Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Oncelikle gecmis olsun Allah korktugumuza ugratmasin ben ameliyat olali 6 gun oldu benimde sag gogsumun ucu bayagi mor bende cok korkuyorum ve krem kullaniyorum umarim herkes icin hayirlisi olur icini rahat tut

Biraz kabuklar kalkmaya ve altindan pembelik belirmeye basladi... tabii bu pembelikte kremin etkisindenmi bilmem vıcık bir halde.. ayrıca alt dikişe dogruda kayma yapmaya başladı sanki.. beklemekten baska yapacak birşey yok gibi...

bu güne kadar kremleyip sargi bezi koydum... ama artik kremden sonra gogus pedi koyuyorum... sanki bununla daha rahat ettim gibi...

Gogus pedi derken nasil birsey emzirirken kullanilanlardan mi ben atlet katlayip uzerine koyup sonra sutyeni takiyorm dedigin kullanisli birseyse ondan alirim

Gogus pedi derken nasil birsey emzirirken kullanilanlardan mi ben atlet katlayip uzerine koyup sonra sutyeni takiyorm dedigin kullanisli birseyse ondan alirim
Ewet emzirirken kullandiklarimizdan.. daha rahat geldi bana... sende dene derim... insallah sonuç istedigimiz gibi olur.. doktor bir yil bile surebilir bu surec dedi...

Merhaba arkadaşlar ben göğüs kucultme ameliyatı olalı 2 hafta oldu.. herşey yolundaydı ancak dikislerimin olduğu yerde sulanma gibi birşey oldu..sizlerden tecrübeli arkadaşlardan başına böyle birşey gelen oldumu. .

Hangi dikisler .. gogus ucumu yoksa t bolgesimi...

Kullaniyordum brn doktorun uyarisiyle ameliyattan once birakdim hala icmiyorum bir iki hafta sonra baslicam ins.

Merhaba kızlar bnde Ankara dayım ameliyatı ne zamndır istiyorum Gazi Ünv iyi diye duydum fikriniz var mı yada öneriniz?Fiyatlar devlet hast ne civarda?

Arkadaşlar ben amaliyat olalı bir ay oldu.sol göğsümün altındaki dikişlerim apse oldu.böyle durum yaşayan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

Benimde iki hafta sonra başladı sulanmaya.şimdi de beyaz renge döndü yani iltihap oldu.hergün pansuman yapıyorum iyileşecek yere daha fazla genişliyor beyazlık. Yarın görüneceğim doktora.bende çok endişeliyim tekrar dikiş gerekir diye.

Ankarada öneriniz var mı bende düşünüyorum devlette fiyatlar ne düzeyde?
Ben ankara yenimahalle devlet hastanesi yeni adi ile yildirim beyazi arastirma ve egitim hastanesinde ameliyat oldum. Ameliyatimin fiyati 2700 lira tuttu umarim hersey istediginiz gibi nasip olur

10 gun once birakdim 18 gun oldu ameliyat olali yani bir aydir icmiyorum baslayacagim gunu sabirsizlikla bekliyorum

Ben bugün doktora gittim tekrar dikiş atıldı. .yani iltihap değilmiş dizisi açılmış. .sizinde biran önce yoluna girer umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…