Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

canım medipol anadolu yakasında kadiköy girişi galiba,E5 kenarında kolay yerde,kime sorsan tarif eder.bemde burada bir arkadaşın tavsiyesi üzerine gittim,mustafa keskin beye muayene ücretide almıyor,mutlaka git bir konuş muayene ol derim,bende çok yer araştırdım en uygun fiyat orası geldi banada.devlet hastanesinde gittiğimde dr sadece ameliyat ücreti olarak 4bin demişti.bana medipol herşeyi içinde fiyat veriyor...güzel haberlerini bekliyorum.

Canim arayis icindesin.bende uzun zaman tereddütte kalarak karar verdim.oldum ve doktorumdan cook memnunum.inan ameliyattan cikip kendime geldigimde ameliyat yerlerimde enufak bir sizlama dahi hissetmedim.öyle korkarak girmistinki.sitede karin germede birkacgün cok agrili oldugunu okumustum arkadaslardan.cok sükür .tabi büyük ameliyatlar bunlar kücümsememek lazim.buarada bedenm95 d idi simdi 85 b oldu .dikis yerlerime gelince incecik bir cizgi görünüyor.tabi daha bir hafta oldu ve sisliklerim var.hergün pansumana gidiyorum.

Ay super hayirli olsun,sen baya sorunu tek seferde atlatmissin..liposaksini hangi bolgelerden kacar kg oldun?memnunmusun? ne kadar surede toparlandin?gogusunde dikis izleri ne durumda?

Hayirli olsun:) 95d evet resmen hammallik yapiyoruz:) ben valla baya kucuk istiyom, bakalim ne kadar kucultebilirz derlerse:)Doktorun tam ismi ne, ondanda fiyat alayim..

Ay super hayirli olsun,sen baya sorunu tek seferde atlatmissin..liposaksini hangi bolgelerden kacar kg oldun?memnunmusun? ne kadar surede toparlandin?gogusunde dikis izleri ne durumda?
Canim tek seferde degil malesef.27 ve29 agustosta lipo ve vajen daraltma oldum.toplamda 15 kilo verdim.bu süre icinde korse kullandim.21 kasimdada meme kücültme ve karin germeyi hallettim.lipoyu sirt bel basen bacak ve karindan oldum.ve bu sürec baya sikintili idi.vücudunda müthis aci oluyor.bir ay devam ediyor acilar.ugusukluklarin gecmeside iki ayi buluyor.sonra rahatsin

Cok tesekkur ederim, ve ayrica cesaretin icin tebrik ederim,Liposaksin ne kadar basarili olursa olsun epeyce agrili bir operasyon diyolar..Ben ic bacaklarim icin cok istiyorum..Evet ilk mesajinda da doktorun adini yazmissin ben gozden kacirdim:) Geldigimde buradan da bir fiyat alayim, atasehir hastanesi mi hastanenin adi?Ya insAllah insafli fiyatlar verirler..Bu Turkiye'ye gelisimde artik yeniden dogmus gibi donmek istiyorum Cevap veren herkese cok tesekkur ederim.Tecrubelerimi mutlaka burada paylasacagim.

Femme plast.kendi klinigi canim.tekrar söylüyorum araliga özel indirimleri var siki pazarlik yap

Canım
Haftaya ptesi meme küçültme var benim 3.5 kg cikacak fazla geldi bana korktum ;( bide kanama olayi filan bilmiyorum nasıl oluyor.
Canım memenin büyüklügüne göre degisir nekadar alınacagı.benim d olan ölçüm b oldu.nekadar aldınız dedim nekadar fazlalık varsa çektim aldım dedi doktorum.hıç korkma agrısız ama bir müddet dikkat gerektiren bir ameliyat.allah yardımcın olsun

Haftaya ptesi meme küçültme var benim 3.5 kg cikacak fazla geldi bana korktum ;( bide kanama olayi filan bilmiyorum nasıl oluyor.

3.5 harika , evet kulaga fazla geliyo ama gogus buyuklugune de bagli..Bende kucultebilecekleri kadar kucultmelerini istiyorum, ayy bitince ne kadar rahat edecegimizi dusunsene:) Hadi hayirlisi,insAllah car-cabuk en iyi sonuclari alirsin..Ameliyattan sonra yaz buraya..Sen benden 2-3 hafta once olacaksin kismetse..Nerede hangi doktora kaca anlastin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…