- 20 Mart 2013
- 570
- 344
- 323
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #33.181
Benim kocaman iki çocuğum var birini 2 ay diğerini 4 ay emzirmek denirse emzirdim damla damla bu koca memelerde süt olmadı anlayacağın kısmet süt işleri kiz kardeşimin ki küçücük o 2 yaşına kadar emzirdiYa kızlar bir şey sormak istiyorum. Ben 22 yaşındayım 3 yıla kadar evlenmeyi düşünüyoruz erkek arkadaşımla. Ve bu göğüslerle gelinlik giymek istemiyorum zaten kendime göre gelinlik de bulamam. Sizce şimdi küçülttürsem çocuk doğurduktan sonra emzirmekte sıkıntı yaşar mıyım? Ya da tekrar büyüyüp sarkar mı?
GörebilirmiyimKizlarr ilk fotolar geldi .. onceki halini silmisim hep doktorumdan alip koyucam hafta ici.. bir gogus ucum cok morardi dun gece sicak havlu koydum gecti hemen fotogtaflardaki mor hali.
Ben 2 çocuğumu toplam 4 yıl emzirdim bünyeyle alakalı bence büyük küçük belli olmuyorBu arada herkes emzirebilecek diye birsey yok. Tabi ki gönül ister ki her bebek anne sütüyle büyüsün ama su baskiyi atin bir üstünüzden.. ayrica 14 yasimdan beri pko hastasi oldugum icin bir cok kadin dogum uzmanina hatta proflara gittim.. hemen hemen hepside büyük göğüslerde emzirme oraninin daha az oldugunu soyledi. Insallah saglikla ameliyatinizi olur evlenir bebeginizi kucaginiza alip saglikla emzirirsiniz :))
Cokkkkk tesekkur ederim canimsin..benim 22 yasinda bir kizim var ve olsa olsa torunum olur :) hicbir rngelim yok ve 2 sene oncesine kadar buyuktu ama sarkik degildi bu derece suan inanilmaz sarkma ve buyukluk ve ozguven sorunum varEn buyuk pişmanlığım evlenmeden yaptirmamak bence.. dugun fotograflarim resmen memem ve kocam icin cekilmis gibi3 yil gibi bir vaktin varsa 1 saniye düşünme derim.. bu arada benimde cocugum yok hos dogum yapsam gogsumumu tasiyacaktim cocugumu bilemem.. en guzel zamanlarimi salak sacma korkularim yuzunden harcamisim resmen o koca göğüsler ve agrilarla.. yok cocuk olsun yok kilo ver yok anesteziden korkuyorum diye diye 65 kiloyken olmadigim ameliyati 95 kilo oldum o ayri aptallik..
Bu laflarim ozellikle sanaminikkkkkkk lutfen cesaretini topla ve 1 dk kaybetme artik
Ben 2 çocuğumu toplam 4 yıl emzirdim bünyeyle alakalı bence büyük küçük belli olmuyor
Cokkkkk tesekkur ederim canimsin..benim 22 yasinda bir kizim var ve olsa olsa torunum olur :) hicbir rngelim yok ve 2 sene oncesine kadar buyuktu ama sarkik degildi bu derece suan inanilmaz sarkma ve buyukluk ve ozguven sorunum varistiyorummm hemde cokkkkkk ama niye ayaklarim gitmiyo
Itesekkur ederim canim cok sukur cevremdeki herkez senle ayni fikirde bende farkindayim icime sinen tek bi anestezi var hep aklimda herkez icin doktor onemli benim icin anestezi :))) biseyler olucak insallahhh cokkk opuyorum seni cokkkValla o fizikle ve o guzel enerjinle hala genc kizsin benim gozunde.. masallaholacaksin ve bir afet olarak sallayacaksin buralari..
Mavi ipler inceden akıntı yaptıysa eriyememis demek doktorun alması gerek. Benim de olmuştu aynı yerde. Alınınca hemen duzeliyorgogus alti birlesme noktasi ile meme ucu alti birlesme noktasinda kapanmayan minik yara var var iki yerde yani.dikis ipleri yuzunden olduguni dusunuyorum..Birde meme cevresinde deri altinda gozuken mavi dikis ipleri..ucu icinde cekemiyorum ne zaman eriyor bunlar.Dikislerim.fena degil ince cizgi cabuk acilacak gibi rengi ama boyle bir iki puruzum var.
Bikac gun sonra kontrolum var bakiyim ne diyecek doktorum akınti yok fakat o iki yer tam iyilesmedi hala ..halbuki diger dikisler hic sorunsuz kapandi cabucak..Mavi ipler inceden akıntı yaptıysa eriyememis demek doktorun alması gerek. Benim de olmuştu aynı yerde. Alınınca hemen duzeliyor
Ayy bende aynı düşünüyorum ya anestezi ürkütüyor beni . :) Dogumum da belden anestezi istedim bu yüzdenItesekkur ederim canim cok sukur cevremdeki herkez senle ayni fikirde bende farkindayim icime sinen tek bi anestezi var hep aklimda herkez icin doktor onemli benim icin anestezi :))) biseyler olucak insallahhh cokkk opuyorum seni cokkk
Ben normal dogum yaptim o ufacik halimle 16 yasimda yani hicc ufacik dahi anestezi almadimki :) ama mantikli düşününce minicik bebekler kalp nakli oluyo defalarca anestezi saatlerce almak zorunda oluyolar bizimki biraz sacmalik oluyo tabi :) ama hep vesvese iste Allah büyüktür o gücü verecek Rabbim ..Ayy bende aynı düşünüyorum ya anestezi ürkütüyor beni . :) Dogumum da belden anestezi istedim bu yüzden
Aynen . Zaten cogu kısı en kolayı anestezi dıo... Bazen dıorum aman su göğüslerimden kurtulayım da ne olursa olsun .. :)Ben normal dogum yaptim o ufacik halimle 16 yasimda yani hicc ufacik dahi anestezi almadimki :) ama mantikli düşününce minicik bebekler kalp nakli oluyo defalarca anestezi saatlerce almak zorunda oluyolar bizimki biraz sacmalik oluyo tabi :) ama hep vesvese iste Allah büyüktür o gücü verecek Rabbim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?