Ayy masallah kacinci haftadasinizKızlar keseyi gördük bugün çok şükür :)) iki hafta sonra Tekrar gelmemi istedi kalp atışını görmek için
Sat’a göre 4+4 canım.Ayy masallah kacinci haftadasiniz
Biz bugun 5+2 olduk cuma gunu bhcg 3919du utrasyonda keseyi goremedik bugun cikar buyuk ihtimalle ama bekliyeyim biraz daha memlekete geldim donunce kendi doktoruma giderim.Sat’a göre 4+4 canım.
Geçen hafta 1241 çıktı beta hcg. Bugün kan tahlili yapmadı doktor ama muhtemelen 5000 civarı beta hcg. Kese ufacıktı :))
Aynen eğer benim gibi oturduğun yerde kuruntu yapan bir insan değilsen bekle , senin de kese oluşmuştur , demek ki 5000 civarı görünüyor keseBiz bugun 5+2 olduk cuma gunu bhcg 3919du utrasyonda keseyi goremedik bugun cikar buyuk ihtimalle ama bekliyeyim biraz daha memlekete geldim donunce kendi doktoruma giderim.
Ben sabirsizim ama esim frenliyor beni devlette ilgilenmiyorlar moralin bozulur gitme diyor ki haklidaAynen eğer benim gibi oturduğun yerde kuruntu yapan bir insan değilsen bekle , senin de kese oluşmuştur , demek ki 5000 civarı görünüyor kese
Aynen resmen başından savmak için uğraşıyorlar canım bence de bekle içini rahat tutBen sabirsizim ama esim frenliyor beni devlette ilgilenmiyorlar moralin bozulur gitme diyor ki haklida
Insallah dayanirsam gitmiyecem doktorumla konustum cok sukur bir sikinti yok dedi o yuzden beklemeye karar verdimAynen resmen başından savmak için uğraşıyorlar canım bence de bekle içini rahat tut
6+0 gebeyim. Gogus hassasiyetim bi iki gundur cok var malesef. Ama 3 4 ay once 6 haftalik dusuk yaptim. Onda da hic olmamisti boyle bir durum. Yani diyecegim o ki her gebelik farklidir muhtemelen ondan olmuyodur. Insallah saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimizi :)Gebe olanlar ve gebelik geçirmiş olan arkadaşlara sorum
Kızlar bu göğüs hassasiyeti ben de hiç ama hiç yok. Dokunuyorum falan ama hiç acı olmuyor. Tedirgin olmalı mıyım bu durumdan, herkeste göğüs hassasiyeti oldu mulütfen içimi rahatlatın
Evet canim 1 hafta olmamistir yani 3-4 gundur var.O zaman göğüs hassasiyetiniz yeni mi başladı
Nerden okuduysam göğüs hassasiyeti yoksa boş gebelik oluyor diye bir şey okudum o yüzden bu kadar tedirginlik var bende de. Ama iyiyi düşünmeye çalışıyorum cevabınız için çok teşekkürlerEvet canim 1 hafta olmamistir yani 3-4 gundur var.
Oncekinde dedigim gibi olmamisti ama bebegi minnack da olsa gormustuk bunda da cuma gunu yolksac goruldu haftaya pzt de bebisi gormeye gidicem o tedirginlik bende de var 12.haftaya kadar da dusuk riskinden dolayi asiri korkuyorum. Kan sulandiricilar tutunma igneleri yeminle delik desik oldm ama olsn napalimNerden okuduysam göğüs hassasiyeti yoksa boş gebelik oluyor diye bir şey okudum o yüzden bu kadar tedirginlik var bende de. Ama iyiyi düşünmeye çalışıyorum cevabınız için çok teşekkürler
İçim rahatlıyor yorumlarınızı okudukça, çok sağolun hakikatenBenim göğüs hassasiyetim 7. Haftada başladı şuanda azalmaya başladı 1. Trimester bittiği icin azalıyormuş öyle yazıyor internette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?