Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Deneyip alsanız daha iyi olur
Çok doğru da şimdi dört tane drenle evde yatıyorum
Aslında tchibodan almıştım ameliyat öncesi sporcu sütyeni ama sırt kısmı olmadı normalde berlei ve Triumph sütyenlerde 80 E yada DD cup giyiyordum aynı mantıkla 80 B cup aldım Dr B yapıcam dedi ölçüsünü
Herhalde 85 almam lazımdı şimdi gevşek git sütyen takıyorum ve göğüslerim ayrık duruyor
O kadar eziyete bir sütyen hatasına kurban gitmesek iyiydi

Arkadaşlar dünde sormuştum ameliyat olup emzirebilen var mi aranizda
Cnm ben yeni oldum ve çocuklarımı büyüttüm o yüzden bilemiyorum
Bir iki Dr la görüşmüştüm süt bezelerini koruyarak yaparız demişlerdi ama emzirdikten sonra gevşeme vs olacağı için bir daha toparlanmak lazım çok büyük değilse bekleyin derim ama siz bilirsiniz

Drenleriniz oldugunu bilmiyordum, ben drenler çıkarıldıgı gün aldım

Ben de medikal sütyen kullanıyorum, önden fermuarlı, çok rahatım, hatta bu sütyeni çıkarınca rahatsız oluyorum. Ödem attıkça belki rahatlarsınız, benim şişlik baya gitti.
Benim sutyenleri hastane kendisi verdi uc ay takicagim icin bitanede yedek verdi ben gidip almadim benimkide onden fermuarli ama hic rahat degil dun cok sicakti hava kendimi korumaya calissamda terleme oldu ve korktugum basima geldi dikislerim kizarmis hep insallah daha kotu olmaz peki sizinde sutyeni takinda dumduzmu duruyomu

Hayır dümdüz durmuyor, şeklini koruyor, şekillendiriyor, o yüzden dr hemen alıp kullanmamı ve çıkarmamamı söyledi, daha önce belirttiğim gibi sütyenle cok rahatım, sütyensiz rahatsızım

Ben ameliyat olalı 2 sene oldu sonra evlendim simdi hamileyim inş emzirebilirim

Benim doktoruma bana kom marka sutyen aldırdı hiç çıkarmadan tak gogsun şekil aldı dedi nasıl olurda sizin doktor bişey onermedi hastaneden çıkmadan takması gerekiyordu

Hayır dümdüz durmuyor, şeklini koruyor, şekillendiriyor, o yüzden dr hemen alıp kullanmamı ve çıkarmamamı söyledi, daha önce belirttiğim gibi sütyenle cok rahatım, sütyensiz rahatsızım
Merhaba kizlar bende 6 ay once kucultme ve diklestirme ameliyati oldum. Hayatimda verdigim en dogru karardi. Yaptiracak olan arkadaslar hic korkmayin emin olun aradaki farki goreceksiniz ve dunyanin en mutlu insani olacaksiniz. Bir bebisim olursa insallah gobisimide yaptirmayi dusunuyorum. Gecmis olsun hepinize

Benim doktoruma bana kom marka sutyen aldırdı hiç çıkarmadan tak gogsun şekil aldı dedi nasıl olurda sizin doktor bişey onermedi hastaneden çıkmadan takması gerekiyordu
Yok marka önermedi sporcu sütyeni önerdi de ben ölçüyü tutturamadım şimdi var bir sütyen üstümde C&A dan almıştım gevşek biraz
Olmayan sütyenin arkası içinde arkadaşım Pentiden sütyen agrafı aldı bugün akşam kontrolüm var Dr gösterip taktırırım drenler çıktıktan sonra da medikal malzeme satan bir yerden deneyerek almayı düşünüyorum

Merhaba ben de yıllardır ameliyatsız göğüs güçültme araştırıyorum sonunda geçen yıl hürriyet gazetesinden Opt dr Hüseyin Güner ile tanıştım bu yıl kısmet oldu girmek geçen bir önceki perşembe muayene oldum geçtiğimiz perşembe gittim yattım lokal anestezi ile girdim ameliyata 1.5 saat sürdü 2 saat yatış sonra eve geldik asimetrik problemim vardı sadece tek göğüse uygulanıcaktı slim slipo istedim kesi olmasın diye ama dr um aynı olması için lolipop şeklinde kesicez dedi aynı olsunlar diye kabul ettim ama çıkınca ameliyata kesmediğini söylemiş kahverengi kısım hariç bugün de kontrole gidicem inş şu bantlar çıkar artık çok heyecanlıyım ben yıllardır burda ameliyatsız küçültme büyültme baktım şerbetçi otu denedim kremi vs küçülsün diğeri bari diye krem baktım yok yok ameliyat şart inş göğsüm olmuştur aynı olsunlar tek isteğim bu

Aslında ben tam anlamadım göğüs küçültme ameliyatını lokal anestezi altında mı oldunuz
Göğüs ölçünüz kaçtı

Aslında ben tam anlamadım göğüs küçültme ameliyatını lokal anestezi altında mı oldunuz
Göğüs ölçünüz kaçtı
Evet lokal anestesi ameliyatta olanları duyuyorum fakat acı hissetmiyorum ama yüzüne bişey koyuyolar sütyenle bi şekilde 90 dı benim sütyenim sol 80 sağ 85 bedendi bunu asimetrik problemim olmasına rağmen dr un yaptı slim lipoyu o yüzden tercih ettim zaten anlatamam şu an problemin düzeliyor olması sevincini haftaya tekrar kontrol e çağırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…