• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Çatlakları İçin Krem

arkadaşım doktorum bana garmastan krem verdi onu kullanıyorum göğsünü silmeden de kullanabiliyorsun ama benim doktorum doğumdan bir ay önce başlattı kremi kullandırmaya çünkü bebek çok güçlü emdiği için doğumdan sonra kullanmanın pek bir faydası yok demişti dediğini yaptım doğumdan önce kullandım bir ay boyunca halende devam ediyorum ne çatlak ne ağrı ne de sızı sen bide bu kremi dene istersen ben ço0k memnun kaldım

cnm ben bu kremi duydum kısa bir sürede olsa denedim ama tekrar denerim ayrıca bnm bebeğimde çok kuvetiç ekiyor ondan olabilirmi

ben çatlak için sadece garmastan die bi kremden çare buldum hemen hafifletiyor süper ama sigorta karşılamıo 27 lira mavi bi krem mutlaka dene

henüz merhaba bile demeden bu konuya atlamak istiyorum :)))

kesinlikle ve kesinlikle LANSİNOH krem... hem bebek ağzına da alabiliyor diğerleri gibi silmeye de gerek kalmıyor.. hatta biraz da dudaklarınıza sürün kuruluk varsa süper yapıyor.... ben 10 grlık minik boyunu aldım o kadar iyi geldiki minnacık krem bile bitmedi artık kullanmama gerek kalmadı..

ben 28.haftami bitirdim.dr um garmastan kullanmaya baslamami soyledi.onceden baslamak gerekiomus sanirim.bitkiselmis.
memnunsunuz sanirim?

kızlar göğüs ucum çatladı ve çok ama çok acıyo netten araştırdığım kadarıyla papilla ve FİTO marka etkili kremler duydum aranızda bunlardan kullanan var mı kesin çözüm ve fikirlerinzi acilen bekliyorum

benimde 2 aylık bebeğim var ilk 1 ay ne yaparsan yap çekiyosun ama benim doktorum garmastan diye bir krem önermişti...o biraz acını hafifletiyortavsiye ederim

canım kesınlıkle fito
teyzemın damadı dr ve emzırmeyı bırakacak kadar yara olmustu gögyslerım
ma vermeyı duzundum cunku kanıyordu resmen
ve bzm damat gecelerı mama ver yada gunde bır ıkı kere
fito al kullan iyileşmeyı hızlandırır dedı
duzelınce de mamayı kes dedı ve aynen süper bı cozum oldu
hala da kullanıyorum bebıs 5 aylık ve evde 2 tane daha var yedek
skk falan karsılıyor normalde 10 tl skk ıle herhalde 2-3 falandır
mutlaka dene ama emzırmeden once yıkaman gerekıyor
zaten 2 gun duzenlı kullan yıka emzır tekrar sur

walla kızlar size önerim ben doğum yapalı 11 gün oldu ben göğüs yarasını bir hafta çektim kanlı kanlı emdi hep oğlum krem kullandım ama size tavsiyem emzirdikten sonra gösünüzü silmeyin sütlü bırakın anne sütü yarayı çabuk iyiletiriyor ben hep suyla sildim başlarda ucumu kurutuyordu sonradan sütlü bırakınca 1 haftada geçti şimdi çok rahatım

Önce lansion sonra duit sonra fito sonra hametam sonra da germestan kullandım sanırm germestan gerçirdi çünkü en son onu kullanmıştım. Çok çektim Allahım kimsenin başına vermesin. Göğüs ucum ayrılmıştı neredeyse kopacaktı. Ağlaya ağlaya emzirdim walla ilk 1,5 ay. Haaa bi de göğüs kalkanı acayip işe yaradı bende acımı hafiflettii nemli kalmasını sağladığı için iyileşme sürecini de hızlandırmış olabilir. Bır de her emzirmeden sonra göğsünü mutlaka sütünle silmelisin een iyi ilaç olduğu söyleniyor.

Benim göğüs ucum yarılmıştı. Dehşetti yani. Benim hatamdan oldu.
Emzirmeden önce mutlaka meme ucunu ıslatın ve 10 dk dan fazla memede bırakmayın
çünkü süt gelmeyecek.
Her emzirmeden sonra madecassol ve bepanthen merhemi karıştırıp masaj yaparak iyice
yedirin. ( Garmastan ve lansinoh da denemiştim ama iki krem karışımında daha iyi sonuç aldım)

Kızlar ayva ÇekırdeĞı ıle gÜl suyu formÜlÜnÜ denedım gÖĞsÜmÜ daha Çok gerdı neden olabılır ?

defnecim bana dr. um garmastan yazdı karneme eşim eczacı ona sordum ödeniyomuş karnede. biraz pahalı bir ilaç 60 küsür sanırım ithal, garmastan bepanthene ve lansinoh karıştırdım arar ara da madecassol kullandım 23. günlüğüm yaklaşık 1haftadır düzeldi yani 15 günde tamamen geçti dene derim.

defnecim bana dr. um garmastan yazdı karneme eşim eczacı ona sordum ödeniyomuş karnede. biraz pahalı bir ilaç 60 küsür sanırım ithal, garmastan bepanthene ve lansinoh karıştırdım arar ara da madecassol kullandım 23. günlüğüm yaklaşık 1haftadır düzeldi yani 15 günde tamamen geçti dene derim.

denerim cnm da bide ayva çekirdeği formülünü denemiştim ama daha çok gerdi acaba öyle olcaktı yoksa b yanlışlık mı yaptım

merhabalar... uzun bir aradan sonra..:)
arkadaşlar ben doğum yaptıktan üç gün sonra göğüslerimde çok ciddi yarılmalar oldu.
bebğim emerken ben ağlamaktan kendimden geçiyordum o kadar ciddi canm yanıyordu.
doktorum krem verdi. okuduğum kadarıyla formda yazan bütün krem ve melhemleri kulladım ama işe yaramadı. göğüs ucunu koruyan silikonlar var onu kullanmayı denedim ama kızım kabul etmedi.
en sonunda kantoron yağıı önerdiler bana. iki gün içinde acımamalar azaldı bir haftanın sonunda yaralar iyice geçmişti. denemenizi öneririrm

Back
X