- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
- Konu Sahibi davetsizkullanici
-
Bu gece 3. çayımı içtim.
İçenler beni motive ederse çok sevinirim kızlarDaha çok başında olmama rağmen bir umutsuzluğa kapıldım.
Ben de baslicam canim devam ediyor musun buyume oldu my
Ben de başlamayı düşünüyorum. Yeni nisanlandim ama kıyafetim hiç yakışmadı içi boş duruyordu. Cok üzülüyorum herkes bisey söylüyor laf vuruyor sürekli. Göğsüm 77 cm. Göğüs altı 70 cm napicam bilmiyorum. Bari düğüne kadar büyüseydi. Sırf bu yüzden evlenmeyi istemiyordum simdi evlenicem ama bu sefer geceleri uyuyamıyorum cok kafaya taktım
Canim nasil gidiyor serbetci otu cayinda kacinci gunundesin gelisme var mi burdan birbirimizi gazlasak haber versek miEn azindan hangisi yaradi hangisi yaramadi bilelim deneme yanilmayla
Canım şerbetçiotundan bende aldım ama hiiiiç içemedim kötü bi tadı var. Onun yerine hayıt tohumu aldım üç dört günde çok fazla etkisini gördüm işe yaradıMerhaba kızlar. Uzun zamandır siteye üyeyim ancak bu bölüme ilk konum. Kalça ve baseni geniş, üst kısmı zayıf olanlardanım. Mezura ile ölçtüm. göğüs-bel-kalça sıralamasıyla 80-63-95. Göğüslerim küçüklüğünden şikayetçiyim, internette araştırdım ve İbrahim Saraçoğlu'nun tarifini yapmaya karar verdim. Konuyu olduğunca güncel tutmaya çalışacağım. Şetbetçiotumu aldım bu gece itibariyle içmeye başlıyorum. Telkini de deneyeceğim ama bulamıyorum. Gönderebilecek olan varsa gönderirse çok sevinirim. Bu geceden itibaren görüşlerimi yazmaya başlayacağım, görüşmek üzeree
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?