Göğüs ucu büyür mü

Emzirme göğüs ucuyla olan bir şey değil. O yüzden göğüs ucu ufak olsa da çevresindeki koyu renkli bölge ile birlikte ağzına aldığı için sıkıntı olmaz. Kavramakta sıkıntı yaşarsanız da Lansinoh göğüs ucu çıkartıcıyı edinin. :)

Var mi öyle bişey bana kesin şart o zaman. Bi arastirayim bakalım. Ben enjektör okumuştum da gerçi onu da nasıl yapılıyor tam bilmiyorum o dediğin şeyi bilmiyordum. Teşekkür ederim:)
Bu arada bence en son ihtimal silikon meme ucu kullanın. Sonrasında alışıp memeyi tutmama ihtimali oluyor.

Haklı olabilirsiniz. İlk bebeğim çevremde yakın zamanda doğum yapmış kimse yok beni de evham sardı. Her zaman doğal yollardan yana oldum. Dustan sonra göğüs uçlarına masaj yapılıyormuş biraz çıksın diye. Farkediyorum da az biraz çıkacak gibi . Bebeğin ağzı da küçücük zaten di mi tutabilir herhalde :)

İnsanın o kadar çok kafası karışıyor ki.. Bizim de ilk bebeğimiz. Henüz 4 aylık olmasına rağmen neredeyse her şeyi öğrendik.. Tüm telaşlar yerini keyiflere bırakıyor. Sıkmayın güzel canınızı. Minnacık o annesi :) Doğduktan sonraya bırakın masajları. Süt salınımı ve rahim kasılmalarını düzenleyen hormon oksitosin yani ikisi de aynı. Özellikle 30.haftalardan sonra göğüsle oynamalar falan çok da önerilmiyor,bazı kasılmaları tetiklediği için O yüzden doğumdan 1 hafta önce göğüs ucu kremi kullanmanız yeterli. Tabi bence. Herhangi bir uzmanlığım yok ihihi :)

Öyleymiş can sıkıntısından sürekli araştırma yapıyorum evde. Akışına bıraktım zaten Rabbim en güzelini en hayirlisini nasip etsin her zaman. Sağlıkla kucağıma alayım başka bişey istemem. Rabbim evlatlarimizin acısını göstermesin. İyi bayramlar bu arada :)

İyi bayramlar canım sağol. Geç döndüm kusura bakma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…