- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #16.781
geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlığına ve yeni görünümüne kavuşur tadını çıkartırsın... ameliyatını nerde oldun ve ne kadara çıktı acababayanlar ben ameliyat olali 10 gun oldu.ama bu sislikler ne zamn tam olarak iniyor.sanki gogusler onden cok guzel boyutta duruyo lakin yanlari yayvan geliyo gozume:\normal mi?yanlari irice.deneyimli arkadaslar bilgi verirse sevinirim.
Bende de aynı sorun var yanlar şiş yayvan gibi ameliyat olalı 2 gün sonra bir ay olacak . Doktor ameliyatı Dikey izli vertical yöntemle yaptığını söyledi . Yanlardan doku almadığı için mi böyle duruyor acaba . Daha ne kadar değişim olacak yoksa böyle mi kalacak :-(bayanlar ben ameliyat olali 10 gun oldu.ama bu sislikler ne zamn tam olarak iniyor.sanki gogusler onden cok guzel boyutta duruyo lakin yanlari yayvan geliyo gozume:\normal mi?yanlari irice.deneyimli arkadaslar bilgi verirse sevinirim.
Bende de aynı sorun var yanlar şiş yayvan gibi ameliyat olalı 2 gün sonra bir ay olacak . Doktor ameliyatı Dikey izli vertical yöntemle yaptığını söyledi . Yanlardan doku almadığı için mi böyle duruyor acaba . Daha ne kadar değişim olacak yoksa böyle mi kalacak :-(
senin gogsunden kac gr alindi canim?bende cok merak ediyom.badi ustunde hicbi sey belli degil ama ciplak kalinca cok yayvan,korseyle bile yayvanca.doktor sisler demisti.bilmiyorum artik:/
senin gogsunden kac gr alindi canim?Bende de aynı sorun var yanlar şiş yayvan gibi ameliyat olalı 2 gün sonra bir ay olacak . Doktor ameliyatı Dikey izli vertical yöntemle yaptığını söyledi . Yanlardan doku almadığı için mi böyle duruyor acaba . Daha ne kadar değişim olacak yoksa böyle mi kalacak :-(
Bu soruyu doktora sormayı unuttugumu söylesemsenin gogsunden kac gr alindi canim?
Canım bebeğini kaç aylıkken sütten kestin?? karın germe ameliyatı ne işe yarıyor sıkılaşmak içinmi? birde ameliyattan sonra ne kadar süre içinde toparlandın? karın germe sıkılaşmak içinse bende düşünürüm karnım biraz saldı 2.doğumdan sonra zaten ameliyat masasına yatıcam ikisi bir çıksın aradan :)Canım selam teşekkürler öncelikle, hayırlısı olsun bende emzirmeyi kestikten 6 ay sonra gittim ama dr için galib açok önemli değil yine de bilgi veriyor ben karın germe ameliyatı ile fiyat aldım 2.ameliyat önemli bu nedenle fiyTı indiriyorlar Fiyatı Mustafa bey ile değil muhasebe ile görüşüyorsun 4750dedi son ama gögüse alınan parça vs bunlar çok etken bilgin olsun
Pazarlıkla 4,5 yaptırdım senin durumuna göre bakarsın daha ucuz yaparlar bu arada muayene ücretsiz ya inanılmaz bir adam her gittiğinde ilk defa gidiyormuşsun gibi ilgili her defasında oturup üşenmeden anlatıyor rahatlatıyor
Mutlaka ön görüşmeyi ertelemeden git derim 2 dr daha var Naci bey ve Yrd.Dç.var Bülent bey ama ben Mustafa beyi istedim :)o kadar korkuyordum ki 1,5ay düşündüm boşuna beklemişim :) umarım seninde istediğin gibi olur
Merhabakızlar şimdi hastaneden geldim,araştırma hastanesi ücretsiz yapıyormuş,emzirme bitsin 6 ay sonra gel,ameliyata uygun durumda isen sıraya alırız dedi,yanlız sıra 6 ay ile bir sene beklenildiğidee oluyormuş,ben haziranda yanıma kardeşim gelir diye istiyordum sonrasında yanıma kimi bulcam çevremde yakınım yok,özel hastane dediğim tarihte yapar ama çok düşse fiyatı 4bıne düşer.maddi olarak eşim araba için kredi çekmişti araba aldık parasının birazı duruyor,yani borçta olsa paramız var,kiracı insanız iki çocukla memiş içinde bukadar para ödemek off off kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım..DÜŞÜNCELERİNİZİ BEKLİYORUM AMELİYATI İNANIN ÇOKKK İSTİYORUM
