- 13 Nisan 2016
- 50
- 39
- 3
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #23.181
Benim doktorum la oturup oyle konusma firsatim olmadi cunki zamani hic yoktu butun islemleri asistanlari yapiyo bu yuzden hep degismek istemistim doktoru ama isinin ehli birisiymis iyiki degismemisim diyorum doktorumu uc kere bes dak gormusumdur belki ameliyattan uc ay sonrada kontrole gidicekmisim bi burda oyle pansuman filan yok dikislerimide haftaya kadin doktorum alicakmis ama memislerimde morluk bile yok yani oylede aman aman sis degil dokununca yumusak en var yani resim yukluyecem bakarsin ozamanCanim ben son yazismalari okumamistim Almanyada olmussun Turk doktormu yapti en azindan konusursun soyle kendisine ama tekrar diyorum henuz cok erken sakin uzulme
Benim doktorum la oturup oyle konusma firsatim olmadi cunki zamani hic yoktu butun islemleri asistanlari yapiyo bu yuzden hep degismek istemistim doktoru ama isinin ehli birisiymis iyiki degismemisim diyorum doktorumu uc kere bes dak gormusumdur belki ameliyattan uc ay sonrada kontrole gidicekmisim bi burda oyle pansuman filan yok dikislerimide haftaya kadin doktorum alicakmis ama memislerimde morluk bile yok yani oylede aman aman sis degil dokununca yumusak en var yani resim yukluyecem bakarsin ozaman
Merhaba,göğüs altındaki keside Tnin birleştiği yerde dikiş açılması olmayan ama deride açılan yara varmı sizde.öncelikle 2 ayı doldurmamız gerekiyor bunu biliyorum... şimdi bile yan yatarken hafif zorlanıyorum. o yüzden ne zaman kendimi rahat hissedersem o zaman geceleri çıkarıcam ve normal sütyene geçeceğim
Bende dikiş aralarında kucuk kucuk açılmalı olmuştu 2 yerde ve akıntı oluyordu çok endişe ettim ama normalmiş şimdi herşey yolunda ve dikislerim çok guzel birlesdiMerhaba,göğüs altındaki keside Tnin birleştiği yerde dikiş açılması olmayan ama deride açılan yara varmı sizde.
Benim sağ göğsümde böyle bir durum var ama endişe etmiyorum.doktor olabilir korkma dedi.
Benim doktorum ters T yapmadı lollipop yaptı ve çok uğraştım dedi buda size fikir olsun doktorunuza sorunHerkese merhaba
Uzun zamandan beri burayı takip ediyorum ameliyat olan herkese geçmiş olsun.ben de sırt ağrılarım yüzünden 3gün önce doktora gittim ve omurgamda eğiklik olduğunu öğrendim sebebide malum göğüslerin büyüklüğü Doktor ameliyat önerdi ben de şimdi hastane ve doktor araştırmaya başlayacağım.ameliyat sonrası süreçlerle ilgili yazdıklarınız sayesinde çoğunu biliyorum.ancak merak ettiğim ameliyat tekniği.yani herkeste meme ucundan aşağıya doğru kesik mi oluyor?benim için önemli olan en az kesikle olması.şimdiden herkese teşekkürler
Benim doktorum ters T yapmadı lollipop yaptı ve çok uğraştım dedi buda size fikir olsun doktorunuza sorun
Benim doktorum la oturup oyle konusma firsatim olmadi cunki zamani hic yoktu butun islemleri asistanlari yapiyo bu yuzden hep degismek istemistim doktoru ama isinin ehli birisiymis iyiki degismemisim diyorum doktorumu uc kere bes dak gormusumdur belki ameliyattan uc ay sonrada kontrole gidicekmisim bi burda oyle pansuman filan yok dikislerimide haftaya kadin doktorum alicakmis ama memislerimde morluk bile yok yani oylede aman aman sis degil dokununca yumusak en var yani resim yukluyecem bakarsin ozaman
Söylediğiniz teknik hangi şekilde oluyo acaba ismi kadar güzeldir umarımbir de bu ameliyatlarda dikişlerde lazer tekniği kullanılıyormu?
