- 19 Şubat 2019
- 110
- 83
- 13
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #33.341
aynen öyle aynı işlemi yapıpta bu kadar fark olması saçma
Yani fotodaki gibiler, öyle küçücük memişlerim olmadı :)Aaa inmedi mi sisin daha
bende Ekrem keskine randevu aldım memnun olduğunu söylemişsin simdi nasılsın benide izlersen sevinirimDr Ekrem keskine hem meme küçültme hemde karın bölgesine vaser liposuction yaptırdım çok memnunum ağrımda olmadı ameliyattan sonra bide en güzeli ameliyat olduktan sonra bile çok ilgili telefonlara mesajlara hemen dönüyor hep korkuyodum ameliyattan sonrası için ama sağolsun çok yardımcı oluyor doktorum
doğru söyluyosun yüz yüze görüşmek lazım ben ilk defa yüz yüze görüşme sağlıcam oda ekrem beyleAralik 2018 ile ocak 2019 arasi bile oyle degisken ki cogu doktorda. Bisey diyemiyorum.. ama benim tavsiyem doktorlarla yüzyüze görüşüp fiyat alin asistanlarinin verdigi rakamlarla baya farkli olabiliyor tecrubeyle sabit.. ben fiyatimi aldigimda doktor bey devlet hastanesindeydi. Son günüydü hatta daha öncede bahsettim hikayemden geriye dönük bakabilirsiniz.
Sahtekârlık yaa resmen ufak bi fark olsa amenna arada 5000 fark var hangi doktor bide ben fiyat aliyim bakiyim ne dicekaynen öyle aynı işlemi yapıpta bu kadar fark olması saçma
bana 20 gun sonrası için gun verdi amalıyattada 1 gece kaldım hastanede İstanbul bursa seyehat zaten kolaypeki kaç gün sonraya ameliyat tarihi verıyolar ben istanbuldan gitsem uzun süre kalmam mı lazım
Kızlar ben de tahilillerimi yaptırdım.Kan değerim biraz yüksek çıktı sanırım sigara ile alakalı.Akciğer,kalp ve göğüs ultrasonu normal çıktı.Yarın sabah 8 ameliyat olacağım benim için dua eder misiniz ? İyi ki varsınız sayenizde daha rahat gireceğim ameliyata
Yaaa ne zaman inermiş ki ödem muhakkak inecektir eski halini görmedim ama bu bi hali bile çok iyi zatenYani fotodaki gibiler, öyle küçücük memişlerim olmadı :)
Allah yardımcın olsun inşallah şimdiden gecmıs olsun ve umarım hersey istedigin gıbı olurKızlar ben de tahilillerimi yaptırdım.Kan değerim biraz yüksek çıktı sanırım sigara ile alakalı.Akciğer,kalp ve göğüs ultrasonu normal çıktı.Yarın sabah 8 ameliyat olacağım benim için dua eder misiniz ? İyi ki varsınız sayenizde daha rahat gireceğim ameliyata
Kızlar ben de tahilillerimi yaptırdım.Kan değerim biraz yüksek çıktı sanırım sigara ile alakalı.Akciğer,kalp ve göğüs ultrasonu normal çıktı.Yarın sabah 8 ameliyat olacağım benim için dua eder misiniz ? İyi ki varsınız sayenizde daha rahat gireceğim ameliyata
Benim doktorum canım :)Sahtekârlık yaa resmen ufak bi fark olsa amenna arada 5000 fark var hangi doktor bide ben fiyat aliyim bakiyim ne dicek
Ekrem beyemi randevu aldın ?doğru söyluyosun yüz yüze görüşmek lazım ben ilk defa yüz yüze görüşme sağlıcam oda ekrem beyle
Yani fotodaki gibiler, öyle küçücük memişlerim olmadı :)
Fotograf yükledim arkadaslar
teşekkür ederim .2 bucuk ay olduGecmis olsun .. cok guzel gorunuyor. Ne kadar oldu ameliyat olali?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?