- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #16.801
ARAştırma hastaneleri ücretsiz yapıyormuş,kartal araştırmaya gittim dr bana öyle söyledi,oradada sıra çokmuş sıra beklemek gerekiyormuş...bana sormadın ama diğer arkadaş cevap vermemiş görmedi demekki, bildiğim birşeyi cevap vereyim dedim :)Tatlım ne olur bana acil cevap ver artk o kadr kararlıyım ki olmaya nasıl ücretsiz oldun bende samsundaym ve deli gibi doktor arıyorum doktorun kimdi
Çok sağol canim ya en azından fikir oldu banaARAştırma hastaneleri ücretsiz yapıyormuş,kartal araştırmaya gittim dr bana öyle söyledi,oradada sıra çokmuş sıra beklemek gerekiyormuş...bana sormadın ama diğer arkadaş cevap vermemiş görmedi demekki, bildiğim birşeyi cevap vereyim dedim :)
Kizlar yardim lütfen8 inde ameliyat var korkum bir tarafa endise var 3 kg en az çıkar dedi doktor bana cok geldi sizlerden ne kadar çıktı. ??
canim benden de 1200 civari cikti.hic korkma.demek ki buyuk goguslerin.ne guzel rahatlycaksin artik.ilk 1-2 gun zor sonrasi rahat gecer insallah.agri kesicilerde hafifletir agrilarini.Kizlar yardim lütfen8 inde ameliyat var korkum bir tarafa endise var 3 kg en az çıkar dedi doktor bana cok geldi sizlerden ne kadar çıktı. ??
Cok korkuyorum kızlar 3 kg en az dedi kanama filan olmaz dimi cok alınınca? Ya da sakincasi var mı vucuda?
Selam arkadaslar.bende cuma günü karin germe ve meme kücültme ameliyatimi oldum .sorunsuz gecti coksükür.agrim sancim da olmadi.bugün hastaneden ciktim yarin kontrole gidecegim.umarim hersey yolunda gider
kızlar selam,
ameliyatımı oldum salı günü artık memelerim küçücük :)
çok fazla ağrım yok sadece sızlamalar oluyor arada.
diremlerim yarın çıkacak o zaman daha rahat olacağım inşallah
Merhabalar. Bende, Kocaeli de Op. Dr. NurgüL Altuntaş a meme küçültme ameliyatı oldum. Uzun yıllar boşa taşımışım o kadar yükü bedenimde. Bir çok doktor araştırması yaptım. Nurgül hanım ile, uzun uzun ameliyat öncesi konuşmaları gerçekleştirdik. Bütün sorularıma yanıt alabildim. Ve dolayısıyla güven verdi. Hastanede bir gece kaldım, hiç ağrım olmadı. Direnlerim alındı ve taburcu oldum. Bende hiç morarma olmadı. Şişliklerimde 2 hafta içinde indi.
canım bende aynen senin gibi düşünüyorum.hangi şehirdesin,ben medipol mustafa beyde karar kıldım son 4 binde bıraktılar,emzirme dönemim olduğu için haziranda olacağım ameliyat ,bu yüzden fiyat konusunda ısrarcı olmadım, ,araştırma hastaneleri bedava yapıyor,ordada sıra oluyormuş 6 ay ile 1 sene arası beklemek var,ben ameliyat için haziranda müsait oluyorum,ne ileri ne geri tarihe atma sansım yok bu yüzedn medipole gideceğim,sağlık acısından etkiliyor sonuçta bizi,bedava olma sansı varken çok para vermekde istemiyorum ,en önemlisi kiracıyız, iki çocugum var ,onların rızkını vermek istemiyorum,inşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olur...Yaaa maksimun 3000-3500tlye bu isi halletmem lazim kizlar..sizce imkansiz mi?5000-6000 diyenler var bunlar nasi fiyatlar ya cok pahali..
Ben atasehirde ibrahim askara oldum.benim meme kücültme ve karin germenin haricinde üc ay önce liposaksin ve vajen daraltma ameliyatlarim da var.yani fiyat toplu olarak aldigim icin tek fiyat yazamayacagim.ama telefonlada fiyat ögrenebilirsiniz.yalniz yurt disi ve yurt ici fiyatlar degisiyo sanirim.Hayirli olsun, nerede yaptirdin ne kadara mal oldu yazabilirmisin?
canım bende aynen senin gibi düşünüyorum.hangi şehirdesin,ben medipol mustafa beyde karar kıldım son 4 binde bıraktılar,emzirme dönemim olduğu için haziranda olacağım ameliyat ,bu yüzden fiyat konusunda ısrarcı olmadım, ,araştırma hastaneleri bedava yapıyor,ordada sıra oluyormuş 6 ay ile 1 sene arası beklemek var,ben ameliyat için haziranda müsait oluyorum,ne ileri ne geri tarihe atma sansım yok bu yüzedn medipole gideceğim,sağlık acısından etkiliyor sonuçta bizi,bedava olma sansı varken çok para vermekde istemiyorum ,en önemlisi kiracıyız, iki çocugum var ,onların rızkını vermek istemiyorum,inşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?