Bende merak ediyorum uclari buyur mu diye. 80-85 arasi goguslerm ama dokununca cikiyo ucu anca. O da tabi 1 tanesi oyle digeri buzuluyoRamazanda pek takılan olmuyor herhalde kk ya...??
Aynen canım ya emzirirken sıkıntı olmaz mi bu durum. Nasıl büyürBende merak ediyorum uclari buyur mu diye. 80-85 arasi goguslerm ama dokununca cikiyo ucu anca. O da tabi 1 tanesi oyle digeri buzuluyo
Benim mercimek kadar :) :) e nasıl tutup emebiliyor bebek onu bi aparati falan mi var kendim bile zor tutuyorum minigim hiç bulamaz onu gibime geliyor18 ay emzirdim hala göğüs ucum vişne çekirdeği gibi. Sonradan çıkmıyor malesef babaannem üç çocuk emzirmiş onun benden daha ufak
Canım kahve bölgeyi çimdik yapıp ağzına veriyordum ilk 10 gün kabus gibiydi tutma aşaması on dk dan fazla sürüyordu Ama alıştı çok şükür ben gece açık bırakıp yanına uzanıyordum o acıktıkça bulup emiyorduBenim mercimek kadar :) :) e nasıl tutup emebiliyor bebek onu bi aparati falan mi var kendim bile zor tutuyorum minigim hiç bulamaz onu gibime geliyor
Oyy koyamamıştır ben onaaa ben nasıl yapıcam acaba becerebilecek miyim bilmiyorum . Bi yerde bi ara enjektör le bişey yapıyorlardı öyle okumuştum vakumuyla çektirip veriyirlarmis ucunu baya idare ediyormuşCanım kahve bölgeyi çimdik yapıp ağzına veriyordum ilk 10 gün kabus gibiydi tutma aşaması on dk dan fazla sürüyordu Ama alıştı çok şükür ben gece açık bırakıp yanına uzanıyordum o acıktıkça bulup emiyordu
Var mi öyle bişey bana kesin şart o zaman. Bi arastirayim bakalım. Ben enjektör okumuştum da gerçi onu da nasıl yapılıyor tam bilmiyorum o dediğin şeyi bilmiyordum. Teşekkür ederim:)Silikon meme ucu çıkarıcı aparatlar var. Cocuk emdikçe silikona göğüs ucu geliyor bebeğiniz de rahat rahat emiyor. Arkadaşımda görmüştüm.
Şöyle bir şey.Var mi öyle bişey bana kesin şart o zaman. Bi arastirayim bakalım. Ben enjektör okumuştum da gerçi onu da nasıl yapılıyor tam bilmiyorum o dediğin şeyi bilmiyordum. Teşekkür ederim:)
Canım anne baba olunca öyle bi yapıyorsun ki. Eşim mememle resmen arkadaş olmuştu birimiz bebeği tutarken birimiz göğsümü sıkıyorduk o süreç zor ama vazgeçmeZsen başarırsın . Bende sütümü sağıp şırıngaya çektim göğüs Eti'mi ağzını verirken eşim şırıngayla Damlattı sütü. Süt geldikçe hırslanıp yapıştı memeye. Ben sütüm vardı çok şükür mamaya gerek duymadım ve biberona alıştırmadımOyy koyamamıştır ben onaaa ben nasıl yapıcam acaba becerebilecek miyim bilmiyorum . Bi yerde bi ara enjektör le bişey yapıyorlardı öyle okumuştum vakumuyla çektirip veriyirlarmis ucunu baya idare ediyormuş
Biraz araştırdım canım dün teşekkür ederim bana lazım bir ciftŞöyle bir şey.
Ay inşallah benim de sutum olur yaa. Daha var ama bu kaygılar sardı beni. İyi bakabilecek miyim iyi besleyebilecek miyim.... çok tedirginim. Teşekkür ederimCanım anne baba olunca öyle bi yapıyorsun ki. Eşim mememle resmen arkadaş olmuştu birimiz bebeği tutarken birimiz göğsümü sıkıyorduk o süreç zor ama vazgeçmeZsen başarırsın . Bende sütümü sağıp şırıngaya çektim göğüs Eti'mi ağzını verirken eşim şırıngayla Damlattı sütü. Süt geldikçe hırslanıp yapıştı memeye. Ben sütüm vardı çok şükür mamaya gerek duymadım ve biberona alıştırmadım
Amin inşallah. Bu zamanlar bi tek bana mi geçmek bilmiyor bilmiyorum sürekli böyle şeyler takılıyor ışte aklıma ister istemezBebek emmeye başlayınca büyüyecek. En kötü silikon emzirme başlığı takarsiniz. Dert etmeyin şimdiden. Allah sağlıkla kavuştursun.
Olur canım niye olmasın boş su içersin yemene dikkat edersinAy inşallah benim de sutum olur yaa. Daha var ama bu kaygılar sardı beni. İyi bakabilecek miyim iyi besleyebilecek miyim.... çok tedirginim. Teşekkür ederim
İnşallah canım ya :/Olur canım niye olmasın boş su içersin yemene dikkat edersin
Bende ilk bi deniycem eğer alamazsa ucunu ben e o aparattan almayi düşünüyorum. Eşim annem falan bulur alır diyorlar ama ben evham yapıyorum ister istemez. İnşallah sutumuz de gelir de doyasıya emziririz yaa :/canim bende 22 haftalık hamileyim. benimde 80 beden gebelikten sonra da bayağı büyüdü ama hiç ucu yok.arkadaşıminki de öyleymiş.o yüzden göğüs ucu çıkarıcı pompa diye birşey varmış. sağolsun önerdi. bende ona güveniyorum bakalım ne olacak.bende kafama çok takıyorum.öyle ki rüyamda bile hep süt le alakalı şeyler görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?