- 25 Nisan 2015
- 835
- 549
- 103
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #23.081
Nakadar güzelllll, şimdi durumunuz nasil?Merhaba, bende asimetrik durum vardı sağ göğsüm daha büyüktü. Toplamda 2kilo alındı çizimleri yaparken 4te 3ünü alıcağını söylemişti ve öylede oldu.
Cooooook coookkk keçmiş olsun arkadaşim, sizin adiniza cok sevindim, sizden nekadar doku aldilar acaba? Kac beden şimdi? Süd kanalini korudularmi?ameliyat olalı 1 ayı geçti ve yumuşadılar bence iyi görünüyorlar ileri ki zamanlarda daha fazla yumşayıp sarkarlarmı acaba... ben şu anki hallerinden çok memnunum....
Ohh rahatlamissindir benimde icim cekildi resmen cikarken suan nasilsin agrin varmi memnunmusun memislerden bende dun ciktim hastaneden evdeyim bugun yine nefes almada zorlaniyorum ve memelerimi hic begenmedim moralim bozuk sis olmasina ragmen cok kucukler sanki vucudumla cok orantisiz bi goruntu olustu ust kismim dumduz duruyo suan resmen pismanim ameliyat olduguma zaten iki kilo almasi en basindan cok sacmaydi iki kiloluk bi durumum yoktu meme ucuda assagida gibi duruyo bilmiyom sisler gidince daha kotu durmasindan korkuyorum
Selam canimmmmmmm
Shükurler olsun evinizdesiniz., gözünüz aydın olsun
Güzel arkadaşim neden üzülüyorsunuz,
Nekadar kücük olursa o kadar vucudunuz rahat olur agirlik olmuyacaq omuzlarinizda,.
Yemin ederim o kadar bikmişimki büyük goğüslerden erkek göğüsü diye doktoruma yapın diyicem,
yaş doldukca kilo alinca göğuslerinizde zamanla büyuüceq, bence hiçççç hiç moralini bozma,, güzül güzül sütyenler qiyeceksiniz inşallah
Şimdi herşey iyi gidiyor,bugün doktora gittim her ne kadar gel demesede ben duramadım gittim. Dikişleri inceledi oooo çok iyi dikişler dedi. Artık iyice yumşadılar.istrsen yarın denize gir dedii İyileşme sürecini hızlandırırmış.Nakadar güzelllll, şimdi durumunuz nasil?
Cevab ichin Təşəkkürler, agridan dolayi hic korkum yok sadece ameliyatdan sonra patlamalardan korkuyorum sizde kac gun oldu?
Hatta Çanakkale deki doktorlar benim ameliyatımdan 3gün önce hiç göğsü olmayan bir kadına karın dokusundan meme yaptılar, ülkemizde bu uygulamayı yapan devlet hastanesi olarak sayılı merkez varmış ve Çanakkale devlet hastanesi bunlardan birisiymiş.kadın taburcu oldu ben onun odasına yattım,kısa sürede evine gitti yani.Cooooook coookkk keçmiş olsun arkadaşim, sizin adiniza cok sevindim, sizden nekadar doku aldilar acaba? Kac beden şimdi? Süd kanalini korudularmi?
Selam canimmmmmmm
Nekadar kücük olursa o kadar vucudunuz rahat olur agirlik olmuyacaq omuzlarinizda,.
Yemin ederim o kadar bikmişimki büyük goğüslerden erkek göğüsü diye doktoruma yapın diyicem,
yaş doldukca kilo alinca göğuslerinizde zamanla büyuüceq, bence hiçççç hiç moralini bozma,, güzül güzül sütyenler qiyeceksiniz inşallah
Şimdi herşey iyi gidiyor,bugün doktora gittim her ne kadar gel demesede ben duramadım gittim. Dikişleri inceledi oooo çok iyi dikişler dedi. Artık iyice yumşadılar.istrsen yarın denize gir dedii İyileşme sürecini hızlandırırmış.
Ameliyat sonrası patlama anladığım kadarıyla doktorun tecrübesi ve dikiş tekniği ile alakalı. Bu ameliyat bizler için önemli ve deneyim kesinlikle şart.
Bugün 24.gün....
Ters t tekniği yapıldı,meme yapım koltuk altına doğru olduğu için alttaki kesi yeri fazla ancak bu can sıkıcı bir durum değil.
