- 10 Ocak 2016
- 113
- 31
- 13
- 46
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #23.101
Ben Gazi tıpta oldum ama hocaya değil baş asistan yaptı çok memnunum... Ama o bırakmış artık ameliyat yapmıyormuş.. Seyhan hocaya ameliyat olup memnun olan seraboy vardı burda ama bu aralar görünmüyor... Ama Gazi tıptan memnun kaldım ben ..: ayrıca ücret de ödemedim...ARKADAŞLAR BEN DE DİKKAT ÇEKMEK İÇİN BÜYÜK YAZAYIM DEDİM.. .
GAZİ TIP FAK. ÖNEREBİLECEĞİNİZ BİR DOKTOR VAR MI? DUYDUĞUM PROF. DR. İBRAHİM SEYHAN ÇENETOĞLU. AMA İNANILMAZ KARARSIZIM. AMELİYAT OLAN ARKADAŞLARA DA HAYIRLI OLSUN DİYORUM. DARISI OLMAK İSTEYENLERİN BAŞINA..
Canım normal sütyenden kastı göğüslerini sıkıca saran alttan yandan sıkıştırıp kasmayan her sütyeni artık kullanablirsin dedi balen için de rhatsz ederse balenini cıkarablirsin dediBu kremi hiç duymadkm bunu da arastirayim
Teşekkürler öneriniz içjn:)
Cok üzüldüm, allah yardimciniz olsun, o siralarda dogum yaptinizmi?Soyle soyliyim 3 meme kucultme olan kisi taniyorum benim sanssizligim sanirim.fatih dagdelene bundan 11 sene once 4350tl ye ameliyat oldum eve ciktim hersey harika inanilmaz mutluyum tam nezaman basladi eski haline gelmeye hatirlamiyorum ama su anda toparlayici magic form 90 d kullaniyorum arastirmalarima dayanarak sunu anladim kizim emmeyi birakali 2 hafta olmustu bana bir 6 ay gecsib eski haline gelsin memeleriniz demedi ve daha sut bezlerim doluyken iki hafta sonra ameliyata aldi bence sebebi bu.6 ay bekleyelim dese belkide hastayi kaciracagini dusundu ama simdide hakkimi helal etmiyorum bunca yildir ayni sikintilari bana yasattigi icin tekrar ve inanilmaz korkuyorum uyutulmaktan ozamanda aglayarak girmistim korkudan.ustune birde bir yil kredi cekmistim ameliyat icin onu odedim hersey bosa gitti
Şimdi herşey iyi gidiyor,bugün doktora gittim her ne kadar gel demesede ben duramadım gittim. Dikişleri inceledi oooo çok iyi dikişler dedi. Artık iyice yumşadılar.istrsen yarın denize gir dedii İyileşme sürecini hızlandırırmış.
Ameliyat sonrası patlama anladığım kadarıyla doktorun tecrübesi ve dikiş tekniği ile alakalı. Bu ameliyat bizler için önemli ve deneyim kesinlikle şart.
Bugün 24.gün....
Ters t tekniği yapıldı,meme yapım koltuk altına doğru olduğu için alttaki kesi yeri fazla ancak bu can sıkıcı bir durum değil.
Hala voe isimli korse sütyen kullanıyorum. Çok rahat.
Bir ayı tamamlayınca normal sütyen kullanıbilcem,sonrada kremlere başlıcam.
Çanakkale devlet hastanesinde estetik plastik rekonstrüktif cerrahi( mikrocerrahi konusunda önemli)uzmanına ameliyat oldum.
İki tane doktor var ve 2side Çanakkale için büyük bir şans...
Meme ucu çürümesinden korkardım en çok,buda sigara içen kişiler %2lik bir orandaymış,ameliyat sonrasında 24saattte olurmuş.
aynen ben de böyleyim.ne kadar küçülürse o kadar iyi.
zaten benim bekleme sebebim de yeterince küçültemezler diye.en önemli kriterim.
aynen ben de böyleyim.ne kadar küçülürse o kadar iyi.
zaten benim bekleme sebebim de yeterince küçültemezler diye.en önemli kriterim.
Canim sizde kac beden?Ayni sikintilari yasadigimiz nekadar belli.esime diyorumki tamamini alsalar sonra en kucuk silikonlardan taksalar omur boyu sarkmadan buyume olmadan kullansam
Canim sizde kac beden?
Bende 90DD sutyenimde yazılmış, memislerim o sutyenden bile firliyor, 170 boyum.
omuzlarim çökmüş, belim kopuyor, cok zor yemin ederim, 2haftadir rejimdeyim, 80 kiloydum 77 kiloya düşdüm, ameliyyatdan öncə incecik olubda ameliyat olursak daha iyidir sonra gogusler sarkmaz, ameliyatdan sonrada doktor demisdi bir randevumda 5kilo aşağı yukari kilo alib vere bilirsiniz, fazlasi zarar kendinizi herzaman incecik olaraq koruyun
Selamm canim nasilsiniz?., ben russiyada yasiyorum, moskovadan bir doktor arasdirib buldum yaptigi tüm meme kucultme ameliyyati siteye koymus, aman tanrim nakadar güzellllllllllll yapmis ameliyatlarini , nakadar büyük gogusleri kucultmus bir görseniz inanamiyacaqsiniz, bir kizin goğüsü gobeyinden bile asagida dev kadar, o buyuklukde gogusleri minnacik limon kadar yapmis sasirdim, bu yilin sonu bende istiyorum yaptirmak, allah nasib ederse, param olsa hemen yarin qiderimüç
Pardon canim mesaji tekrar okudum sizde 90DCanim sizde kac beden?
Allah tüm isteyen arkadaslarimin bashina bu küçük minnaciq memişler
Ben bu patlama olayini anlamadim biturlu benim bildigim buyuk goguslerde silikon olanlarda oldugu meme kucultmelerde oldugunu bilmiyodum
Canim pic pismanlik cekmiyin, superdir, keyif yapin yeni ciciler alin kendinizeCok tesekkur ederim guzel dileklerin icin darisi olmak isteyenlerin basina okadar buyuk memisler birden kuculunde vucut yapisi goze orantisiz geliyo ilk gunler ister istemez insan uzuluyo benimde istedigim hep kucuk olmasiydi zaten doktorum d cup yapiyim dedi buyuk diye istemedim yani aman buyuk olunca dert kucuk olunca dert valla nedir bu biz kadinlarin derdi
benim param hazır.
psikolojim hazır.
iyi bir doktor karar veremedim .
bu yüzden bekliyorum.
Allah yardimciniz olsun, siz Александр Грудко yazın googldan,bir bakin onun yaptigi ameliyatlara, cok iyi yapiyor allah nasip ederse ona yaptiricam
rusyada fiyatlar nasıl[/
3-4bin dolara qelib cikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?