- 2 Şubat 2015
- 534
- 190
- 103
- 31
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #20.581
seni cok iyi anliyorum cnm ben evliyim 2 cocugum var ALLAH hepimizin yavrularini bagislasin bizlere..doktorum benim ameliyattan hemen once cizimlrimi yaparken bisey anlatti.bir genc kiz geldi ailesiyle ameliyat bilgisi almak icin ama kizin gogusleri cok buyuk artik bikmis dedi ailesi hala diyoki ilerde emzirebilcekmi..cok uzulmus kiza..biz hekim olarak yuvarlak konusmak zorundayiz kimse bunun garantisini veremez dedi gogus ucu his kaybi emzirememe sorunu olasi riskler dedi..yani sende bu riski kabullenerek amleiyat olmalisin cnm..ya ikinciyi yapana kadar bekle ya da riski goze al baska yolu yok..ama ustune basa basa soylersen senin icin onemini belki amleiyat sirasinda daha ozen gosterirlwr bilemiyorumkiEski sayfada ameliyatinla ilgili yazini okudum fiyat da yaziyor. Evlisin anladigim kadariyla emzirmeyle ilgili doktor bisey soyledi mi? Burda bekar olup ameliyat olanlar da var bu konuda doktorlari ne bilgi verdi. Acikcasi tekrar cocuk istiyorum ve emzirmek de. Ama kucultme ameliyatini da daha da ertelemek istemiyorum. Ufak tefegim boyun fitigi var omuzlar ve sirt agrilari. 36 bedenim ama gogusler onden gidiyorBir magazaya girdigimde saticilsr 36 beden olduguma inanmiyor sanki yalan borcum var. Kucultsem eminim ki herkes cok zayiflamissin diyecek.
ilahi teacher guldurdun beni doktoruna sordunmu..gitgide kuculcek diye biliyorum amaAmelyat olan arkadaşlarım bişey sorucam. Benim 1 ayı geçti amelyat olalı ama ciciklerim küçülmek yerine büyüyor sanki böyle bi şikayeti olan var mı ? :/
Ay sorma doktorum bana dedi ki memnun musun 1 hafta önce işte dedim hayır neden daha küçük yapmadınız baktı iyi iyi bu daha küçülür 3. Ayı bulur son halini alması dediilahi teacher guldurdun beni doktoruna sordunmu..gitgide kuculcek diye biliyorum ama
bakalim bende merak ediyorum ozellikle 1 sene sonra mesela nasil olcak ..Ay sorma doktorum bana dedi ki memnun musun 1 hafta önce işte dedim hayır neden daha küçük yapmadınız baktı iyi iyi bu daha küçülür 3. Ayı bulur son halini alması dediama sanki bunlar büyüyor
Küçülsün de istediği gibi olabilirbakalim bende merak ediyorum ozellikle 1 sene sonra mesela nasil olcak ..
