Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Amelyat olan arkadaşlarım bişey sorucam. Benim 1 ayı geçti amelyat olalı ama ciciklerim küçülmek yerine büyüyor sanki böyle bi şikayeti olan var mı ? :/

seni cok iyi anliyorum cnm ben evliyim 2 cocugum var ALLAH hepimizin yavrularini bagislasin bizlere..doktorum benim ameliyattan hemen once cizimlrimi yaparken bisey anlatti.bir genc kiz geldi ailesiyle ameliyat bilgisi almak icin ama kizin gogusleri cok buyuk artik bikmis dedi ailesi hala diyoki ilerde emzirebilcekmi..cok uzulmus kiza..biz hekim olarak yuvarlak konusmak zorundayiz kimse bunun garantisini veremez dedi gogus ucu his kaybi emzirememe sorunu olasi riskler dedi..yani sende bu riski kabullenerek amleiyat olmalisin cnm..ya ikinciyi yapana kadar bekle ya da riski goze al baska yolu yok..ama ustune basa basa soylersen senin icin onemini belki amleiyat sirasinda daha ozen gosterirlwr bilemiyorumki

ilahi teacher guldurdun beni doktoruna sordunmu..gitgide kuculcek diye biliyorum ama
Ay sorma doktorum bana dedi ki memnun musun 1 hafta önce işte dedim hayır neden daha küçük yapmadınız baktı iyi iyi bu daha küçülür 3. Ayı bulur son halini alması dedi ama sanki bunlar büyüyor

Merhaba arkadaslar
Ben ameliyat olali 16 gun oldu
Hayatimda yaptigim en guzel sey oldu
Buyuk ve sarkik memelerden kurtulmam lazımdı
Cok kotu bir evliligim oldu ve bu evlilikden kalan borclari da oderken dedimki okadar bos seyler.oduyorumki neden kendim icin kalici bisey yapmiyorum kararimi verdim
Devlet hastanelerinde sorunlar yasayinca cunayt by gittim ve kararimi verdim kredi cekdim bir hafta sonra ameliyatimi oldum cok sukur yaralarimin iyilesmezini bekliyorum ama en guzelide sudyensiz dik durmasu cok mutluyum cok

İnsanın bazen kendisi içinde birşeyler yapması gerek mutluluğun formülü bu sanırım..doktorunuz hangi hastanede ve ne kadar odediniz acaba

Küçülsün de istediği gibi olabilir
1 sene sonra ben de ameliyat olmayi dusunuyorum. Tamamen iyilesince buraya bakmamazlik etmezsiniz dimi? Yazdiklarinizi baya okudum ama mutlaka yeni sorular olacaktir. Ben magic formun ince dolgulu sutyenini kullaniyorum ve bedenim 70DD. Doktor A ya da B yapar mi? Burda okuduklarima gore en ideal B gibi duruyor. En iyisi bir magazaya girip B cup bakmak

O kadar bikmişizki en küçük istiyoruz..özelliklede pişiklerden

Canım vallahi eğer doğum yapmayı düşünüyorsan b sanırım en fazla ama doğum yapmıycaksan istediğin kadar küçüktebilirler galiba :)

Meme ucumdaki morluk icin doktor antibiyotik krem verdi.. o da yarayi sulandirdi.. su an sol gogus ucum bayag kötü görünüyor.. 1 yil kadar bekliycez dedi doktorum..

Lutfen yardimci olun arkadaslar... Göğüs ucumu kaybetmekten korkuyorum...

Canım kötü düşünme bak doktor krem de varmış. İnşallah atlatırsın çabucak iyi bak temiz tut doktorunun dediği gibi düzenli kullanırsan mutlaka iyi olur

Oncelikle gecmis olsun Allah korktugumuza ugratmasin ben ameliyat olali 6 gun oldu benimde sag gogsumun ucu bayagi mor bende cok korkuyorum ve krem kullaniyorum umarim herkes icin hayirlisi olur icini rahat tut

Gercekden cok üzüldüm doktorunun dedigini yap ins duzelir nezamandan beri oyle

Allah şifanı versin hiç korkma stres yapma artık herseyin çaresi var bununda vardır

Kızlar bugün sporcu südyeni aramaya çıktım ancak sadece penti adidas gibi yerlerde bulabildim oralardan alıp kullanan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…