Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Teşekkür ederim cevaplarını iz için..sizin ameliyattan önce kacdi cup .şimdi kaç oldu

Merhaba.. refakatçi olmalı mı sizce
Bence ne sekilde olursa olsun olmali yaninizda biri benim bas donmem vs hic olmadi wc ye tek gittim direnlerimle serumumla ama oraya kadar eslik ettiler kapilari acip kapatamiyordum cunku en buyuk yardimda uataktan kalkmakti benim icin tek basima 2 gun boyunca kalkamadim hep esim sirtimdan destekledi herkeste ayni olmuyor tabi ama muhakkak biri gelsin bence

Arkadaslar korkmayin ama bilin ki iyileşme sureci 1 ay sürüyor, yani bana oyle oldu, ozellikle 3 hafta boyunca zorlandim dogrusu, daha yeni yeni rahat hareket ediyorum , bu 1 ay boyunca canım memelerimdeydi sanki :)
Benim 10 gun oldu ameliyat olali ama hala bir gogusum daha buyuk ve silikonlu gibiler silikon takilmamasina rahmen sizinde oylemiydi acaba

Benim 10 gun oldu ameliyat olali ama hala bir gogusum daha buyuk ve silikonlu gibiler silikon takilmamasina rahmen sizinde oylemiydi acaba
Benim hala oyle merak etme :) bi tanesi daha silikonlu gibi biri daha nispeten yumusak ama bi tanesi duzgun dururken oburu daha ustte gibi, hepsi cok normal zamanla duzelecek, silikonsuz silikonlu gibi kalsalar hatta ama ikisi de ayni yone bakarak tabi )

Tesekkur ederim ya biran once iyileselim hepimiz ins

Hayırlısı olsun benimki e cup dı b yaparız dediler nasıl olmaz canım sen son ona kadar soyle küçültebildiniz kadar küçültün lütfen falan de :) şimdiden geçmiş olsun benim ameliyatı erteledim inşallah kışa olurum ..

Dedim demez miyim bir cup kuculteceksen degermi aci cekmeme dedim tabiki kucultebildiginiz kadar kucultun dedim benim dr herseyin en kotusunu dusunen tiplerden iyi olursa ne ala olmazsa ben demistim mi diyecek anlayamadim cozemedim ama yapar yapar elinden geldigi kadar kucultecek iste

Bu arada kaldi üc gun sigarayi birak dedi biraktim hazirim cok heyecanliyim kucuk memelerim nasil olucak oyhhh cok heyecanliyim cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…