- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #33.201
Evet muayne oldum bana gosterdi bikac resim oldukca iyiydi bende yuksek ihtimalle onu düşünüyorum zaten .. bi görüşmende fayda var canimminikkkkkkk siz Tamer beyin hiç meme küçültme ameliyatlarını gördünüz mü? Yani evet sosyal medya hesaplarında burun vs ameliyatlarının fotoğrafları var ve başarılı da. ama meme küçültme konusunda nasıldır ki acaba? Hiç o doktora ameliyat olmuş kişi de yok sanırım forumda. Kafamda deli sorular
Yeter artikkk dimi :)))Aynen . Zaten cogu kısı en kolayı anestezi dıo... Bazen dıorum aman su göğüslerimden kurtulayım da ne olursa olsun .. :)
Yansimazmi :) ben kendim bakmak istemiyorum karsimdaki insana nasil aciyim ozel hayatini bitiren durum isteİlk ay izler çok taze gerçekten insan bir tuhaf oluyor kesilere bakınca ama dik ve küçük göğüsler de ayrı bir özgüven kaynağıBizim ilişkimize olumlu yansıdı :)
Evet Mustafa bey asistan .. 4 ay sonra uzmanligini alicak.. ve hastaneden ayrilacak... kidemli asistanlardan oldugu icin ve tanidigim meme kucultme ameliyatini onda olup memnun kaldigi icin bende ameliyat olmaya karar verdim...
Mustafa beyle yazıştık meme karin çok guzel fiyat verdi görüşü cem bende p tesı
Ayyy geçsin çabucak gelsin valla ben de heyecanla bekliyorum
Ne kadar fiyat verdi meme küçültmeye?Mustafa beyle yazıştık meme karin çok guzel fiyat verdi görüşü cem bende p tesı
Hehe:) geç olsun güç olmasın canım kaç günün kaldı martın sonu muydu senin ameliyt günün?Evr38 Ben senden bi hafta önce olacaktım olsaydım ooo şimdi herşey bitmişti kıskandım seni bak şimdi ne zamandır sorcam okulda nasılsın yok bir sıkıntısı değil mi rahatsın araba kullanırken falan tamamen geçti mi
Aynen önden senin olman iyi oldu bak yoksa nasıl öğrenecektim bunlarıHehe:) geç olsun güç olmasın canım kaç günün kaldı martın sonu muydu senin ameliyt günün?
Hiç ama hiçbir sorunum yok okulda, teneffüste çocuklardan korundugun sürece birşey olmaz. E tabi bütün gün yerçekimine maruz kalınca ağrı ödem vs oluyor şimdi o da azaldı bayağı.
Biliyorsun bu forumda hiç ağrı sızı yaşamayan, ertesi gün herşeyi yaptıgını söyleyenlerde var o yüzden kolay bir ameliyt sadece koruman gerekiyor uzun süre o sıkıcı.
Baktın olmuyor rapor hakkını kullanırsın diyicem ama hiç sanmam gerek kalmaz, ağır kaldırmadıın sürece bişey olmaz
Sınıfçısın sen o zaman:)Aynen önden senin olman iyi oldu bak yoksa nasıl öğrenecektim bunlarısaka bi yana ücretli ogretmen bir aylığına gelmezmiş cocuklarda napacak mecburen ben 2 hafta alicam rapor 26 mart bi sıkıntı çıkmazsa canim
Sınıfçısın sen o zaman:)
26 mart salıya geliyor o hafta güzelce dinlenirsin sonrski haftada atıyorum çarşamba başlarsın bence, on gün gayet yeterli olur
Evveet mantikliSınıfçısın sen o zaman:)
26 mart salıya geliyor o hafta güzelce dinlenirsin sonrski haftada atıyorum çarşamba başlarsın bence, on gün gayet yeterli olur
Ya bir de raporumda ne yazacak ne ameliyatı oldun diye soranlara ne dicem?? Full erkekle çalışıyorum öf
İlk ay izler çok taze gerçekten insan bir tuhaf oluyor kesilere bakınca ama dik ve küçük göğüsler de ayrı bir özgüven kaynağıBizim ilişkimize olumlu yansıdı :)
:) kist aldırdm dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?