Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

wallaa allah annelerımızı basımızdan eksık etmesın.o olmasa ben napardım hıc bılemıorum.2 hafta bana,yawruma ve esıme baktı walla:))) yemektı, ew ısıydı, utu ws.gık demedı :)) allah annemden razı olsun:)) cunku nede olsa meşakatli bi sürec korse tak,çıkar,otur,yat,kalk,yıkan,ye,iç,ilaç takibi ohoooo hepsını yaptı.baska bırı kendı canından kanından anne gıbı ılgılenemez kım ne derse desın ben bunu bılırım.ama suda bı gercekkı bende eşimden hiç umutlu degıldım ama walla resemen gozumun ıcıne bakıo bısı lazımmı ıstıomuyum dıe:)) emın olun sızınkılerde yapacaktır.yada o kadar para werdık aman bısı olmasın tekrar vermıyım dıemı acaba yapıo . HİHİHİHİ aman herneyse ben surecten memnunum prensesler gıbı bakılıorum :))) gerısı mühimm diiilllll:)))

âmiiiinnn diyorum dualarına. benim eşim sıkıntıya pek gelemez. hasta olduğumda bile iki şey istesem 3.de yeter demeye başlar. o sebeple biraz tırsıyorum ama ister yapsın ister yapmasın bu göğüsler küçülcek. eğer yardım etmesse keyfi bilir sonuçlarına katlanır

Ohooo Ercan bey in bütün hastaları burayamı toplanmış:) Son bir aydır bayağı yoğunluk var burda maşallah.Whiterabbit,meltem,burcu,munamuna,fleur dan sonra şimdi de sırada Lina ile Lopez de.Allah kolaylık versin gerçekten doktorumuza.Jelesec cim inan artık gözün kapalı gireceksin sen de ameliyatına.Bu kadar sonucu canlı canlı görüp ameliyat olmak herkese nasip olmaz vallahi

Burcu cum seni çok merak ediyordum.Çok sevindim güzel güzel haberlerine:) Baştan beri çok güzeldi bütün sürecin.Hadi bakalım bundan sonra doğğru alışverişlere)

Son düzenleme:
öncelikle merhabalar:) forumun, özellikle de bu topic'in pasif takipçilerindenim ben de. nereden esti bilemedim, ben de aranıza kaynayıvereyim dedim:)
malum, bu konuya rağbet çok, ama elimden geldiği kadar geçmiş mesajları okumaya çalıştım, yine de bu ameliyatı geçirmiş olanlara sormak, konuşmak, endişelerimi paylaşmak istiyorum.. yakın zamanda ben de ameliyat olmak istiyorum, bu yaz belki.. henüz doktor görüşmelerine falan da başlamadım ama, korkuyorum kızlar:/ ya bişeyler ters giderse, sonrasında pişman olursam vs vs
bir de ücret mevzusu ve doktor seçimi var tabii. 80D göğüslerim var ama 1.55 boyundayım ve ne vücuduma yakışıyor ne bişey. şu yaşımda sarkık göğüslerle yaşamak kolay değil valla..

Sleepy cim neden korkuyorsun ki? Bak bu forumu okuduğunda bir sürü ameliyat olan ve sonuçlarından hep memnun kalan üyeleri göreceksin .Estetik ameliyatları artık günümüzde çok yaygın ve gerçekten büyük oranlarda yapılıyor.Ters gidebilecek şeyler derken neyi kastetmek istedin acaba?kafana takılan sorular neler sor istersen bizler de elimizden geldiğince cevap verelim.Bu ameliyatlarda önemli olan şeylerden ilki ve en önemlisi düzgün dikiş yapılması,olabildiğince az kesi ile istenen boyuta ulaşılması,doğru doktoru bulma...vs gibi sıralayabiliriz.Bu forumu okuduysan bir çok doktora ameliyatını yaptırmış hastanın yorumlarını bulacaksın.İlk olarak kendine bir doktor listesi hazırlayarak işe başlayabilirsin.Gitmek istediğin doktorları buraya yazarsan muayene parası alan ve almayan doktorların listesini de çıkartabiliriz.Çoğunlukla doktorlar ilk görüşme için ücret almıyorlar.Gidebildiğin kadar doktora gidip fikirlerini al.D cup büyük bir göğüs ben de DD bazen de E cup giyiyordum.Ama şu an o kadar rahatım ve mutluyum ki anlatamam.Bu ameliyatı gerçekten olmak istiyorsan biryerden başlaman gerekiyor.Soruların olursa her zaman burda bütün arkadaşlar yardımcı olacaktır.Şimdiden kolay gelsin

