- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #16.821
Ben suan Turkiye'de degilim..Istanbulda ameliyat dusunuyorum ama uygun fiyat icime sinen biyer olsa Ankarada'da olabilirim..Dikis izleri hakkinda bilgi yazabilirmisin? kac gun oldu.izler cok mu belirgin?canim sen hangi sehirdesin? Ben yeni annemi ameliyat ettirdim, Ankarada
canım medipol anadolu yakasında kadiköy girişi galiba,E5 kenarında kolay yerde,kime sorsan tarif eder.bemde burada bir arkadaşın tavsiyesi üzerine gittim,mustafa keskin beye muayene ücretide almıyor,mutlaka git bir konuş muayene ol derim,bende çok yer araştırdım en uygun fiyat orası geldi banada.devlet hastanesinde gittiğimde dr sadece ameliyat ücreti olarak 4bin demişti.bana medipol herşeyi içinde fiyat veriyor...güzel haberlerini bekliyorum.Evet gercekten fiyatlari cok abartmis bazi yerler..Bu olayi keyfi yaptiran cok bayan oldugu icin biraz saglik kategorisinden ayri tutuluyor, benim boyun kemik yapimi bozdu resmen gogus agirligim..28 yasindayim, 16dan beri hammalik yapiyorum..Devlet hastanesini bekleyecek zamanimda yok malesef Turkiye'de yasamiyorum.Ben suan yurtdisindayim ama Istanbul'da yaptiracagim onumuzdeki 2 ay icinde kismetse..Medipol istanbulda dimi?avcilar tarafinda miydi?4000 yine biraz daha insafli..Bakalim kismette medipol varsa ben senden once tecrube edinip seninle paylasacagim..Ben bi de izmit tarafinda bir bayan doktorun methini cok duydum..Kendisini buldum internetten ama tabi fiyat vermiyor muayne olmadan..Turkiye'ye geldigimde kisitli zamanim olacak simdiden biyer belirlemek istiyorum ama malesef..,insAllah icime sinen biyer bulur yaptiririm bu gelisimde..
kardeşim iki sene önce oldu bu ameliyatı ilk başta büzük büzük duruyordu,dikiş izleri belliydi şimdi geçmiş,normale dönmüş,silik bir şekilde belli dikiş izi..Kizlarrr dikis izleri hakkinda tecrubeleriniz neler? ne kadar surede kayboluyor? tamamen kayboluyor mu yoksa biraz leke kaliyor mu?
Canim arayis icindesin.bende uzun zaman tereddütte kalarak karar verdim.oldum ve doktorumdan cook memnunum.inan ameliyattan cikip kendime geldigimde ameliyat yerlerimde enufak bir sizlama dahi hissetmedim.öyle korkarak girmistinki.sitede karin germede birkacgün cok agrili oldugunu okumustum arkadaslardan.cok sükür .tabi büyük ameliyatlar bunlar kücümsememek lazim.buarada bedenm95 d idi simdi 85 b oldu .dikis yerlerime gelince incecik bir cizgi görünüyor.tabi daha bir hafta oldu ve sisliklerim var.hergün pansumana gidiyorum.Evet gercekten fiyatlari cok abartmis bazi yerler..Bu olayi keyfi yaptiran cok bayan oldugu icin biraz saglik kategorisinden ayri tutuluyor, benim boyun kemik yapimi bozdu resmen gogus agirligim..28 yasindayim, 16dan beri hammalik yapiyorum..Devlet hastanesini bekleyecek zamanimda yok malesef Turkiye'de yasamiyorum.Ben suan yurtdisindayim ama Istanbul'da yaptiracagim onumuzdeki 2 ay icinde kismetse..Medipol istanbulda dimi?avcilar tarafinda miydi?4000 yine biraz daha insafli..Bakalim kismette medipol varsa ben senden once tecrube edinip seninle paylasacagim..Ben bi de izmit tarafinda bir bayan doktorun methini cok duydum..Kendisini buldum internetten ama tabi fiyat vermiyor muayne olmadan..Turkiye'ye geldigimde kisitli zamanim olacak simdiden biyer belirlemek istiyorum ama malesef..,insAllah icime sinen biyer bulur yaptiririm bu gelisimde..
Ben atasehirde ibrahim askara oldum.benim meme kücültme ve karin germenin haricinde üc ay önce liposaksin ve vajen daraltma ameliyatlarim da var.yani fiyat toplu olarak aldigim icin tek fiyat yazamayacagim.ama telefonlada fiyat ögrenebilirsiniz.yalniz yurt disi ve yurt ici fiyatlar degisiyo sanirim.
tesekkur ederim, suan dikis izleri konusunda rahatladim:)kardeşim iki sene önce oldu bu ameliyatı ilk başta büzük büzük duruyordu,dikiş izleri belliydi şimdi geçmiş,normale dönmüş,silik bir şekilde belli dikiş izi..
