göğüs ucumda tüylenme var :(

rapunzel1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2015
18
17
32
merhaba arkadaşlar;
sizden rahatsız oldugum bır konu üzerinde yardım istiyorum:KK43: göğüs uçlarımda tüylenme var bir kac kez agda yapmayı denedım fakat annem hamıle kalınca dökülür onlar dedı bı kac tane tuy dökme kürü uyguladım fakat bı faydasını göremedım. lazer yaptırmayı düşünüyorum ama cogu ınsan hormonlara zarar verdıgını söyluyor ne yapmam gerekıyor lutfen yardımcı olursanız sevınırım

Göbeğimde de vardı ama orasinida ağda ile azalttim. Bu yüzden lazere gidicem biktim uğraşmaya.. Hormon testi ile ki testesteron hormonu yüksekliğinden kaynaklaniyormus tatlim

Göbeğimde de vardı ama orasinida ağda ile azalttim. Bu yüzden lazere gidicem biktim uğraşmaya.. Hormon testi ile ki testesteron hormonu yüksekliğinden kaynaklaniyormus tatlim
Ben zamanında çok bilincsizce bayaa jilet kullandım testosteron 0.447 çıktı referans aralığı 0.82 yani yarısı çıktı benim jilet yapmış olabilir mi bide ben 1 kürtaj geçirdim hormonlar tamamen değişti etkisi olur mu

Bende cogaltmadi canım ama ikisinide dene ona göre bak devam et.. Lazer hormonları bastırıyor ama tamamen temizlik en iyisi ugrasmiyon bir daha..

Evet çoğu zaman düzenli ama şimdi idrar yolu iltihabından dolayı ilaç kullaniym o ilaçlar bozdu biraz duzenimi

X