Bence pişman olacağan tek şey kendine daha önce niye ameliyat olmadım sorusu olur.Yaza kadar bu forumu ya da google da gezerek mutlaka aklına ve mali imkanlarına göre uygun bir hekim bulabilirsin.Tabii iki en güzeli doktorlarla her konuda ki soru işaretlerini açık açık konuşabilmek ve hekime güven duymak.Hakkında hayırlısı olsun hoşça kal....:)

anladığım kadarı ile siz ameliyatınız oldunuz ve rahatsınız:) ne güzel:))
insan böyle bir şeye niyetlenince, elinde olmadan güzel sonuçlara değil de, memnun kalınmayan ameliyatlara, iltihaplamış dikişlere, çekilen acılara, dikiş izlerine falan odaklanıyor:/ kaş yapayım derken göz çıkarmaktan korkuyor, eminim siz de yaşamışsınızdır bunları.. ah. belki gereksiz yere kendimi üzüyorum ama, cesaretimi toplamam gerek.. doktor listesi hazırlamak, evet. bu başlamak için güzel bir adım olurdu, yarın ilk iş başlıyorum araştırmaya:)
peki ameliyat izleriyle aranız nasıl?? ne kadar sürede nasıl bir iyileşme oluyor

inşallah inşallaaah tek pişmanlığım neden daha önce olmadığım olur :) hepimizin hakkında hayırlısı olsun,, teşekkür ederim :))

salı günü kısmetse ameliyat olacağım. en yakında ben varım sanırım. ben süreci buradan paylaşmayı düşünüyorum. taze taze belki fikir olur senin için de... ben de doktorumu burdan buldum bu arada....

güzel haberlerinizi bekliyorum o zaman:) nerede ve hangi doktora ameliyat olacaksınız öğrenebilir miyim? bir de, ben yaz için düşünmüştüm ameliyatı, öğrenciyim ve tatil dönemine denk getirmek istiyorum. bu benim için dezavantaj olur mu sizce??

Eveet bak ilk adımı attın bile.Başlamak bitirmenin yarısıdır derler İltihaplanma durumu o kadar da abartılacak bir şey değil inanki.Bazı bünyelerde olabiliyor.Bunu yaşayan çok arkadaş oldu.Ama inan bu çok da kafaya takılacak bir şey değil.Çünkü iyileşmemesi gibi bir şey yok.Herkesin yarası da beresi de geçiyor.Hem ameliyat sonrası bütün doktorlar bir kutu antibiyotik veriyor.Olurda bu tip bir sorunun olursa mutlaka pomatlarla ve iltihap giderici sıvılarla önüne geçilebiliyor.Bunu geçelim.Ameliyat izi kaçınılmaz tabiiki.Bizler büyük göğüslü olduğumuz için meme büyütmedeki gibi küçük olmuyor kesi yerlerimiz.Benim çok büyük olduğu için ters T yöntemi olmuştum.Ama burda lolipop tekniği ile olan arkadaşlarımızda var.Lolipop da sadece meme başı çevresi ve aşağıya meme altına doğru inen incecik bir çizgi şeklinde kesi oluyor.Bu ameliyatta da inan iz belli belirsiz oluyor.Benim resimlerim mevcut.İstersen ordan izlerime bakabilirsin.Gerçi sen sanırım yeni üyesin.En az 25 yorum yazman lazım resimleri görebilmen için.Ayrıca da arkadaş olmamız gerekiyor.Sanırım bunları biliyorsundur.15 gün içinde burda birsürü arkadaş ameliyat oldu.Hatta bu gece yorum yazan Burcu81 arkadaşımız 15 gün oldu ameliyatını olalı.Artık pantolonunu giyip gezmelere başlamış bile İnan hiç korkulacak bir yanı yok.Sadece cesaret edip ilk görüşmek istediğin doktora git ve bu ilk tecrübeyi yaşa derim.Aklındaki bütün soruları bir kağıda yaz.Bütün gittiğin doktorlara sor.Yazmadan gidersen insan doktorun yanında çok heyecanlanıyor ve aklındakilerini malesef unutup sormadan çıkıyor:)

böyle, okudukça, ameliyat olanların mutluluklarını gördükçe koşa koşa gidip, ilk bulduğum doktora hadi hemen diyeceğim geliyor olmaz deniyor ama,, ilerisi için süt vermede falan sıkıntılar olmuyor mu? peki ameliyatlarınızı nerede oldunuz? hangi doktora oldunuz? ücret mevzusunda da bilgilendirmeniz mümkün mü??

