- Konu Sahibi defnebusra
başka yere de yazmıştım buraya kopyalıyorum.yap kesinlikle faydasını görürüsün.benim oğlum o kadar çekiştiriyoduki göğsümü ucu patladı ve su bile topladı.
aslında ben hamileliğimin 9. ayında başladım doğuma kadar her gece koyup yatardım.hiç sorun yaşamadım.ve oğlum da çok çeke çeke emerdi.ama dr.um meme ucun çok iyi iyi yapmışsın paramparça olurdu yoksa demişti.
ha unuttum içine bi tane de bulursan evigen iğne kır gece yağın.
geçmiş olsun
bu arada bu karışımı poposu pişik olan bebeklere de yapın bezi açtığınızda şok olcaksınız.ama muhakkak yağ ılık olsun.
hakiki sızma zeytinyağına kantaron yağını karıştır onu biraz ılıt gece yatmadan önce pamuğu batır ve meme ucuna koy yat .emzirmeden önce yavaşça silersin ya da yıkarsın ama emmediği zamanlar o pamuk hep olsun orda.ara ara yenile tabi.sağol cnm hemen deniycem
aslında ben hamileliğimin 9. ayında başladım doğuma kadar her gece koyup yatardım.hiç sorun yaşamadım.ve oğlum da çok çeke çeke emerdi.ama dr.um meme ucun çok iyi iyi yapmışsın paramparça olurdu yoksa demişti.
ha unuttum içine bi tane de bulursan evigen iğne kır gece yağın.
geçmiş olsun
bu arada bu karışımı poposu pişik olan bebeklere de yapın bezi açtığınızda şok olcaksınız.ama muhakkak yağ ılık olsun.