Hayirli olsun:) 95d evet resmen hammallik yapiyoruz:) ben valla baya kucuk istiyom, bakalim ne kadar kucultebilirz derlerse:)Doktorun tam ismi ne, ondanda fiyat alayim..Canim arayis icindesin.bende uzun zaman tereddütte kalarak karar verdim.oldum ve doktorumdan cook memnunum.inan ameliyattan cikip kendime geldigimde ameliyat yerlerimde enufak bir sizlama dahi hissetmedim.öyle korkarak girmistinki.sitede karin germede birkacgün cok agrili oldugunu okumustum arkadaslardan.cok sükür .tabi büyük ameliyatlar bunlar kücümsememek lazim.buarada bedenm95 d idi simdi 85 b oldu .dikis yerlerime gelince incecik bir cizgi görünüyor.tabi daha bir hafta oldu ve sisliklerim var.hergün pansumana gidiyorum.
Canim tek seferde degil malesef.27 ve29 agustosta lipo ve vajen daraltma oldum.toplamda 15 kilo verdim.bu süre icinde korse kullandim.21 kasimdada meme kücültme ve karin germeyi hallettim.lipoyu sirt bel basen bacak ve karindan oldum.ve bu sürec baya sikintili idi.vücudunda müthis aci oluyor.bir ay devam ediyor acilar.ugusukluklarin gecmeside iki ayi buluyor.sonra rahatsinAy super hayirli olsun,sen baya sorunu tek seferde atlatmissin..liposaksini hangi bolgelerden kacar kg oldun?memnunmusun? ne kadar surede toparlandin?gogusunde dikis izleri ne durumda?
Ibrahim askar.ve ocak sonuna kadar indirimli fiyatlari.bunu özellikle belirt faydalanmak istedigini.Hayirli olsun:) 95d evet resmen hammallik yapiyoruz:) ben valla baya kucuk istiyom, bakalim ne kadar kucultebilirz derlerse:)Doktorun tam ismi ne, ondanda fiyat alayim..
Canim tek seferde degil malesef.27 ve29 agustosta lipo ve vajen daraltma oldum.toplamda 15 kilo verdim.bu süre icinde korse kullandim.21 kasimdada meme kücültme ve karin germeyi hallettim.lipoyu sirt bel basen bacak ve karindan oldum.ve bu sürec baya sikintili idi.vücudunda müthis aci oluyor.bir ay devam ediyor acilar.ugusukluklarin gecmeside iki ayi buluyor.sonra rahatsin
Femme plast.kendi klinigi canim.tekrar söylüyorum araliga özel indirimleri var siki pazarlik yapCok tesekkur ederim, ve ayrica cesaretin icin tebrik ederim,Liposaksin ne kadar basarili olursa olsun epeyce agrili bir operasyon diyolar..Ben ic bacaklarim icin cok istiyorum..Evet ilk mesajinda da doktorun adini yazmissin ben gozden kacirdim:) Geldigimde buradan da bir fiyat alayim, atasehir hastanesi mi hastanenin adi?Ya insAllah insafli fiyatlar verirler..Bu Turkiye'ye gelisimde artik yeniden dogmus gibi donmek istiyorumCevap veren herkese cok tesekkur ederim.Tecrubelerimi mutlaka burada paylasacagim.
Senin konun neydi canim kacirdim heraldeBana yazan yok
Femme plast.kendi klinigi canim.tekrar söylüyorum araliga özel indirimleri var siki pazarlik yap
Hakkinda hayirlisi olsun canım22 Aralikta ilk ugrayacagim adres olacak bakalim hayirlisi:)Sonra Medipol var planimda bir de izmit tarafinda bir bayan cerrah..Tek tek fiyat alip karar vericem..
Canım memenin büyüklügüne göre degisir nekadar alınacagı.benim d olan ölçüm b oldu.nekadar aldınız dedim nekadar fazlalık varsa çektim aldım dedi doktorum.hıç korkma agrısız ama bir müddet dikkat gerektiren bir ameliyat.allah yardımcın olsunHaftaya ptesi meme küçültme var benim 3.5 kg cikacak fazla geldi bana korktum ;( bide kanama olayi filan bilmiyorum nasıl oluyor.
Haftaya ptesi meme küçültme var benim 3.5 kg cikacak fazla geldi bana korktum ;( bide kanama olayi filan bilmiyorum nasıl oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?