Sleepy cim ben ameliyatımı Ataşehir Memorial da Ercan bey e oldum.Ücret için net bir bilgi vermek doğru olmuyor çünkü doktorun yapacağı tekniğe göre ücret farklılığı olabiliyor.Ben zaten 1.5 yıl önce olmuştum ameliyatımı.Ama benim burda paylaşılan fiyatlar hakkında bildiğim kadarı ile 6 ile 8 arası değişiyor ücretler.Daha az fiyata yapan doktorlarda var değişik hastanelerde.Gidip görüşüp fiyat işini netleştirmek en güzeli.Dediğim gibi eğer kafanda kesin netleştirdiysen bu ameliyatı olmayı şimdiden başla görüşmelere gitmeye.Bu arada yaz için düşünmüşsün ama sıcaklarda biraz zor olabiliyor bu operasyonlar. Geçtiğimiz yaz bir çok arkadaş da yaptırmıştı sıcak olmasına rağmen.Tarihlere girip bakabilirsin Temmuz Ağustos da yazılan sayfalara.

aaah, bir de şekil mevzusu var. buna nasıl karar veriliyor, ben yapay görünmelerini istemezdim şahsen. ne bileyim, daha doğal dursunlar:) izler tamamen geçmiyordur herhalde, bıçak değmemiş gibi olamazlar ama rahatsız edici oluyor mu?? ne kadar geçiyor veya kalıyor? kaptırdım gidiyorum mu ne :))

anlıyorum, çok teşekkür ederim:) dediğim gibi, listelemeye başlayacağım en kısa zamanda. istesem de istemesem de yaza bırakmak zorundayım, ağutos-eylül gibi.. okul engelim var çünkü.

Arkadaş olunca ve 25 mesajını doldurunca izlerimi görüp bakabilirsin.Vallahi iz konusunda sana ne desem ki ? beni hiç rahatsız etmiyor.Çünkü eski halini düşündükce izleri görmüyorum bile.Minimizer kocaman sütyenler mi giymek daha iyi,askılarının omuzlarına yaptığı izleri görmek mi,yazın ince askılı bluzlar giyemediğinde yaşadığın öfkeyi ve mutsuzluğu yaşamak mı,bikini almaya gittiğinde en sondaki bölümde sadece 3-5 değişik çeşidi olan bikinilere bakmak mı,boydan elbise almak istediğinde alt tarafı olup üstü kavuşmayan elbiselere üzgün üzgün bakmak mı....incecik çok da görünmeyen izler mi? Bilmem sen karar ver

Meme küçültme ameliyatı sonrası izler doktorun tekniği ve sizin ten yapınıza göre değişiklik gösterebilir, benim ilk aylardan itibaren yoktu izim forumdan bire bir görüp ameliyat olan kişilerde izimin olmadığını yazdılar zaten ben lolipop tekniği ile oldum ameliyatımı, amaeliyat öncesi görüştüğüm bir sürü doktor izlerin 1.sene içinde hafiflediğini ten yapısı ile ilgili de tamamen sıfırlandığını söyledi nlglpd arkadaşımın T kesi ama izi kalmamış tabi ...1,5.sene olmuş zamanla silikleşiyor izler

Son düzenleme:
ben de aynı yerde aynı doktora ameliyat olacağım kısmetse. valla çektiğim çilelerin yanında izlerin çok gözüme batacağını sanmıyorum. süt konusuna gelince doktor süt kanallarına zarar gelmeyeceğini söylemişti bana.

Doktorumuz aynı olduğu için yazıyorum kötü yara iyileşmen yoksa iz konusunda sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum çok ince çalışan iğne oyası yapar gibi diken biri

Hııım demek 3.üncü çocuk düşünülüyor doktor dediyse baktın süt gelmiyor gider kafasını kırarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…