gogus ucu kararmasi hamilelikte

Bendede kendi gobegim var cnm o zaman belli olmaz daha cunku bende gobekli oldgm icin yeni cikti benim sadece bir taraimda iki catlak cikti ama yeni oldu basindan beri bebe yagi kullaniyorum karnima ve gogus uclarima masaj yapiyorim cok iyi geldi

Ben hamile oldgmu ogrenmeden önce basladi catlak ve smdi baya oldu bende bio oil aldim düzenli sürmek gerekiyo ama unutuyorum :)

canım benım kararmaya başladı 16. haftadan itibaren ,göğüs ucum yoktu ama şuan baya büyüdü,son aylarda tam tamına büyür sanırım

hepinize tesekkurler bende boyle iste herşeyi metak ediyorum belittilere gore cinsiyet tahmini falan gerci eglenceli de oluyor cin takvimi filan

saol canim bu ara herşeyi merak eder oldum ilk hamileligin heyecanlıyım bu arada sol kasigim da ara ara seyirme gibi bişey hissediyorumm sende de oldu mu

Evet oldu ama bebek değil o daha cok hissedersin kalp gibi atmalar bende cok heycanlanmistim ama dokotrum rahim atmasi demişti. Benmde ilk gebeligim eşim ve cevremdekiker bikti benden cok arastiririm kitaplar aldm gebeligin her evresinu anlatiyorum onlar bikti ama ben mutlu oluyorum allah herkese tattirsin inşallah :) kusmalar olmadimi sende inşallah olmamistir cok berbat bisey

14+4 oldum canim bende meraktan ölücem ayda bi kontrllerim var onmzdeki cumaya denk geliyor ama ben pazartesi gitmeyi dsnyrm 15 olucm :) inşallah ogrenirim peki hssetnmi hc rüya bfalan grdnmu

Canim 14+4 15 haftalik oluyor zaten 14+0 bile 15 sayiliyor belli olmustur bebegin git biran önce ben bgn özellikle bida sordum doktoruma 37+0 oldm kac haftalik diyoruz dedm 38 dedi zaten biliyordum pekistirdim :)

surekli nette bisiler arastirir oldum cok mutluyum ve heyecanlı rabbim istiyen herkese nasip etsin insallah bende hic bulanti olmadi bundan sonra olur mu bilmem umarim olmaz ama

Canim 14+4 15 haftalik oluyor zaten 14+0 bile 15 sayiliyor belli olmustur bebegin git biran önce ben bgn özellikle bida sordum doktoruma 37+0 oldm kac haftalik diyoruz dedm 38 dedi zaten biliyordum pekistirdim :)

Pazartesi gidicem inşallah öğrenirim cnm

bende yeni öğrendim hamile oldugumu gogüs ucumda en ufak renk degislikligi yok ...... ve senin gibi hiç bulantimda olmadi cok şükür:)

Son düzenleme:
Benim adetime daha 9 gun var ama gogus agrim cok fazla ve sol kasigimda arada sanci oluyo test yapip huzunlenmk istemiyrmm yardmci olurmusunz ne tapabilirmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…