- 4 Mayıs 2019
- 90
- 137
- 8
- Konu Sahibi ezgi_44_tz
Ya ablalar arkadaşlar 19 yaşındayım düğünüm olacak ve gelinlik denediğimde göğüslerim kayboluyor dümdüz duruyor nasıl büyültebilirim? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Destekli sütyenYa ablalar arkadaşlar 19 yaşındayım düğünüm olacak ve gelinlik denediğimde göğüslerim kayboluyor dümdüz duruyor nasıl büyültebilirim?![]()
Gelinliğin içine mi giycemDestekli sütyenben öyle yaptım
![]()
Ya gerçekten berbat duruyorBnde düğünümde buna care bulamamistim sonunda gogsumden büyük sudyen takmıştım![]()
Evet zaten gelinliğin göğüs kısmı ne kadar olsa da sütyen daha kusursuz bi görüntü veriyoGelinliğin içine mi giycem![]()
Aynnn☺Ya gerçekten berbat duruyor![]()
Teşekkür ederim. Bebişin sağlıkla sıhhatle doğsun inşallah.Aynnn☺
Aminnnn insAllah cnm benim dört gözle bekliyorum bahalimTeşekkür ederim. Bebişin sağlıkla sıhhatle doğsun inşallah.![]()
Cinsiyeti nedirAminnnn insAllah cnm benim dört gözle bekliyorum bahalim![]()
Ooo daha yeniyiz ablasi belli degil cinsiyet nasip olursa salı günü kalp atışını duymaya gidecegim.Cinsiyeti nedir![]()
Ben ten rengi arkası falan şeffaf askılı bir sütyen giymiştim. Ayrıca gelinliginizi de goguslerinize uygun seçin o zaman gizlemek zorunda kalmazsinjzHahahah onu nasıl gizleyecem ya![]()
Gerçi yeni yapiskanli sütyenler çıkmış onla hallederim artık sağolunBen ten rengi arkası falan şeffaf askılı bir sütyen giymiştim. Ayrıca gelinliginizi de goguslerinize uygun seçin o zaman gizlemek zorunda kalmazsinjz
Silikonlu sütyenler var yapışanYa ablalar arkadaşlar 19 yaşındayım düğünüm olacak ve gelinlik denediğimde göğüslerim kayboluyor dümdüz duruyor nasıl büyültebilirim?![]()
Orjinal hali en ideal halidir, çok kafaya takma. Evlendikten sonra nasılsa biraz büyüyecek :)Ya ablalar arkadaşlar 19 yaşındayım düğünüm olacak ve gelinlik denediğimde göğüslerim kayboluyor dümdüz duruyor nasıl büyültebilirim?![]()
destekli sütyenler var alabilirsiniz gerçekten işe yarıyor, hayırlısı olsun tebrik ederim :)Ya ablalar arkadaşlar 19 yaşındayım düğünüm olacak ve gelinlik denediğimde göğüslerim kayboluyor dümdüz duruyor nasıl büyültebilirim?![]()
Gece yatmadan sutyenini cikar ole yat sutyensiz yat yani.Ya ablalar arkadaşlar 19 yaşındayım düğünüm olacak ve gelinlik denediğimde göğüslerim kayboluyor dümdüz duruyor nasıl büyültebilirim?![]()