İnsanın bazen kendisi içinde birşeyler yapması gerek mutluluğun formülü bu sanırım..doktorunuz hangi hastanede ve ne kadar odediniz acabaMerhaba arkadaslar
Ben ameliyat olali 16 gun oldu
Hayatimda yaptigim en guzel sey oldu
Buyuk ve sarkik memelerden kurtulmam lazımdı
Cok kotu bir evliligim oldu ve bu evlilikden kalan borclari da oderken dedimki okadar bos seyler.oduyorumki neden kendim icin kalici bisey yapmiyorum kararimi verdim
Devlet hastanelerinde sorunlar yasayinca cunayt by gittim ve kararimi verdim kredi cekdim bir hafta sonra ameliyatimi oldum cok sukur yaralarimin iyilesmezini bekliyorum ama en guzelide sudyensiz dik durmasu cok mutluyum cok
Ozel muayene sine gittim ata sağlık hastanesi yle anlaşmaliymis orda oldum 5500 verdim baska hiçbir masrafim olmadiİnsanın bazen kendisi içinde birşeyler yapması gerek mutluluğun formülü bu sanırım..doktorunuz hangi hastanede ve ne kadar odediniz acaba
1 sene sonra ben de ameliyat olmayi dusunuyorum. Tamamen iyilesince buraya bakmamazlik etmezsiniz dimi? Yazdiklarinizi baya okudum ama mutlaka yeni sorular olacaktir. Ben magic formun ince dolgulu sutyenini kullaniyorum ve bedenim 70DD. Doktor A ya da B yapar mi? Burda okuduklarima gore en ideal B gibi duruyor. En iyisi bir magazaya girip B cup bakmakKüçülsün de istediği gibi olabilir
O kadar bikmişizki en küçük istiyoruz..özelliklede pişiklerden1 sene sonra ben de ameliyat olmayi dusunuyorum. Tamamen iyilesince buraya bakmamazlik etmezsiniz dimi? Yazdiklarinizi baya okudum ama mutlaka yeni sorular olacaktir. Ben magic formun ince dolgulu sutyenini kullaniyorum ve bedenim 70DD. Doktor A ya da B yapar mi? Burda okuduklarima gore en ideal B gibi duruyor. En iyisi bir magazaya girip B cup bakmak
Canım vallahi eğer doğum yapmayı düşünüyorsan b sanırım en fazla ama doğum yapmıycaksan istediğin kadar küçüktebilirler galiba :)1 sene sonra ben de ameliyat olmayi dusunuyorum. Tamamen iyilesince buraya bakmamazlik etmezsiniz dimi? Yazdiklarinizi baya okudum ama mutlaka yeni sorular olacaktir. Ben magic formun ince dolgulu sutyenini kullaniyorum ve bedenim 70DD. Doktor A ya da B yapar mi? Burda okuduklarima gore en ideal B gibi duruyor. En iyisi bir magazaya girip B cup bakmak
Canım kötü düşünme bak doktor krem de varmış. İnşallah atlatırsın çabucak iyi bak temiz tut doktorunun dediği gibi düzenli kullanırsan mutlaka iyi olurMeme ucumdaki morluk icin doktor antibiyotik krem verdi.. o da yarayi sulandirdi.. su an sol gogus ucum bayag kötü görünüyor.. 1 yil kadar bekliycez dedi doktorum..
Lutfen yardimci olun arkadaslar... Göğüs ucumu kaybetmekten korkuyorum...
Oncelikle gecmis olsun Allah korktugumuza ugratmasin ben ameliyat olali 6 gun oldu benimde sag gogsumun ucu bayagi mor bende cok korkuyorum ve krem kullaniyorum umarim herkes icin hayirlisi olur icini rahat tutMeme ucumdaki morluk icin doktor antibiyotik krem verdi.. o da yarayi sulandirdi.. su an sol gogus ucum bayag kötü görünüyor.. 1 yil kadar bekliycez dedi doktorum..
Gercekden cok üzüldüm doktorunun dedigini yap ins duzelir nezamandan beri oyleMeme ucumdaki morluk icin doktor antibiyotik krem verdi.. o da yarayi sulandirdi.. su an sol gogus ucum bayag kötü görünüyor.. 1 yil kadar bekliycez dedi doktorum..
AY evet o pisikler yokmu o pisiklerO kadar bikmişizki en küçük istiyoruz..özelliklede pişiklerden
Amin inş hayırlısı ileAY evet o pisikler yokmu o pisikler
Heryerde beni maffederdi
Birde o kokusu allahima binlerce kez şükürler olsun kurtuldum istegen herkes kurtulur ins
Allah şifanı versin hiç korkma stres yapma artık herseyin çaresi var bununda vardırMeme ucumdaki morluk icin doktor antibiyotik krem verdi.. o da yarayi sulandirdi.. su an sol gogus ucum bayag kötü görünüyor.. 1 yil kadar bekliycez dedi doktorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?