Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Evet muayne oldum bana gosterdi bikac resim oldukca iyiydi bende yuksek ihtimalle onu düşünüyorum zaten .. bi görüşmende fayda var canim

İlk ay izler çok taze gerçekten insan bir tuhaf oluyor kesilere bakınca ama dik ve küçük göğüsler de ayrı bir özgüven kaynağı Bizim ilişkimize olumlu yansıdı :)
Yansimazmi :) ben kendim bakmak istemiyorum karsimdaki insana nasil aciyim ozel hayatini bitiren durum iste kim ister karnina kadar inmis memeleri gormeyi göstermeyi buda ayri bi psikolojik durum

Mustafa beyle yazıştık meme karin çok guzel fiyat verdi görüşü cem bende p tesı
Evet Mustafa bey asistan .. 4 ay sonra uzmanligini alicak.. ve hastaneden ayrilacak... kidemli asistanlardan oldugu icin ve tanidigim meme kucultme ameliyatini onda olup memnun kaldigi icin bende ameliyat olmaya karar verdim...

Evr38 Ben senden bi hafta önce olacaktım olsaydım ooo şimdi herşey bitmişti kıskandım seni bak şimdi ne zamandır sorcam okulda nasılsın yok bir sıkıntısı değil mi rahatsın araba kullanırken falan tamamen geçti mi

Hehe:) geç olsun güç olmasın canım kaç günün kaldı martın sonu muydu senin ameliyt günün?
Hiç ama hiçbir sorunum yok okulda, teneffüste çocuklardan korundugun sürece birşey olmaz. E tabi bütün gün yerçekimine maruz kalınca ağrı ödem vs oluyor şimdi o da azaldı bayağı.
Biliyorsun bu forumda hiç ağrı sızı yaşamayan, ertesi gün herşeyi yaptıgını söyleyenlerde var o yüzden kolay bir ameliyt sadece koruman gerekiyor uzun süre o sıkıcı.
Baktın olmuyor rapor hakkını kullanırsın diyicem ama hiç sanmam gerek kalmaz, ağır kaldırmadıın sürece bişey olmaz

Aynen önden senin olman iyi oldu bak yoksa nasıl öğrenecektim bunları saka bi yana ücretli ogretmen bir aylığına gelmezmiş cocuklarda napacak mecburen ben 2 hafta alicam rapor 26 mart bi sıkıntı çıkmazsa canim

Sınıfçısın sen o zaman:)
26 mart salıya geliyor o hafta güzelce dinlenirsin sonrski haftada atıyorum çarşamba başlarsın bence, on gün gayet yeterli olur

Sınıfçısın sen o zaman:)
26 mart salıya geliyor o hafta güzelce dinlenirsin sonrski haftada atıyorum çarşamba başlarsın bence, on gün gayet yeterli olur

Kızlar ben de hemşireyim yerime duracak başka hemşire yok. Çok fazla izin kullanamam bu yüzden. Siz ne zaman işe geri döndünüz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…