• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Çatlakları İçin Krem

cnm bepantheneden daha iyi bi krem var madecasol krem. emzirmeden önce ılık suyun altına tutup yıkıyosun ondan sonra emziriyosun. bende herşeyi denemiştim hiçbiri iyi gelmemişti. iki gün bir göğsümü emzirmeyip sağmıştım hep. bide göğüs uçlarını kuru tut. mümkünse kremi sürdükten sonra gece yatarken açık bırak açık yara daha çabuk iyileşiyor. umarım iyi olusun cnm allah yardım etsin gerçekten göğüs yarası çok kötü doğumdan daha kötü diyebilirim çünkü doğumda anlık çekiyorsun ama göğüs yarası uzun bir süre geçmiyor felaket yani

cnm bepantheneden daha iyi bi krem var madecasol krem. emzirmeden önce ılık suyun altına tutup yıkıyosun ondan sonra emziriyosun. bende herşeyi denemiştim hiçbiri iyi gelmemişti. iki gün bir göğsümü emzirmeyip sağmıştım hep. bide göğüs uçlarını kuru tut. mümkünse kremi sürdükten sonra gece yatarken açık bırak açık yara daha çabuk iyileşiyor. umarım iyi olusun cnm allah yardım etsin gerçekten göğüs yarası çok kötü doğumdan daha kötü diyebilirim çünkü doğumda anlık çekiyorsun ama göğüs yarası uzun bir süre geçmiyor felaket yani

cnm bepanthen iyi geldi sağol a.s.a.s.

Merhabalar, ben henüz doğum yapmadım ve de kullanmadım ama bir arkadaşımın önerisini paylaşmak istiyorum.
Arkadaşım ayva çekirdeklerini bir cezve içinde saf gül suyu ile kaynatmış ve göğüs uçlarına sürmüş. Çok iyi geldiğini söylemişti.
Hatta daha çatlak olmadan doğumdan sonra yapılırsa çatlamasını da önlüyormuş.

Merhabalar, ben henüz doğum yapmadım ve de kullanmadım ama bir arkadaşımın önerisini paylaşmak istiyorum.
Arkadaşım ayva çekirdeklerini bir cezve içinde saf gül suyu ile kaynatmış ve göğüs uçlarına sürmüş. Çok iyi geldiğini söylemişti.
Hatta daha çatlak olmadan doğumdan sonra yapılırsa çatlamasını da önlüyormuş.

çok sağol cnm

bi ablam bana hamileyken eger meme ucun acır çatlarsa fılan kuru soğanla masaj yap demişti o zamanlar pek inanmamıştım ama çok fazla acıyınca denedim vede hakikaten gözle görülür derecede geçirdi acısını uclarımın...dene istersen...

benim en son geçen hafta gene yara oldu dr iğneliksin dedi ama şimdilik ilaç kullanalım dedi.ben ağrı ci,antibiyotik,bepanhen krem ve fucidin pomat kullandım.daha önce lansioh ta kullanmıştım faydası pek yoktu.eğer benimki gibi iltihap ve kanamada varsa fucidini özellikle kullan.sağdıkça göğsümden kan fışkırıyodu ama bepanthen ve fucidini dönüşümlü olarak kullandım 2 günde geçirdi.geçmiş olsun çok zor bi durum..

kızlar tam biraz iyileşti diyodum yine yaralar açıldı mafoldumbenmafoldumben inanın bütün fikirleri denedim düşünüyorum ve korkuyorum acaba bebeğim emdikçe bu sorun devam edecek mi :(((( ????

bende seninle aynı durumdaydım eger hala devam ediyorsa bebegini dogru emzirmiyorsun demektir çünkü bebek memeyi düzgün aldıgı zaman hiç bi sorun kalmıyor bence sen bir sağlık ocagına git ve dogruemzirme tekniklerini ögren yoksa çok kötü oluyo geçmiyor başka türlü maalesef şimdiden kolay gelsin

birde aklıma gelmişken söyleyeyim silikon gögüs uçalrından tak emzirmediğin zamanlarda onlar hem gögsün herhangi bişeyle temas edip daha çok tahriş olmasını önlüyor hemde pek hoş bi görüntü olmasada gögüslerin akması sonucu içide biriken süt gögüs ucunu çok ii iyileştiriyor bırak gögsün o sütle devamlı tema etsin

arkadaşım doktorum bana garmastan krem verdi onu kullanıyorum göğsünü silmeden de kullanabiliyorsun ama benim doktorum doğumdan bir ay önce başlattı kremi kullandırmaya çünkü bebek çok güçlü emdiği için doğumdan sonra kullanmanın pek bir faydası yok demişti dediğini yaptım doğumdan önce kullandım bir ay boyunca halende devam ediyorum ne çatlak ne ağrı ne de sızı sen bide bu kremi dene istersen ben ço0k memnun kaldım

Back
X