:) Doğum zamanı aynı günlerBende bugün ilk kontrolüme gidiyorum ama ilk gebelik olmasından mıdır nedir aklıma hep kötü şeyler geliyor. Bu zamana kadar çok konu okudum burda demek ki çok bilmek de iyi değilmiş. Hiç belirtim YÖK inşallah boş gebelik galan değildir
Çok fazla idrak edemiyorlar bence, benimki de beklediğim tepkileri vermediAy nasıl dayanicaksin, ben öğrendiğim anda söyledim, tabi benimki duyguarinid belli etmeyen tip ne heyecanı belli ne üzüntüsü ne mutluluğu. Hıyar gibi bakar ve sadece gevşek bir gulumseme oldu. Ya arkadaş, saril op sevin ne biliyim:)) boylede gıcık ha. Umarım seninki duygularını belli eden tiptir.
Aynen ben de farkettim:) Doğum zamanı aynı günlerhiç bişey yok git keseyi gorsun sonra git kalbini dinle . Aklına hiç bişey getirme.
İnanın bende sizin gibiyim çok okuyup çok bilince insan kafasında çok şey kuruyor daha sakin olaolabilmek lazım ama basaramiyorumBende bugün ilk kontrolüme gidiyorum ama ilk gebelik olmasından mıdır nedir aklıma hep kötü şeyler geliyor. Bu zamana kadar çok konu okudum burda demek ki çok bilmek de iyi değilmiş. Hiç belirtim YÖK inşallah boş gebelik galan değildir
Filimlerd böyle değildi. En azondan benimki gibi Cay icip gulumsememistir. Dugunde kuaföre beni almaya gelirken bole hiç sakindi.odun:))))Çok fazla idrak edemiyorlar bence, benimki de beklediğim tepkileri vermedi
İnşallah başarabiliriz şu önemli olan ilk 3 ayı hayırla atlatırız inşallahİnanın bende sizin gibiyim çok okuyup çok bilince insan kafasında çok şey kuruyor daha sakin olaolabilmek lazım ama basaramiyorum
Bende içimden dedim ki, Allahım galiba beklentimi sosyal medyadakiler yükseltti, bu tepkinin daha farklı olması lazımdı koşa koşa evi turlayıp baba oluyorum diye bağırması falan lazımdı ama olmadıFilimlerd böyle değildi. En azondan benimki gibi Cay icip gulumsememistir. Dugunde kuaföre beni almaya gelirken bole hiç sakindi.odun:))))
Benim eşim de duygularını çok göstermez duygularda ben ne kadar ölçüsüzsem o da o kadar ölçülü ama sevinir heralde öyle umuyorum . Ben de dayanamicami düşünüyodum dun zaten ayaklarım yere basmıyodu anne olmadan akli dengemi kaybedicem diye düşündüm bugün yine mutluyum ama insani boyutlarda ve eşim o gün eve gelseydi tüm apartman bile ogrenebilirdi benim hamileligimi . 8 Şubat'ta da eşimin doğum günü kan testini de yapıcam iki gün arayla böylece kimyasal dış gebelik vs ihtimallerinin varlığı yokluğu da netleşmiş olucak. Eşimi de yıpratmak istemiyorum ve 7 subat akşamı sürpriz yapmayı çok istiyorumAy nasıl dayanicaksin, ben öğrendiğim anda söyledim, tabi benimki duyguarinid belli etmeyen tip ne heyecanı belli ne üzüntüsü ne mutluluğu. Hıyar gibi bakar ve sadece gevşek bir gulumseme oldu. Ya arkadaş, saril op sevin ne biliyim:)) boylede gıcık ha. Umarım seninki duygularını belli eden tiptir.