Hala voe isimli korse sütyen kullanıyorum. Çok rahat.
Bir ayı tamamlayınca normal sütyen kullanıbilcem,sonrada kremlere başlıcam.
Çanakkale devlet hastanesinde estetik plastik rekonstrüktif cerrahi( mikrocerrahi konusunda önemli)uzmanına ameliyat oldum.
İki tane doktor var ve 2side Çanakkale için büyük bir şans...
Meme ucu çürümesinden korkardım en çok,buda sigara içen kişiler %2lik bir orandaymış,ameliyat sonrasında 24saattte olurmuş.
cnm ben docen doktor celalettinsevere ameliyat oldum,sürekli bu ameliyatı yapıyor zaten oldukca basarılıNasil msj atildigini bilmiyorum daha bugun uye oldum linki bulamadim sanirim.telimi atabilirim msj atarsaniz sevinirim bakmak isterim drunuza.05345752543
Cok tesekkur ederim arastiricam simdi.siz ameliyat olali nekadar oldu kactan kaca dustu bedeninizcnm ben docen doktor celalettinsevere ameliyat oldum,sürekli bu ameliyatı yapıyor zaten oldukca basarılı
Ay canım ciddi misin o kadar kafamı taktım ki o iplere ve dediğim gibi ip oynuyor orası hafif acık gibi kötü bişe dicek die doktora gitmeye de cekiniyorum öyle üZülüyorum yanipeki ne zman gecti o ipler ve iplern yaptıgı acıklık nerdeyse 40 gün olcak benim Ben scarex kullanıyorum doktorum contratubex ten daha etkili oldugnu söylemişti sürer sürmez de orda kuruyor yapısı gayet iyi silikonlu bi krem zaten canım tavsiye ederim
Kızlar içim rahat etmedi bugün doktoruma göründüm gayet normal dedi bi sıkıntı yokmuş çok şükür bazı iplerin düşme süresi daha uzundur almaya gerek yok düşer onlar da bekleyelim dedi veee en güzeli artık normal sütyene geceblirmişim
Ben bu patlama olayini anlamadim biturlu benim bildigim buyuk goguslerde silikon olanlarda oldugu meme kucultmelerde oldugunu bilmiyodumŞimdi herşey iyi gidiyor,bugün doktora gittim her ne kadar gel demesede ben duramadım gittim. Dikişleri inceledi oooo çok iyi dikişler dedi. Artık iyice yumşadılar.istrsen yarın denize gir dedii İyileşme sürecini hızlandırırmış.
Ameliyat sonrası patlama anladığım kadarıyla doktorun tecrübesi ve dikiş tekniği ile alakalı. Bu ameliyat bizler için önemli ve deneyim kesinlikle şart.
Bugün 24.gün....
Ters t tekniği yapıldı,meme yapım koltuk altına doğru olduğu için alttaki kesi yeri fazla ancak bu can sıkıcı bir durum değil.
Hala voe isimli korse sütyen kullanıyorum. Çok rahat.
Bir ayı tamamlayınca normal sütyen kullanıbilcem,sonrada kremlere başlıcam.
Çanakkale devlet hastanesinde estetik plastik rekonstrüktif cerrahi( mikrocerrahi konusunda önemli)uzmanına ameliyat oldum.
İki tane doktor var ve 2side Çanakkale için büyük bir şans...
Meme ucu çürümesinden korkardım en çok,buda sigara içen kişiler %2lik bir orandaymış,ameliyat sonrasında 24saattte olurmuş.
Bu kremi hiç duymadkm bunu da arastirayimbence dermatix kullanın
Cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin darisi olmak isteyenlerin basina okadar buyuk memisler birden kuculunde vucut yapisi goze orantisiz geliyo ilk gunler ister istemez insan uzuluyo benimde istedigim hep kucuk olmasiydi zaten doktorum d cup yapiyim dedi buyuk diye istemedim yani aman buyuk olunca dert kucuk olunca dert valla nedir bu biz kadinlarin derdiSelam canimmmmmmm
bende katılıyorum bu soruya normal sütyen derken? ben halen geceleri bile sütyenle yatıyorum..sen ne yapıyorsun peki arkadaşım...doktorun bu konuda birşey söyledimi?Cnm.normal sutyen derken balenli süngerli tarzimi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?