Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ben Gazi tıpta oldum ama hocaya değil baş asistan yaptı çok memnunum... Ama o bırakmış artık ameliyat yapmıyormuş.. Seyhan hocaya ameliyat olup memnun olan seraboy vardı burda ama bu aralar görünmüyor... Ama Gazi tıptan memnun kaldım ben ..: ayrıca ücret de ödemedim...

Cok üzüldüm, allah yardimciniz olsun, o siralarda dogum yaptinizmi?
Sud kanali cikinca yani cok kucuk olunca meme buyumuyor oyle duydum, memeni buyuden sud kanalidi, hiss kaybi qidince mem buyumuyor

Canim gülə gülə kullan yeni memişlerini, bende koltuk alti meme var , acaba onlarida başariyla aliyorlarmi, bir bilqiniz varmi?

aynen ben de böyleyim.ne kadar küçülürse o kadar iyi.

zaten benim bekleme sebebim de yeterince küçültemezler diye.en önemli kriterim.

Selamm canim nasilsiniz?., ben russiyada yasiyorum, moskovadan bir doktor arasdirib buldum yaptigi tüm meme kucultme ameliyyati siteye koymus, aman tanrim nakadar güzellllllllllll yapmis ameliyatlarini , nakadar büyük gogusleri kucultmus bir görseniz inanamiyacaqsiniz, bir kizin goğüsü gobeyinden bile asagida dev kadar, o buyuklukde gogusleri minnacik limon kadar yapmis sasirdim, bu yilin sonu bende istiyorum yaptirmak, allah nasib ederse, param olsa hemen yarin qiderimüç

Reactions: s u
aynen ben de böyleyim.ne kadar küçülürse o kadar iyi.

zaten benim bekleme sebebim de yeterince küçültemezler diye.en önemli kriterim.

Canim sizde kac beden?
Bende 90DD sutyenimde yazılmış, memislerim o sutyenden bile firliyor, 170 boyum.
omuzlarim çökmüş, belim kopuyor, cok zor yemin ederim, 2haftadir rejimdeyim, 80 kiloydum 77 kiloya düşdüm, ameliyyatdan öncə incecik olubda ameliyat olursak daha iyidir sonra gogusler sarkmaz, ameliyatdan sonrada doktor demisdi bir randevumda 5kilo aşağı yukari kilo alib vere bilirsiniz, fazlasi zarar kendinizi herzaman incecik olaraq koruyun

benim 85 dd. çok küşçk olsun istiyorm 75 bile olsun usandım yoruldum.

hele yazın daha zor.

omuzlarım hep sütyen izi

kıyafetlerim yakışmıyor.

işte ben de buna şaşırıyorum.

ben de izledim çok çok büyük memeleri minnacık yapan doktorlar gördüm.

ama neden bizim doktorlar olmaz diyor.anlamıyorum.

Ben bu patlama olayini anlamadim biturlu benim bildigim buyuk goguslerde silikon olanlarda oldugu meme kucultmelerde oldugunu bilmiyodum

Selam arkadaşim nasilsiniz?
Ben yillardir araşdırma yapiyorum, doktor iyi dikmeyince dikiş yeri aciliyor icindeki yağlar cikiyor, cok kotu birşey, sadece burdan nasil foto paylaşa bilirim bilmiyorum, elimde olan resimleri sizinlede paylasa bilirim

Canim pic pismanlik cekmiyin, superdir, keyif yapin yeni ciciler alin kendinize

dediğniz kişiyi yazdım ve izledim ama küçültme ameliyatı hiç yok

büyütme var ve başka estetikler var.

siz o küçültme izlediğiniz linki atar mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…