kremler duydum aranızda bunlardan kullanan var mı kesin çözüm ve fikirlerinzi acilen bekliyorum

Son düzenleme:
canim kremi bilemicemde burda duydugum kadariyla zeytin yagi çok iyi geliyormus. birde bir çay kasiyi karbonati suyla karistir gogsune sur.. bebegine sut vericen zaman gogsunu yika ins.Allah sifalar versin ins.

canım hangi kremi kullanırsan kullan sadece acını hafifletiyor.benimde 1 aylık kızım var .tek çare silikonlu göğüs ucu.en azından yarası geçiyor ve daha rahat emziriyorsun.arada bir de bebeğim göğsümden soğumasın diye de silikonsuz veriyorum.2 gün silikonsuz veriyorsam 5 gün silikonla veriyorum.hem yara olmuyor hem de bebeğim memeyi bırakmıyor.valla ben şimdi çok rahatım.bunu yaparken de hani şu yıkamadan da kullanabileceğin kremler varya onlardan sür iyileşme sürecin hızlanır.

sana kendi formülümü yazıyorum hemen dene çok iiyi gelicektir bilidiğimiz kuru soğanın dış kabuğunu soy daha sonra iç kısmından bir kat soğan çıkar bu soğanı ocağın üzerine koy hani patlıcan közlüyoruz ya işte öyle biraz kızarınca çek kenara biraz soğsun ılık şekilde meme ucunun üstüne koy bunu gün içinde istediğin kadar tekrarlayabilirsin.görüceksin nasıl rahatlattığını sonuçta soğanda antibiyotik özelliği var birde emzirdikten sonra göğüsünü mutlaka yıka

canım hangi kremi kullanırsan kullan sadece acını hafifletiyor.benimde 1 aylık kızım var .tek çare silikonlu göğüs ucu.en azından yarası geçiyor ve daha rahat emziriyorsun.arada bir de bebeğim göğsümden soğumasın diye de silikonsuz veriyorum.2 gün silikonsuz veriyorsam 5 gün silikonla veriyorum.hem yara olmuyor hem de bebeğim memeyi bırakmıyor.valla ben şimdi çok rahatım.bunu yaparken de hani şu yıkamadan da kullanabileceğin kremler varya onlardan sür iyileşme sürecin hızlanır.

cnm bn silikonla emziriyodum zaten ama bebeğim silikondan bıktı o yüzden böle oldu sağol cnm

cnm bn silikonla emziriyodum zaten ama bebeğim silikondan bıktı o yüzden böle oldu sağol cnm kuru soğanda denedim göğüslerim cayır cayır yanıyo

fito kremi bana doktorum bebğin pişiğini geçirsin diye verdi.ama baktım içinde yazıyor çatlaklarada iyi gelir diye.ama bu ilaç sonuşta.bunu sürüpte bebği amziremezsin.
lansinoh al.onu silmenede gerek yok emzirirken.kime sorsan bilir.en iyi krem budur canım.madenm çok hassa göğüs ucun.sürekli kullanıcaksın bu kremi.bu doğal.araştır netten.

fito kremi bana doktorum bebğin pişiğini geçirsin diye verdi.ama baktım içinde yazıyor çatlaklarada iyi gelir diye.ama bu ilaç sonuşta.bunu sürüpte bebği amziremezsin.
lansinoh al.onu silmenede gerek yok emzirirken.kime sorsan bilir.en iyi krem budur canım.madenm çok hassa göğüs ucun.sürekli kullanıcaksın bu kremi.bu doğal.araştır netten.

cnm şimdi sağıpta verriyorum sütümde az çok üzülüyorum yaa

cnm ben doğum önceside 2kere felan kullandım sonrada Lansinoh Lanolin Göğüs Ucu Kremi kesin çözüm bence biraz pahalı küçüklerinden aldım 18 ytl sanırım ama bitmesi bile tavsiye ederim ben açıyınca sürdüm geçti hemen

defnecim sürekli bepanten krem bolca sürüyosun göğüs uçlarına, emzirmeden önce mutlaka yıkıyorsun sadece suyla , göğüs ucun sürekli ıslak kalmasın kuru tutmayada çalış. ben bir haftada bu yöntemle geçirdim tabi slikon uçta kullandım ama günde bir iki defa, çok geçmiş olsun

defnecim sürekli bepanten krem bolca sürüyosun göğüs uçlarına, emzirmeden önce mutlaka yıkıyorsun sadece suyla , göğüs ucun sürekli ıslak kalmasın kuru tutmayada çalış. ben bir haftada bu yöntemle geçirdim tabi slikon uçta kullandım ama günde bir iki defa, çok geçmiş olsun

öncelikle çok sağol cnm bepathen kullanıyorum çok iyi geldi sürekli kulanıyorum buarada senin ismin defnedamla bnm ismim defnebusra :)a.s.a.s.

Back
X