• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüslerimm://

sutyen olarak lasenza nın sutyenlerını tavsıye ederım.bırlesık ve buyuk gostermek ıcın 4 cup buyutenlerı tercıh edebırlrısınız

4 cup büyüten sutyen miii:53: şoka girdim o neyy öle 300 cc silikon bile 2 cup büyütüyor, vayy anasınııı neler varmış neler :52:

konu sahibi arkadaşım göğüslerin ayrıksa, silikon da taktırsan göğüslerini birleştirmez.

Ben yanlıs yazmısım 4 kup degıl 4. Sevıye 2 cup buyuten bılemıcem konu sagıbı sılıkondan bahsetmedıgı ıcin ben bu sekılde yardımcı olmak ıstedım. Bu kdr sasrmaya gerek yok kı. Bu arada ılgınc bır goruntusude olmuoyor goguslern gayet notmal ve dogal duruyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim de bu ara derdim goguslerim oldu.goguslerim hic birlesik degil cok ayriklar:(( okulda falan arkadaslarim baslarini koyunca bom bos orasi.arkadaslarim egildiginde falan ister istemez gozum kayiyo,benden kucuk gogusleri olanlarin ki birlesik benimkinin arasindan tren gecer :D ya bu durum morelimi cok bozuyo ayri olduklari icin de daha kucuk duruyolar,karsidan bakinca hic yokmus gibi duruyolar.ama yandan bakinca oyle degil tabi.gecen gun forumda gezerken gordum biri sutyen askilarini carpraz takin oyle daha dik daha iri ve birbirine degiyormus.denedim bende gercekten dolgun gosterdi ama yine de birlesmediler:(( bir de goguslerimi buyutmek istiyorum onun icin ne yapabilirim

canım ortası ayrıksa şekil bendeki gibi yaptırınca da ortasından tren geçiyorr ortası yaptırınca da birleşmiyor yani çok büyük hayaller kurma o yüzden .:(:50:

Ben yanlıs yazmısım 4 kup degıl 4. Sevıye 2 cup buyuten bılemıcem konu sagıbı sılıkondan bahsetmedıgı ıcin ben bu sekılde yardımcı olmak ıstedım. Bu kdr sasrmaya gerek yok kı. Bu arada ılgınc bır goruntusude olmuoyor goguslern gayet notmal ve dogal duruyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sanırım dalga geçtiğimi falan düşündün. bende araştırmıştım. ben en fazla 2 cup büyüteni buldum da ondan gerçekten şaşırmıştım, hani amacım dalga geçmek falan değildi. Silikona karar vermiştim ama kimseye söylemeyecektim anlamasınlar diyede önceden bu sutyenlerden kullanacaktım. sonra söyledim gitti, bunlardan vazgeçtim.

sanırım dalga geçtiğimi falan düşündün. bende araştırmıştım. ben en fazla 2 cup büyüteni buldum da ondan gerçekten şaşırmıştım, hani amacım dalga geçmek falan değildi. Silikona karar vermiştim ama kimseye söylemeyecektim anlamasınlar diyede önceden bu sutyenlerden kullanacaktım. sonra söyledim gitti, bunlardan vazgeçtim.

ben 4. sevıye yerıne 4 kup yazmısım yanlıslıkla.aslında buda 2 cup ama 4. sevıye olarak gecıyor ısmı

Moral bozukluğum arasında resmen kahkaha attırdınız bana vallahı bravo sıze :1: Uzun zamandır bu kadar guldugumu hatırlamıyorum :1: Saolun kızceler :16:

Back
X