Göğüs hassasiyeti

ismihazan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
1.082
2.788
133
Gebe olanlar ve gebelik geçirmiş olan arkadaşlara sorum
Kızlar bu göğüs hassasiyeti ben de hiç ama hiç yok. Dokunuyorum falan ama hiç acı olmuyor. Tedirgin olmalı mıyım bu durumdan, herkeste göğüs hassasiyeti oldu mulütfen içimi rahatlatın

Gebelik belirtileri de kişiye özeldir . Ben gebeligimi bugün öğrendim ve yumurtlamadan sonra artan mide problemlerim oldu henüz adetim bile gecikmedi . Hemen öyle belirti Paz vs vs dediler ama siz kendinizi tanırsınız ama bi de hamile kalma isteği vücudu strese sokar bu da hormonların dengesini bozar böyle olunca yanıltıcı olabiliyor ama illede akıntı artacak göğüs hassasiyeti olacak diye bi şart yok. Benim göğüs hassasiyetim yok mesela

Maşallah bebeğiniz hayırla sağlıkla gelsin inşallah. Bir önceki konumda da sizinle konuşmuştuk ovulasyondan gebelik öğrenme sormuştum

Maşallah bebeğiniz hayırla sağlıkla gelsin inşallah. Bir önceki konumda da sizinle konuşmuştuk ovulasyondan gebelik öğrenme sormuştum
Ben bugün normal testleri hafif silik çizgiyle öğrendim inşallah siz de en kısa zamanda meleginizin haberini alırsınız

Ben bugün normal testleri hafif silik çizgiyle öğrendim inşallah siz de en kısa zamanda meleginizin haberini alırsınız
Ben o konuyu açtıktan sonra ertesi gün kan verdim canım 1241 çıktı beta. Benim güzel haberim de geldi çok şükür Allah isteyen tüm kardeşlere nasip etsin

Ben o konuyu açtıktan sonra ertesi gün kan verdim canım 1241 çıktı beta. Benim güzel haberim de geldi çok şükür Allah isteyen tüm kardeşlere nasip etsin beklemek çok zorlu bir süreçti
Çok sevindim zaten bugün yanak kaslarım falan gevsedi Allah isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu gebelige dair tüm emojileri kullanmak istiyorum

Adet gunun geçti mi canim
Yok henüz geçmedi ama baya belirtilerim var ve sabah testte silik çizgi gördüm ama testi yapılan diye bi önceki akşamdan su tuketimi yapmadım çünkü çok erken test yaptım idrarın seyrelmemesi gerekirdi. Yine de vücudu susuz bırakmayı kesinlikle öneriyorum . Artık 1 gün daha atladik saat itibariyle sabah bi test daha yapıcam eğer bu test hatalı değilse sabah da pozitif vermesi lazım

Eklentiler

• IMG_20190203_121105.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 98
Hadi hayırlısı, haber et müjdeyi:)

Hadi hayırlısı, haber et müjdeyi:)
Günaydın
Sabah yine test yaptım bi tık daha belirgin diyebilirim eşim erken gelicek o yüzden hastaneye gidemicem yarın sabah inşallah .iki testi de yüklüyorum dün ayaklarım yere basmıyodu bugün daha insani duygular içindeyim şuan evet test doğru ama inşallah kimyasal ya da dış gebelik vs değildir diyorum her saniye şükür ediyorum en kısa zamanda sizlere de nasip olur inşallah

Eklentiler

• IMG_20190204_083546.webp
    31 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_20190203_121105.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 67
süper süper süper :)))
kan değerin kaç çıkcak cok meraktayım
umarım sağlıklı bi gebeliktirrrr sağ salim kucagına alırsın

Muhtesem gozun aydın canim

Bende bugün dr gidicem balalim ne dicek,macera başlıyor
Bende bugün ilk kontrolüme gidiyorum ama ilk gebelik olmasından mıdır nedir aklıma hep kötü şeyler geliyor. Bu zamana kadar çok konu okudum burda demek ki çok bilmek de iyi değilmiş. Hiç belirtim YÖK inşallah boş gebelik galan değildir

Kan testine gidemicem bugün gitmeyi planliyodum ama eşim erken gelicek o yüzden sürpriz hazırlamadan öğrensin istemiyorum
Ay nasıl dayanicaksin, ben öğrendiğim anda söyledim, tabi benimki duyguarinid belli etmeyen tip ne heyecanı belli ne üzüntüsü ne mutluluğu. Hıyar gibi bakar ve sadece gevşek bir gulumseme oldu. Ya arkadaş, saril op sevin ne biliyim:)) boylede gıcık ha. Umarım seninki duygularını belli eden tiptir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…