- 15 Nisan 2013
- 984
- 557
- 123
- Konu Sahibi senesittirhuzur
-
Cnm belki ovulasyon donemindir.ovulasyon testi ile kont edebilirsiniz belki yumurtlama donemindesinizmerhaba kızlar bu son günlerde göğüslerim de bir gerginlik bir acı aldı gidiyor başını. özellikle gece üstüne yatınca çok rahatsız olmaya başladım. adet dönemimde değil. hiç böyle olmazdı. silikon yaptırmış gibiyim anlamadım sebebini. 24 yaşındayım evli de değilim çocuk falan da yok yani sebebi ne olabilir ki? küçük kardeşim kucağıma otururken yanlışlıkla eli falan değdiğinde çok canım yanıyor. anlamadım niye böyle oldu :44:
Cnm belki ovulasyon donemindir.ovulasyon testi ile kont edebilirsiniz belki yumurtlama donemindesiniz
Süt geliyor mu peki
Yada adet düzensizliğiniz var mı
Belkı prolaktin hormonu yükselmiştir
Doktora gıdıp bır kan testı yaptırabılırsınız
Umarım cıddı bısey degıldır
Gecmıs olsun
merhaba kızlar bu son günlerde göğüslerim de bir gerginlik bir acı aldı gidiyor başını. özellikle gece üstüne yatınca çok rahatsız olmaya başladım. adet dönemimde değil. hiç böyle olmazdı. silikon yaptırmış gibiyim anlamadım sebebini. 24 yaşındayım evli de değilim çocuk falan da yok yani sebebi ne olabilir ki? küçük kardeşim kucağıma otururken yanlışlıkla eli falan değdiğinde çok canım yanıyor. anlamadım niye böyle oldu :44:
Adet düzensizliğinden olabilir, zaman zaman bana da oluyor..
bazen adet dönemi olmasa bile bazen bende de ağrı yapıyor we tüm değerlerim normaldir bişeyimde yoktur... her zaman olmaz ama bazen adetten 2 hfta önce başlar benm ağrılarım bazende hiç ağrımaz..
farkında değilsin belki ama adet dönemn yaklaşöıştır..
belki de bi kas ağrısı olabilir yanlış yatma şeklinden olabilri , bi hazımsızlık yaşıyor da olabilirsin huzursuz bağırsak sendromu da geçirebilirsin bi ağrı kesici iç bişey değildir....
doğumdan önce adet olacağım zaman öyle olurdu..taş gıbı,kolum değse canım yanardı..
adetken ve olacağım zaman banada olur ..
ne var sanki bu kadar hassas olmasalar resmen işkence
Göğüslerin normal boyuttan büyük ise, fibrokist denen içi su dolu bezeler olabilir problem.
Adaçayı veya yeşilçay içiyor musun?
Bunlar östrojen hormonunu tetiklediği için göğüslerde böyle bir beze sıkıntısı olabiliyormuş.
Ve de emzirmeden de tamamen yok olmuyorlar.
Hayıt otu satılıyor aktarlarda onu düzenli kullanırsan kısa zaman içinde bu ağrın dinecektir.
Doktora da gitsen sana hayıt oku ilacı verecek zaten.
Doğalını kullanmak daha iyi.
aynen öyle gögüslerim,belim mafolurum ben
normalden büyük değil canım 85 diyeyim sen anla:) adaçayı yeşilçay falan sevmem :/ ağrılar gitsin diye hemen evlenip çocuk mu yapsam emzirince geçiyormuş madem
ağrılar devam ederse hayıt otunu denerim madem çok sağ ol ilgin için
kadın olmak çok zor şekerim
erkekler de ömürlerinde bir kez sünnet olup ölene kadar anlatırlar ya hastayım onların maceraperest ruhlarınaPP
Anladım küçük değiller ama istediğim yanıt buydu
Genelde bu çaylar tetikliyormuş tabii illa olacak diye kaide yok.
Göğsüne kendi kendine kontrol yap derim.
Elinin altında oynayan kesecikler varsa büyük ihtimal fibrokist onlar.
Korkacak bişey yok ama ağrı, sancı ve göğüste ateş yapıyorlar maalesef.
Geçmiş olsun.
bence önce doktora gitmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?