Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Tekrar amaliyat gibimi dikiş attılar.korkuma doktora gidemiyorum.cevapladığınız İçin teşekkür ederim.

Evet ameliyat dikisi 3 kişiden birinde olabiliyormuş bu iğne yaptı uyuşturdu öyle dikti tekrar pansuman yaptı. . Ben doktoruma çok güveniyorum 2 gün sonrada kabuk tutan dikişleri temizleyecek diğer taraflar iyilesiyomus belki sizinki dikiş gerektirmez içiniz rahat etsin

Kızlar bugün sporcu südyeni aramaya çıktım ancak sadece penti adidas gibi yerlerde bulabildim oralardan alıp kullanan var mı ?

canım normal iççamaşırı mağazalarına bak. adidasınkiler falan göğsü bastırdığı için şekil alması açısından sağlıklı değil. bazı markalar var ameliyat sonrası sütyeni dediğinde veriyolar. Buarada göğsü büyüyen varmı demişsin bi önceki mesajında. evet benim ilk ameliyat sonrasında gözle görülür şekilde büyüdü. ama rahatsız edecek halde değil açıkçası. şekillendiği için böyle durduğunu düşünüyorum

Bugün doktora gittim,apse yayılmış iki yöntem önerdi doktor. Bir küçük operasyon ikinci ilac tedavisi.ben ilac tedavisi istedim,eğer ilac tedavisi iyi gelmezse sonunda operasyon muhtemelen olacak.arkadaşlar sizce operasyonu kabul etsemiydim.birde apseyi temizlerken çok canım yandı.8 kadından birinde bu sorun oluyormuş.inşallah ilac tedavisi ile iyikeşir.

merhabalarrr,ameliyat olan herkese cok geçmiş olsun yaklasık son 20 sayfayı okudum herkes memnun gibi...banada istek verdiniz yemin ederim ama korkuyorum yinede

en son kediiiy ameliyat olmus sanırım hemde bölgede ... kediiiy tekrar geçmiş olsun bende bölgeyi düşünüyordum nasılsın biraz uzun sürmüş ameliyatn ama keyfin yernde ne kadar süre hastanede kaldın maliyeti ne kadar oldu ve dikişşlerin kendi eriyenlerden mi aldırcakmısın

Canım teşekkür ederim. Benim biraz uzun sürdü ama bu yapılan işleme göre değişiyo heralde. Dikişlerim eriyen dikiş. Bir gün kaldım. 6000 TL'ye oldum herşey içinde ama verdiğin paraya değdimi dersen evet doktorum Sedat Bey mükemmel bi insan tavsiye ederim.