Ters T demek gogos altında da dikiş olması demek ama benim yontem de sadece gogos ucunda ve gogos altına doğru ince bir dikiş 5 hafta oldum ve artık iz kremine başladım ama lazer gibi bişey uygulanmadı banaSöylediğiniz teknik hangi şekilde oluyo acaba ismi kadar güzeldir umarımbir de bu ameliyatlarda dikişlerde lazer tekniği kullanılıyormu?
Selam bu konuda doktorum bisey demedi bende sormayi unuttum gercekten. gerci korunmasada fark eden bisey yok bende cunki yuksek oranda sut hormonu salgiladigim icin sut gelmiyo benden cocugumu emziremedim yani ama merak ettim doktorumu arayip ogrenicem memislerde on gun olmasina ragmen iyi durumdaSelam canim, Dorin nasilsin?
Memisler ne durumda?
Sizden süt kanalini korudularmi?
Yoksa cikartdilar?,
Ters T demek gogos altında da dikiş olması demek ama benim yontem de sadece gogos ucunda ve gogos altına doğru ince bir dikiş 5 hafta oldum ve artık iz kremine başladım ama lazer gibi bişey uygulanmadı bana
Merhaba canım benim de şu an aynen bu problemim var ufack iki üç yerde akıntı ve kızarıklık mevcut dikiş iplerine karsı vücudun gösterdiği bi tepkiymiş ve doktorum gayet normal dedi o yüzden içim rahat ama sen de böyle yazınca sevindim acıkcası yaa ne kadr oldu senin canım? Ne zamn bu sorunun tamamen düzeldiBende dikiş aralarında kucuk kucuk açılmalı olmuştu 2 yerde ve akıntı oluyordu çok endişe ettim ama normalmiş şimdi herşey yolunda ve dikislerim çok guzel birlesdi
Merhaba arkadaşlar ben gögüs kücültme amaliyati olali 6 ay oldu bu 6 ay icinde cok zor gunler gecirdim daha öncede yazmistim ve resimler paylasmistim benim gögus altlarimda acilma olmustu ve aylarca o derin yaralar iyilesmemisti ogunleri hatirlamak bile istemiyorum pisikoloji alt üst olmustu simdi ikinci bir amaliyat bir olacağım nedeni doktorum sağ gögsumun dekolte kisminda fazlalik birakması ve cok cirkin bir göruntu olmasi ayrica yan kisimlarimdada aynı fazlaliklar var bunun bedenini sordugumda doktorum biz bunu birakiyoruz cunki dikisler dekoltede cirkin görukur 6 ay sonra duzeltme yapilcak dedi henüz yeni iyilesmisken bu hafta yeniden amaliyat olacagım ;( cok stresliyim benim gibi olan varmi merak ediyorum yeni amaliyat olan tum arkadaslarada
Evet meme başı çevresi ve aşağı doğru bir dikiş bende ozelde oldum ama denizli ege hastanesinde doktorumda Tuğrul çelebi genç ve başarılı bir doktor tavsiye ederim araştırıp bakabilirsinizGöğüs ucundan en alta kadar mı acaba dikişler? Bir de ben devlette değilde özelde yaptırmak istiyorum tavsiye edebiliceğiniz bir doktor var mı acaba?
Merak etmeyin hepsi geçiyor bende çok korkmuştum her zaman resmini çekip watsapdan doktoruma yolluyordum 5 hafta doldu benim ve dikislerim kaynadı hepsi kapandı şimdide iz kremine başladım pansuman bile yapmıyorum artikMerhaba canım benim de şu an aynen bu problemim var ufack iki üç yerde akıntı ve kızarıklık mevcut dikiş iplerine karsı vücudun gösterdiği bi tepkiymiş ve doktorum gayet normal dedi o yüzden içim rahat ama sen de böyle yazınca sevindim acıkcası yaa ne kadr oldu senin canım? Ne zamn bu sorunun tamamen düzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?