• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Çatlakları İçin Krem

başka yere de yazmıştım buraya kopyalıyorum.yap kesinlikle faydasını görürüsün.benim oğlum o kadar çekiştiriyoduki göğsümü ucu patladı ve su bile topladı.
sağol cnm hemen deniycem
hakiki sızma zeytinyağına kantaron yağını karıştır onu biraz ılıt gece yatmadan önce pamuğu batır ve meme ucuna koy yat .emzirmeden önce yavaşça silersin ya da yıkarsın ama emmediği zamanlar o pamuk hep olsun orda.ara ara yenile tabi.
aslında ben hamileliğimin 9. ayında başladım doğuma kadar her gece koyup yatardım.hiç sorun yaşamadım.ve oğlum da çok çeke çeke emerdi.ama dr.um meme ucun çok iyi iyi yapmışsın paramparça olurdu yoksa demişti.
ha unuttum içine bi tane de bulursan evigen iğne kır gece yağın.
geçmiş olsun
bu arada bu karışımı poposu pişik olan bebeklere de yapın bezi açtığınızda şok olcaksınız.ama muhakkak yağ ılık olsun.

çok geçmiş olsun.Bençatlak oluşmasın diye kremi 2.günden itibaren kullanmaya başladım.Hiç çatlak oluşmadı.Kremin adıNatural Nipple Butter her emzirmeden sonra sür.Emzirirken silmene gerek yok

cnm bende aynı sorundan muzdarıptım doktoruma danıstım HAMETAN diye bır krem yazdı onu lullanorum gonde ıkı kez ve gogus pedıde kullanıorum dogum yapmadım ama henuz 37 haftalıgız :)

cnm bende aynı sorundan muzdarıptım doktoruma danıstım hametan diye bır krem yazdı onu lullanorum gonde ıkı kez ve gogus pedıde kullanıorum dogum yapmadım ama henuz 37 haftalıgız :)

cnm bnde kullandım ondan ama iyileştirdi gibi sonra tekrar kötü oldu nedense fikrin için sağol cnm

kızlar annem dedi dedi dinlemedim ama gerçekten çok etkiliymiş bi krem ar. ankarada bi eczanenin kendi formülüymüş 20 küsür yıldır bizim ailede herkes kullanırdı şimdi değerini ben yeni anlıyorm. bi çok şeyi denedim ama bu kreme kadar bi değişiklik görmedim. yazdığınız ozel markaları denemedim ama zeytinyağı, soğan (biraz işe yaradı), süt, biçok şeyden daha etkili.

istanbul eczanesi varmış ulusta orada yapılıyor pembe kutulu bi krem tavsiye ederim.

kesınlıkle garmastan canım ıkı gune ıyılesıyor catlaklar ama devlet ödemıyor 30 lıra emzırırken suyla sılıyorsun tamamen bıtkısel ve cok etkılı

evicap kapsul diye bir ilaç var. minik top şeklinde e vitamini. kapsülün ucunu iğneyle delip ,yumuşak jeli göğüs ucuna sür.3 günde kesin çözüm. hemen geçiyor.aklına her geldiğinde sık sık yap. ve göğüs pedi kullan.
ama emzirirken silmek gerekiyor.

ben lansinoh garmastan ve evicap kapsül kullandım hiçbiri geçirmedi meme ucum parçalandı bazı yerleri kopacak gibi ne yapıcam bilmem emzirirken canım çok yanıyor doğumdan sonra birde bununla uğraşıyoruz

Offff aynı sorun bendede var emzirmek eziyet oldu neyapacağımı şaşırdım...Lansinoh kullanıyorum 2.tüp bitti ama benim göğüslerimin acıması bitmedi...

Garmastan yada papiila almayı düşünüyorum bide onları denicem..Allah yardımcımız olsun çok kötü bişey.

meme ucu catlakları yanlıs emzirmeden oluyor 24 gün önce doğum yaptım ve böle bi sorun yasamadım emzirirken bebeğe göğsün ucunu değil siyah kısmıyla beraber vermek lazım yoksa hem canın cok yanar hemde catlaklar olusur bde lansiloh die bi krem var ben cok faydasını gördüm gecmiş olsun

canım krem kullanman taraftarı değilim.ne kadar da olsa kimyasal maddeler vardır.sürekli emzirmeden önce temizlemen gerkir .ıslandıkca yara kurumuyor.ben karbonatla temizledim düzenli şekilde faydasını gördüm.bebişinin ağzında pamucak da olmaz.denemelisin.iyişallah iyi olur canım.

lansinohu bol bol sür. göğüsün iyileşene kadar silikon başlık kullan. faydasını en kısa zamanda görürsün merak etme.

ben göğüs uçlarım olmadığı için silikon uçla emziriyorum.ona rağmen kanıyor göğüslerim emzirirken.niye böyle oldu anlamıyorum herkes tavsiye etmiş bir de çok faydası oluyor diye.ben mi yanlış kullanıyorum diyeceğim ama bunun yanlışı nerde olabilir ki??lansinoh hiçbir işe yaramadı bende,bepanten sürüyorum,madecassol alacağım bir de,inşallah fayda eder çünkü bu şekilde zırıl zırıl ağlayarak emzirmek çok kötü.

cnm benim iyiki bana denk geldim. benim 2,5 aylık oğlum var. aynını 1 aylıkken bendede yaptı.memelrim parçalandı. kanlı kanlı emzirdim.çırpınıyordu süt yetmiyor zannediyordum.mememi çekiyor ama bırakmıyordu.yakınlarıma söyledim güldü hayır aç değil dediler gaz. şimdi senin bebeğinde gaz topluyor gazdan yapıyor hepsini.kızarınca çırpınınca hemen kolunun üstüne yatır veya omzuna sırtını sıvazla iyi gelir.benim oğlum 3 aya geliyor 100 cc içiyor. yani verdiğin süt fazla bile.inan gaz başka bir sorunu yoktur. kontrolleri doğru ise.gazdan bebek uykudan bile uyanır bırak uyumayı. bizi 16 saat aya diktiği oluyordu şükür geçti. senin bunu için yapman gereken günde 2 su bardağı rezene çayı iç. ama rezeneyi aktardan al 2 çay kaşığı koy 2 su bardağı suya kaynat iç iyi gelir. ama her harükarda 4. aya kadar .ekilecek bu.göğüslerine gelince, ben kan emzirdim kan.... her çekşte hüngür hüngür hıçkırarak ağlıyordum.bunu geçiremeyiz ama azaltabiliriz geçmesi 2,5 ayı buluyor benim geçti şükür. azaltmak için en önemli şey anne sütü. emzirmen bitince sütünü meme ucuna sür.1-2damlada hakiki zeytinyağı.ve en önemlisi ,eczaneden evigen al ampul içinde. şırıngaya çek onuda her emzirmeden sonra birkaç damla damlar göğsüne.. tekrar emzirdiğinde silmene bile gerek yok... doktorum verdi. hiçbir melhem fayda etmez evigen kullan dedi. hücre yenileyicidir dedi. vee dua ettim çok iyi geldi 1 hafta sonra faydasını gördüm. ama unutma o acılar komple geçmez meme alışacak sonra geçecek.1,5 ayın kalmış dayan. mama verme sakınnnn. anne olmak kolay değil. düşün ben kanlı emzirdim kan akıyor ama yinede veriyordum...sorun olursa sor yazışırız..[/QUOTE]

Back
X