- 13 Nisan 2016
- 50
- 39
- 3
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #23.201
Gecmis olsun arkadasimGünaydın kızlar
Dün 12.30 da göğüs küçültme ve karın ameliyatı oldum
Şu anda Balat hastanesinde yatıyorum. Ameliyat sonrası çok yorgundum mide bulantım ve kusmam oldu şimdi geçti çok şükür kusma ve bulantıda karın çok ağrıdı ama dayanılmayacak bir ağrı değildi
Korse dediğiniz nasıl birşey kiKizlar sol gogsumun koltuk alti tarafina dogru bi sislik ve serlik var birazda agrim bugun kendimi yordum biraz ondan mi olduki acaba bu korse öldürdu beni nasil sıkı oyle bide uc ay takicakmisim insan dayanamaz buna bide dumduz gosteriyo giydigimde yakismiyo biray taksam sonrasinda sporcu sutyene gecsem bisey olurmuki acaba
Dorin sen karın meme kucultme ve liposaksinmi oldun yoksa karın germe mi cunku ben meme ve liposaksin oldum ve korse 1 ay giydim doktorum artık çıkarabilirsiniz dedi sutyenide 1 ay daha takma lazım dedi seninki nasıl bişey merak ettim sislikse normal hareketi fazla yapinca şişlik olabiliyor ağır işlerden kendini koru derim ben nacizaneKizlar sol gogsumun koltuk alti tarafina dogru bi sislik ve serlik var birazda agrim bugun kendimi yordum biraz ondan mi olduki acaba bu korse öldürdu beni nasil sıkı oyle bide uc ay takicakmisim insan dayanamaz buna bide dumduz gosteriyo giydigimde yakismiyo biray taksam sonrasinda sporcu sutyene gecsem bisey olurmuki acaba
Benim sadece meme kucultme oldu tattiklari sutyenden bahsediyorum bildigin korse gibi dumduz yapiyo okadar sıkıyoki anlatamam bide kalin bugunde hava cok sicakti resmen su icinde kaldim korkum dikislerim daha alinmadi yara filan olmasiDorin sen karın meme kucultme ve liposaksinmi oldun yoksa karın germe mi cunku ben meme ve liposaksin oldum ve korse 1 ay giydim doktorum artık çıkarabilirsiniz dedi sutyenide 1 ay daha takma lazım dedi seninki nasıl bişey merak ettim sislikse normal hareketi fazla yapinca şişlik olabiliyor ağır işlerden kendini koru derim ben nacizane
Meme kucultme ameliyatinda takiliyoya medikal sutyen ondan bahsetmistim kalin ve sıkı korse gibi dumduz yapiyo gerci herkezde farkli modeller kullaniliyodaKorse dediğiniz nasıl birşey ki
Ben de medikal sütyen kullanıyorum, önden fermuarlı, çok rahatım, hatta bu sütyeni çıkarınca rahatsız oluyorum. Ödem attıkça belki rahatlarsınız, benim şişlik baya gitti.Meme kucultme ameliyatinda takiliyoya medikal sutyen ondan bahsetmistim kalin ve sıkı korse gibi dumduz yapiyo gerci herkezde farkli modeller kullaniliyoda
Bence çok doğru bir karar vermişsin, o ağırlıkları daha fazla taşımayacaksın, ameliyat sonrasında tabiki bir takım sıkıntılar ve acılar çekeceksin ama uzun süreli ve çok ağır değil. Ameliyat sonrası ik günlerde bile nasıl hafiflediğini göreceksin ve gün gectikce hoşuna gidecek. Ben şu anki halime hala inanamıyorum ☺Merhaba ben 20 yaşındayım ve göğüslerim çok büyük kıyafet giymede göğüs kısmında zorluk yaşıyorum ve sırt ağrılarım oluyor. Doktora gittim küçültme ameliyatı için 20 hazirana gün verdi baya yaklaştı ama ben çok korkuyorum özellikle takılan diren ve sondadan çok can yakıyor mu ve daha önce anesteziyle bi işlem olmadım o da beni çok korkutuyor olan kişiler bana cesaret versin lütfen
Benim de 6 saat sürmüş, bazen daha az sürebiliyormuş. Ben tedirgin olmamıştım, belki de doktorum bana çok güven verdiği içindir ve iletişimimiz iyi oldugu içindir. Ve böyle rahat oldugum için ameliyat sonrası iyileşme sürecim hızlı ve sBir an önce kurtulmak istiyorum zaten göğüsten bol gelen tişörtler giymeyi güzel sütyenler takmayı o kadar çok istiyorum ki ama işte ameliyat korkum çok var 6 saat sürecekmiş bir de o yüzden çok korkuyorum
Ben askeri hastanede oldum, o da devlet hastanesi gibi, endişelerini doktorunla paylaşmışsındır, bir sorun olsaydı doktor söylerdiÖzelde mi oldunuz peki ben devlette olacağım aynı doktorun ameliyat ettiği bi çok kişiyle konuştum çok memnunlar hatta kuzenim de oldu aynı doktora endişem biraz da yaşımın genç olmasından dolayı aslında
Ya önden fermuarlı sütyeninizin markasını ve nereden aldığınızı öğrenebilir miyimBen de medikal sütyen kullanıyorum, önden fermuarlı, çok rahatım, hatta bu sütyeni çıkarınca rahatsız oluyorum. Ödem attıkça belki rahatlarsınız, benim şişlik baya gitti.
Sütyenin üzerinde NUHA yazıyor. Medikal malzemeler satan bir dükkandan aldım. Orada üzerine denediler, ona göre verdilerYa önden fermuarlı sütyeninizin markasını ve nereden aldığınızı öğrenebilir miyim
O zaman ameliyattan sonra gidip aldınız bende iki hafta sonra işe dönmeyi planlıyorum o Zaman gidip alabilirim inşSütyenin üzerinde NUHA yazıyor. Medikal malzemeler satan bir dükkandan aldım. Orada üzerine denediler, ona göre verdiler
Yaa eyvah hemen internetten alayımEvet ameliyattan hemen sonra aldım, doktorum hiç çıkarmamamı söyledi, memelerin birleşik durması lazımmış, ayrı ayrı durursa bir daha hep öyle olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?