Cok gecmis olsun dikislerin kendiliginden eriyen dikismiydi

Geçmiş olsun allah şifanixi versin

Kızlar merhaba öncelikle.. Ameliyatımın üstünden 3 hafta geçti gitti bile. Çok mutluyum, huzurluyum "iyi ki ameliyat oldum" diyorum şu an. Ben ameliyat olmaya bu forumu okuyarak karar verdim o yüzden burayı takip eden henüz ameliyat olmamışların 4 gözle bizlerin yorumlarını beklediklerini biliyorum. Takip ettiğim süre içerisinde benim de aklıma takılan sorular vardı, ameliyat sürecimi anlatıp sizin de aklınıza takılan soruları cevaplamış olayım istiyorum :)
Öncelikle ameliyatımı devlette oldum çünkü özelde olmak için param yoktu. Sinopta oldum, birçok yere göre daha ilkel şartlar altında geçirdim bu sureci çünkü buradaki devlet hastanesi eğitim ve araştırma hastanesi falan degil. Küçük bir şehrin küçük bir hastanesi :) bu yaz doktorumla bir görüşme yapmıştım o benim abarttığım kadar iri memelerim olmadığını düşündü ama tabiki yoğun israrlarimla ameliyata karar verdik. (Devlet karşıladı ameliyatı, ben para ödemedim, aslında işi prosedürüne uydurunca devlet karşılıyor ama tabiki doktora gore değişen bir durum bu) Her neyse 25 Kasım'da oldum ameliyatı. Ben kan aldırırken falan korkmazdım pek, ameliyata giderken de ailemi ve arkadaslarimi ben sakinlestirdim tavırlarıyla. Ne de olsa bu ameliyatı ben istedim. Ameliayat öncesinde cizimlerim yapildi-ki bu ameliyatta en onemli sey dogru cizim. Doktor milim milim cizdi begenmedi sildi tekrar cizdi. Sonra ameliyathaneyeee... Ameliyathaneye gittiğimde de neseliydim hemsirelerle sohbet ettik o lar benim neşeme şaşırdılar falan.. Neyse damaryolumdan anestezi uygulandı ve bana biraz başımın dönebileceğini söylediler. Birkaç saniye içinde müthiş bir uyku isteği oluştu ve gözlerimi kapattığım andan itibaren 6 saat uyumuşum :) ameliyathaneden çıkmadan kendime geldim. Memelerimde bir gerginlik vardı ama ne bir ağrı ne bir sancı hissettim. Saat takıldı gözüme 3 buçuk olmuştu çünkü. Aaa bu kadar oldu mu yaa dediğimi hatirliyorum. Sedyeyle odama götürdüler beni ben yarı baygın şekilde hala etrafına sebeklik yapiyordum. Yatağa aldılar ve 6 saat boyunca su ve yemek yemememi söylediler. Ameliyatta ödem olusmasın diye varis çorabı giymistim bacaklarim şişmedi ama kollarim yüzüm heryerim şişti tabi memeler de :) sürekli uyukladım sonra su içtim 6 saat geçtikten sonra. Drenleri gördüğümde biraz için tuhaf oldu sonuçta içimden hortumla dışarı kan akıyor :) sonda da takmışlar bana. Gece 3 gibi odada ayağa kalktım birkaç adımdan sonra yoruldum ve yattım. Ertesi sabah odamdan dışarı çıktım ama baş dönmesiyle sonuçlandı bayilmaktan korktum ama birşey olmadı. Hastanede 5 gün kaldım. Drenler çıkana kadar hastanede olmak güvenli geldi bana. İlk 3 gün ufak tefek agrilar çektim. Asla dayanılmayacak ağrılar değildi ama kendimi o kadar kastim ki birşey olmasın diye sürekli ağrı kesici istedim. Rahat hareket edemediğim için pişman oldum ne gerek vardı ameliyata zaten doktor da çok iri goguslerin yok demişti falan diye dusundum. Ama benimki tamamen pimpirikten kaynaklandı. Bu arada sporcu sutyenini çok küçük almisim ameliyatta takamamis doktor arkadaşlarım pentiden gidip daha büyüğünü almışlar ben de 2 gün sonra giydim onu. Şişliklerim iniyor günden güne. Sol meme ucunda his var ama sağda yok. Vitamin kullanıyorum bunun için. Dikislerim bantlı olduğu icin tamamını göremedim ama küçük bir kısmını gördüm. Estetik dikiş olduğu için alınmayacak zaten belli bile değil dümdüz bir çizgi halinde. Zamanla o cizgi de belirsizleşecek.
O kadar uzun yazdım ki neden bahsettim neden bahsetmedim unuttum ve Yoruldum. Eğer merak ettiğiniz birşey varsa sorarsanız cevaplarım yine.
Kararsız kalmayın olun bu ameliyatı. En fazla 1 hafta zorluk çekerseniz ama hayat boyu rahat edersiniz.

Çok güzel anlatmişsın geçmiş olsun sana.buradaki yazıları okudukça korkum bir nebze azalıyor inş birgün bende böyle anlatirim :)

ay kediiycim masallah vallahi bi çok hast. göre baya maliyetli olmuş bölge hastanesi ama bu kadar memnunsan o dr a önce bir muayeneye gidip bakalım bnm için ne diyecek merak ediyorum dogumdan sonra sarkan karnım içinde bir işlem gerekecek alllam çok dertliyim tavsiyenle gidicem ama ne zamn cesaretimi toplarım bilemedim kaç beden küçüllttü seni acaba

sblerg geçmişler olsun çabucak toparlanmıssın ne güzel vallhi oldun bitti işte ..beni ameliyattan sonraki agrı sızı,görüntü,yatamamak kalkamamk hiç rahatsız etmiyor esasen çunku sezeryan oldum sadece 2 gün agrı çektim o sebeple bunda da 2 gun 3 gun agrır modundayımda o amelıyat olma psıkolojısı amelıyathanenın soguklugu ve uzunca suruyor olması tedirgin ediyor ama okdr guzel anlatmssnki motive oldum gibi...tam motive oluorm derken bırı yazms yine buraya gogus ucu morarms dr kangren dıemeyız henuz demıs o nedemk ki kafam karısıo yıne bı kac arkdsn istedgı kadr kuculmemıs böle seyler korkutuo beni

KiLar gogsumun altinda sulanma var bunun icin ne yapabilirim batikol le pansuman yapsam duzelirmi baska hic bir sikintim yok diger meme alti cok guzel kapanmis oburku sulanmis anlamadim gitti
Önerileri nizi bekliyorum

merhaba birnes..sen ne zmn ameliyat olucaksin
.senin doktorun muydu yurtdisinda ocakta doncekti galiba
Evet C CIPCIP ocakta dönünce doktorum gidip görüşecegim .benim ailem Yanimda olmadığı için ocak ayında ablam gelecek yanıma bir hafta doktorla tarihleri uyarsa gün alacağım yoksa yine ertelemek zorunda kalicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…