İnşallah başarabiliriz şu önemli olan ilk 3 ayı hayırla atlatırız inşallah
Ay ne güzel tevafuk olmuş maşallah :))Benim eşim de duygularını çok göstermez duygularda ben ne kadar ölçüsüzsem o da o kadar ölçülü ama sevinir heralde öyle umuyorum . Ben de dayanamicami düşünüyodum dun zaten ayaklarım yere basmıyodu anne olmadan akli dengemi kaybedicem diye düşündüm bugün yine mutluyum ama insani boyutlarda ve eşim o gün eve gelseydi tüm apartman bile ogrenebilirdi benim hamileligimi . 8 Şubat'ta da eşimin doğum günü kan testini de yapıcam iki gün arayla böylece kimyasal dış gebelik vs ihtimallerinin varlığı yokluğu da netleşmiş olucak. Eşimi de yıpratmak istemiyorum ve 7 subat akşamı sürpriz yapmayı çok istiyorum
Canim cok cok sevindim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder insallah. Benim testim seninkinden cok az daha koyuydu (batta iki gun vardi) bat gunu kan verdigimde 96 cikmisti insallah seninde cok cok guzel cikarKan testine gidemicem bugün gitmeyi planliyodum ama eşim erken gelicek o yüzden sürpriz hazırlamadan öğrensin istemiyorum
Sakin kalmak her zaman daha iyidir yavrularimiz bizimle cok sukur Allahin izniyle sagliklilar ve insallah saglikli bir sekilde kucagimiza da alicaz bugunu ne kadar cok bekledik onu dusunun hamileligimizin tadini cikartalim.İnanın bende sizin gibiyim çok okuyup çok bilince insan kafasında çok şey kuruyor daha sakin olaolabilmek lazım ama basaramiyorum
Benimkide bagirip baba oluyorum demediBende içimden dedim ki, Allahım galiba beklentimi sosyal medyadakiler yükseltti, bu tepkinin daha farklı olması lazımdı koşa koşa evi turlayıp baba oluyorum diye bağırması falan lazımdı ama olmadı
Evet çok haklısın canım. Eşimin dediği gibi en güzel günlerimizi kendimize zindan etmeyelim. İyiyi düşünüp iyi için dua edin edelimSakin kalmak her zaman daha iyidir yavrularimiz bizimle cok sukur Allahin izniyle sagliklilar ve insallah saglikli bir sekilde kucagimiza da alicaz bugunu ne kadar cok bekledik onu dusunun hamileligimizin tadini cikartalim.
Daha güzel tevafuklar da yaşarız inşallah evlatlarimizlaAy ne güzel tevafuk olmuş maşallah :))
Amin çok teşekkür ederim ben 5 gün kala başladım test yapmaya inşallah meleklerimiz sağlıklıdırCanim cok cok sevindim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder insallah. Benim testim seninkinden cok az daha koyuydu (batta iki gun vardi) bat gunu kan verdigimde 96 cikmisti insallah seninde cok cok guzel cikar
Canim ilk hamileligimde hep kotu seyler dusundum gebeligim kimyasal gebelik olarak sonlandi. Ben buna cok inaniyorum neyi cagirirsan o gelir sana hep iyi seyleri cagiralim insallah hep guzel seyler olsun hayatimizdaEvet çok haklısın canım. Eşimin dediği gibi en güzel günlerimizi kendimize zindan etmeyelim. İyiyi düşünüp iyi için dua edin edelim
Insallah canim insallah bol dua edelim ve guzel seyler dusunelim keyfini cikartalim hamileligimizin her anini keyifle yasayalimAmin çok teşekkür ederim ben 5 gün kala başladım test yapmaya inşallah meleklerimiz sağlıklıdır
İnşallahh isimlerimizi bilmiyoruz ama birbirimize çok çok dua edelim ve isteyen herkese, bu bekleme süreci gerçekten çok sancılı geçiyorAmin çok teşekkür ederim ben 5 gün kala başladım test yapmaya inşallah meleklerimiz sağlıklıdır
Aynen öyle inşallah canımCanim ilk hamileligimde hep kotu seyler dusundum gebeligim kimyasal gebelik olarak sonlandi. Ben buna cok inaniyorum neyi cagirirsan o gelir sana hep iyi seyleri cagiralim insallah hep guzel seyler olsun hayatimizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?