siz nerde oldunuz ?? devletmi,özelmi,dr bana 1 sene dedi aslında bende ameliyatı çok istiyorum hazirana musaıt oluyorum yoksa olamam deyince o zaman emzirme bitsin 6ay sonra gel film çekip bakalım,ameliyata uygunmu kanallar dedi,sizin dediğiniz şeyi söylemek istedi aslında,filmlerde belli oluyormuş ameliyata uygun olup olmadığı,ben daha fazla ertelemek istemiyorum çünki hazirana olamazsam seneye haziran ayını beklemem gerekicek,etti 2 seneMerhabasize kendimden örnek vereyim emzirme işi bittikten tam bir buçuk hatta iki sene olmasına iki ay kala ben ameliyat oldum çünkü doktorum en az bir buçuk sene geçmesi lazım yoksa komplikasyonlar yaşanır demişti. Her ne kadar emzirme olayı bitse de süt Kanalları bir buçuk sene kadar hala aktif durumda oluyormuş iyi düşünün derim doktorunuzla konuşun bu konuyu
Devlette oldum 3 milyar ödeme yaptım 200 lira da Medikal sütyen e verdim voe marka. İnş bi sorun olmaz hersey istediğiniz gibi olur. Bende çok acele etmiştim hemen olsun bitsin diye ama olusabilecek komplikasyonlardan korktuğum için iki seneye yakın bekledim.siz nerde oldunuz ?? devletmi,özelmi,dr bana 1 sene dedi aslında bende ameliyatı çok istiyorum hazirana musaıt oluyorum yoksa olamam deyince o zaman emzirme bitsin 6ay sonra gel film çekip bakalım,ameliyata uygunmu kanallar dedi,sizin dediğiniz şeyi söylemek istedi aslında,filmlerde belli oluyormuş ameliyata uygun olup olmadığı,ben daha fazla ertelemek istemiyorum çünki hazirana olamazsam seneye haziran ayını beklemem gerekicek,etti 2 sene
canım ben mustafa beye gidip bir karar vermek istiyorum artık,online randevudan başvurdum randevu verilmiyor dedi,sonrasında tekrar denedim,10 gün ara ile randevu alabilirsiniz diyor,telden aradım bilgileri göremediler yarın sabah tekrar arayacağım,sena arkadaşımız onlar arayıp randevuyu teyit edecekler ona göre gün verecekler demişti,randevu alıp gününde gitmiyomuyuz,eşimle konuştum karın germe ameliyatınıda düşünüyorum artık ,ikisi beraber çokmu ağır olur lütfen cevabını bekliyorum..Canım selam teşekkürler öncelikle, hayırlısı olsun bende emzirmeyi kestikten 6 ay sonra gittim ama dr için galib açok önemli değil yine de bilgi veriyor ben karın germe ameliyatı ile fiyat aldım 2.ameliyat önemli bu nedenle fiyTı indiriyorlar Fiyatı Mustafa bey ile değil muhasebe ile görüşüyorsun 4750dedi son ama gögüse alınan parça vs bunlar çok etken bilgin olsun
Pazarlıkla 4,5 yaptırdım senin durumuna göre bakarsın daha ucuz yaparlar bu arada muayene ücretsiz ya inanılmaz bir adam her gittiğinde ilk defa gidiyormuşsun gibi ilgili her defasında oturup üşenmeden anlatıyor rahatlatıyor
Mutlaka ön görüşmeyi ertelemeden git derim 2 dr daha var Naci bey ve Yrd.Dç.var Bülent bey ama ben Mustafa beyi istedim :)o kadar korkuyordum ki 1,5ay düşündüm boşuna beklemişim :) umarım seninde istediğin gibi olur
canım ölçülerin neydi kaç cm geldide bedva oldun,bende arastırma hastanesine gittim 32 cmye rapor veriyorlarmış,benimki kendim ölçtüm 34 geliyor,erkek dr olduğu için ölçtürmemiiştim,çarşamba randevu aldım araştırmaya,ölçtürüp biçtircem bakalım rapor çıkacakmı fiyat ne diyecekler,araştırma çok yoğunmuş,hemşire arkadaşım çalışıyor,200 kişi varmış sırada haftada 2ameliyat oluyormuş.benim haziranda olmam lazım sonrasında yanıma kimseyi bulamam,araştırma olmasa mustafa keskin beye gideceğim bakalım hayırlısı...[/tatlım henüz olmadım kısmetse 2 ay sonrasına ameliyat günüm.benim 29 cm geldi..devlet 30 cm karşılıyor ama hallederiz dedi yardımcı olmaya çalışacaklar yani herşey doktorun elinde.
Çok geçmiş olsunkızlar selam,
ameliyatımı oldum salı günü artık memelerim küçücük :)
çok fazla ağrım yok sadece sızlamalar oluyor arada.
diremlerim yarın çıkacak o zaman daha rahat olacağım inşallah
Tatlım ne olur bana acil cevap ver artk o kadr kararlıyım ki olmaya nasıl ücretsiz oldun bende samsundaym ve deli gibi doktor arıyorum doktorun kimdiCanım bende samsun araştırma hastanesinde ücretsiz oldum.seninle aynı düşüncedeyim bu durum Sağlığımı bozuyor ve tedavi amaçlı bu operasyonu oluyorum neden ücret ödeyeyim ki. 5 Kasım da oldum 2 hafta olucak ve cok iyi gerçekten birde dikisler eriyip düzelince harika olacak. Doktorum harika çıktı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?