- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #23.121
Merhabalar arkadaşlar. Ben yeniyim. Pazartesi günü küçültme ameliyatı oldum. Bugün sabah drenlerim çıktı ve taburcu oldum. Thiocilline diye bir merhem yazdı doktor. Gün aşırı pansuman yaptır pazartesi tekrar gel Dedi. İstedikleri şekilde sütyeni aldım. Hemen takmaya başlamalısın dedi doktor. Hem dikişlerim Hemde metal zımbalarım var bından dolayı çok korkuyorum çamaşırı giymeye. Bugünden itibaren süreç olarak neler yapmam lazım. Bana da yardımcı olursanız çok sevinirim
Arkadaşlar aranıza yeni katılanlara yardımcı olmuyorsunuz sanırım....
Canim ameliyatdan sonra acilma olmus dikisleri açılmış, tam anlaydigim bir resim, bundan korkuyorum benson attığın foto ne anlamadım.
neresi orası ne olmuş pişmiş mi
Ben uzun zamandır giremiyordum.Babam uzun süre hastehanede yattı .Şimdi uzun uzun okudum. Ama lover gerçekten sizi merak ettim. Karin germe acılarınız bittimi iyilestiniz mi? Bu arada ameliyat olan bütün herkeze geçmiş olsunCnm.normal sutyen derken balenli süngerli tarzimi yani
imkanım olsa bu doktora olurum.
Sitesine qirin orda fiyatlar yazılmış rusca bilen varsa okusun, resim cokk orda, allah hayirlisimi yapsin ınşallah
Göğüs ölçünüz kaçtı acabaaynen ben de böyleyim.ne kadar küçülürse o kadar iyi.
zaten benim bekleme sebebim de yeterince küçültemezler diye.en önemli kriterim.
Ben inş bu ctesi karın ve meme küçültme olucam bir aksilik çıkmazsa tabileylak07 siz oldunuz mu
Ben inş bu ctesi karın ve meme küçültme olucam bir aksilik çıkmazsa tabi
Heyecanlıyım Dr 12.30 ameliyat saati dedi 10.30 da hastaneye giriş yapıcakmışım
Heyecanlıyım
Göğüs ölçüm 80 E cup
Kilom göbek ve göğüs de toplanmış durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?