- 17 Şubat 2013
- 698
- 136
- 323
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #28.861
Her ameliyattan cikan ayni seyi soyluyor ve bana da sira geldi:
Bu kadar zor gelmesine ragmen yine olsa yine yaparim :)))
Bu arada bende olmamasi gereken bir komplikasyon olustu, hematom, belki o yuzden daha zor oldu iyilesme surecim, ona ragmen boyle diyorum :)
Normal sutyende %100 pamuk olmasına dıkkat et ve altı telsız olsun 6.cı aydayım ben hala tam normal camasıra gecmedımBu arada henuz 1. Ay kontrolune gitmedim ama artik balensiz normal sutyene gecebilir miyim sizce?
Himm tamam tesekkur ederim, peki bikini nasil yapcaz?Normal sutyende %100 pamuk olmasına dıkkat et ve altı telsız olsun 6.cı aydayım ben hala tam normal camasıra gecmedım
75 D idi simdi B-C arası B plus dedi doktorumTeşekkür ederim cevaplarını iz için..sizin ameliyattan önce kacdi cup .şimdi kaç oldu
Bence ne sekilde olursa olsun olmali yaninizda biri benim bas donmem vs hic olmadi wc ye tek gittim direnlerimle serumumla ama oraya kadar eslik ettiler kapilari acip kapatamiyordum cunku en buyuk yardimda uataktan kalkmakti benim icin tek basima 2 gun boyunca kalkamadim hep esim sirtimdan destekledi herkeste ayni olmuyor tabi ama muhakkak biri gelsin benceMerhaba.. refakatçi olmalı mı sizce
Benim 10 gun oldu ameliyat olali ama hala bir gogusum daha buyuk ve silikonlu gibiler silikon takilmamasina rahmen sizinde oylemiydi acabaArkadaslar korkmayin ama bilin ki iyileşme sureci 1 ay sürüyor, yani bana oyle oldu, ozellikle 3 hafta boyunca zorlandim dogrusu, daha yeni yeni rahat hareket ediyorum , bu 1 ay boyunca canım memelerimdeydi sanki :)
Benim 75 c ile d cup arasindaydi suan a ile b cup arasinda yapildigini soyluyor doktorum tamamen iyilesince anlicam sanirim onuBende korkuyorum sizin cup ölcünüz kac ve ne kadar kücültülecek ins hayirlisiyla olup kurtuluruz
Benim hala oyle merak etme :) bi tanesi daha silikonlu gibi biri daha nispeten yumusak ama bi tanesi duzgun dururken oburu daha ustte gibi, hepsi cok normal zamanla duzelecek, silikonsuz silikonlu gibi kalsalar hatta ama ikisi de ayni yone bakarak tabiBenim 10 gun oldu ameliyat olali ama hala bir gogusum daha buyuk ve silikonlu gibiler silikon takilmamasina rahmen sizinde oylemiydi acaba
Tesekkur ederim ya biran once iyileselim hepimiz insBenim hala oyle merak etme :) bi tanesi daha silikonlu gibi biri daha nispeten yumusak ama bi tanesi duzgun dururken oburu daha ustte gibi, hepsi cok normal zamanla duzelecek, silikonsuz silikonlu gibi kalsalar hatta ama ikisi de ayni yone bakarak tabi)
Hayırlısı olsun benimki e cup dı b yaparız dediler nasıl olmaz canım sen son ona kadar soyle küçültebildiniz kadar küçültün lütfen falan de :) şimdiden geçmiş olsun benim ameliyatı erteledim inşallah kışa olurum ..selam bende bu sayfayı takip ediyordum yıllarca ve bende meme küçültme ameliyatı olucam insallah 30 mayısta yatısım yapılıcak bugun anestezi kan tahlili işlerini hallettim fakat meme ultrasonu istemedi çıkan parçayı patolojıye gönderiyorum dedi belkide ondandır dısarda yaptırayım dedim ama bilemedim
benim memelerim e cup belki az daha fazlada olabilir cok büyükler yani dr bir cup küçültebilirim en fazla iki dedi daha fazla olmaz dedi ben b cup istemiştim ama olmaz memeye zarar verebiliriz damarına sinirine filan dedi bende bicup yapacaksanız o kadar acıya değmez dedim heyecanlıyım korkuyorum ameliyat 4-5 saat sürer dedi bakalım c cup yapmaya calışıcam dedi korkuyorum kızlar oyhhh ama da kurtulmakta istiyorum bu ağırlıklardan az kaldı 4 günüm
Nasilsin canim?Hayırlısı olsun benimki e cup dı b yaparız dediler nasıl olmaz canım sen son ona kadar soyle küçültebildiniz kadar küçültün lütfen falan de :) şimdiden geçmiş olsun benim ameliyatı erteledim inşallah kışa olurum ..
İyiyim şükür teşekkür ederim alışmaya çalışıyorum yalnızlığa pazartesi günü işe başlıyorum herşey daha iyi olacak inşAllah sen nasılsın takipteyim gerçi daha daha iyi ol inş öptüm iyi gecelerNasilsin canim?
Dedim demez miyim bir cup kuculteceksen degermi aci cekmeme dedim tabiki kucultebildiginiz kadar kucultun dedim benim dr herseyin en kotusunu dusunen tiplerden iyi olursa ne ala olmazsa ben demistim mi diyecek anlayamadim cozemedim ama yapar yapar elinden geldigi kadar kucultecek isteHayırlısı olsun benimki e cup dı b yaparız dediler nasıl olmaz canım sen son ona kadar soyle küçültebildiniz kadar küçültün lütfen falan de :) şimdiden geçmiş olsun benim ameliyatı erteledim inşallah kışa olurum ..
Evet manisa cbü hastanesinde olucamDevlette mi oluyosun ameliyati sonuyok?
Evet manisa cbü hastanesinde olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?