- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #20.601
Oncelikle gecmis olsun Allah korktugumuza ugratmasin ben ameliyat olali 6 gun oldu benimde sag gogsumun ucu bayagi mor bende cok korkuyorum ve krem kullaniyorum umarim herkes icin hayirlisi olur icini rahat tut
Ameliyattan sonra yapilan ilk pansumanda morlugu farkettik...Gercekden cok üzüldüm doktorunun dedigini yap ins duzelir nezamandan beri oyle
Gogus pedi derken nasil birsey emzirirken kullanilanlardan mi ben atlet katlayip uzerine koyup sonra sutyeni takiyorm dedigin kullanisli birseyse ondan alirimBiraz kabuklar kalkmaya ve altindan pembelik belirmeye basladi... tabii bu pembelikte kremin etkisindenmi bilmem vıcık bir halde.. ayrıca alt dikişe dogruda kayma yapmaya başladı sanki.. beklemekten baska yapacak birşey yok gibi...
bu güne kadar kremleyip sargi bezi koydum... ama artik kremden sonra gogus pedi koyuyorum... sanki bununla daha rahat ettim gibi...
Ewet emzirirken kullandiklarimizdan.. daha rahat geldi bana... sende dene derim... insallah sonuç istedigimiz gibi olur.. doktor bir yil bile surebilir bu surec dedi...Gogus pedi derken nasil birsey emzirirken kullanilanlardan mi ben atlet katlayip uzerine koyup sonra sutyeni takiyorm dedigin kullanisli birseyse ondan alirim
Ben vaktiyle nike dan almistim... ama kullanamamistim.. tasimamislardi maalesef... ama estetik olarak cok guzel gorunuyordu sporcu sütyeni...Kızlar bugün sporcu südyeni aramaya çıktım ancak sadece penti adidas gibi yerlerde bulabildim oralardan alıp kullanan var mı ?
Hangi dikisler .. gogus ucumu yoksa t bolgesimi...Merhaba arkadaşlar ben göğüs kucultme ameliyatı olalı 2 hafta oldu.. herşey yolundaydı ancak dikislerimin olduğu yerde sulanma gibi birşey oldu..sizlerden tecrübeli arkadaşlardan başına böyle birşey gelen oldumu. .
Benimde iki hafta sonra başladı sulanmaya.şimdi de beyaz renge döndü yani iltihap oldu.hergün pansuman yapıyorum iyileşecek yere daha fazla genişliyor beyazlık. Yarın görüneceğim doktora.bende çok endişeliyim tekrar dikiş gerekir diye.Merhaba arkadaşlar ben göğüs kucultme ameliyatı olalı 2 hafta oldu.. herşey yolundaydı ancak dikislerimin olduğu yerde sulanma gibi birşey oldu..sizlerden tecrübeli arkadaşlardan başına böyle birşey gelen oldumu. .
Tatlım amelyat sonrası için sormuştum kullanışlı mı diye amelyat sonrası kullanmadın değil miBen vaktiyle nike dan almistim... ama kullanamamistim.. tasimamislardi maalesef... ama estetik olarak cok guzel gorunuyordu sporcu sütyeni...
Ben ankara yenimahalle devlet hastanesi yeni adi ile yildirim beyazi arastirma ve egitim hastanesinde ameliyat oldum. Ameliyatimin fiyati 2700 lira tuttu umarim hersey istediginiz gibi nasip olurAnkarada öneriniz var mı bende düşünüyorum devlette fiyatlar ne düzeyde?
Kac hafta önce biraktin canimKullaniyordum brn doktorun uyarisiyle ameliyattan once birakdim hala icmiyorum bir iki hafta sonra baslicam ins.
Benim de 7 gün kaldi ve birakamiyorum bir yandanda cok korkuyorum birde nezle oldum inssallah gecer bir iki güne10 gun once birakdim 18 gun oldu ameliyat olali yani bir aydir icmiyorum baslayacagim gunu sabirsizlikla bekliyorum
Benimde iki hafta sonra başladı sulanmaya.şimdi de beyaz renge döndü yani iltihap oldu.hergün pansuman yapıyorum iyileşecek yere daha fazla genişliyor beyazlık. Yarın görüneceğim doktora.bende çok endişeliyim tekrar dikiş gerekir diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?