Gögüslerimmmmmmm !!!!!

Adyok05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2014
110
11
28
Benim gögüslerim cok büyük yani dgl ama bana buyk geliyo 80 bedn styen kullanyorm ölcm de 86 kcültmek icin ne yapabilirm ???

heeee belin ince diye büyük duruyordur... arkadaşım küçülttü 3bin tl'ye başka nasıl küçültülür bilmiyorum valla.

Son düzenleme:
Kup önemli, 75- 80 falan göğüs kafesi oluyor

Şimdi 90 B olabilir, 80 DD olabilir. Mazallah

Eğer ekstra kilo varsa verin kesin küçülür. Meme dediğin yağ dokusudur, yağ deposudur.

bence gögüsleriniz gayet iyi benimkiler 75 ti bebeğm oldu emzirirken falan 80-85 taktim şimdi hep 80 devam ama tam doldurmuyorum
zaten önceki diriliği yok

Hyr ya normalde zayfım gögslerm büyk :/ o yzden

Canım sen küçük diyenlere bakma, büyük diyorsan büyüktür. Cup size önemli. Tahmin ediyorum en az C'sindir sen. Şimdi normalde ince yapılı ve C cup giyen biri isen, gerçekten göze batıyor. Seni rahatsız edebilir, insanlar bakıyorsa falan...ne giyeceğini bilmek zor, ama hayatına giren kişinin hoşuna gidecektir. Küçültücü sütyenler mucizeler yaratıyor, bir dene

Hyr ya normalde zayfım gögslerm büyk :/ o yzden

80'e büyük derseniz ben de gülerim yani.Vücutta orantısızlık var o zaman.Cerrahi müdahele olmadan göğüsleri küçültemeyeceğinize göre beli kalınlaştıracaksınız.

Bende kücüklerden dertliyim,hemde coook kücük.
Günletdir düsünüyom konu acayim mayo secimi zor diye,ve genel olarakta bu durum komplexim benimmmmmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…