Gögüslerimmmmmmm !!!!!

Allahım milletin küçültmek isticek kadar göğsü var ya

Off ben de dertliyim. Sirt olcum az ama goguslerim buyuk.istedigim gibi sutyen bulamiyorum.goguslerim doksan bedene sigiyor ama sirti cok bol oluyor. 85 aliyorum , sirt tam gogusler tasiyor bu sefer de.belim de ince.disardan guzel gorunuyor ama belim agriyor.dogumdan sonra sarkinca problem oldu , sevmiyorum yani porsudu resmen, once cok iyiydi tas gibi:)

arkadaslar turkiyede bu sutyen olcusu niye hep yalnis soylenir

cup bedeni gogus buyuklugunu soyler a,b,c,d,e,f vs :)

70-75-80-85-90 bel olcusudur arkadan citcitlariz ya hani tutsun diye

a ve b kucuk c d buyuk d den buyugu de asiri buyuktur

benimkilerde büyük canım toparlayıcıda 80D beden giyiyorum düşün yani :)) ama çok takıyorsan kafana ameliyat olabilirsin .. ben o kadar büyütmüyorum ama ilerde belki bende yaptırırım
Benim gögüslerim cok büyük yani dgl ama bana buyk geliyo 80 bedn styen kullanyorm ölcm de 86 kcültmek icin ne yapabilirm ???

koli bandıyla tum gövdenı bantlarsan sıfır göğüs olursun..

80 buyuk gelıyosa tek çözüm bu olur..

arkadaslar turkiyede bu sutyen olcusu niye hep yalnis soylenir

cup bedeni gogus buyuklugunu soyler a,b,c,d,e,f vs :)

70-75-80-85-90 bel olcusudur arkadan citcitlariz ya hani tutsun diye

a ve b kucuk c d buyuk d den buyugu de asiri buyuktur

valla ben yanlış biliyomuşum ya

iyi yine b ye çıkabilmişim

nico niye gülüyosun kızım küçük işte

Artık büyük göğüslü bayanları kıskanıyorummmm.Emzirme bitti göğsüm resmen yok oldu.Benimkiler 75 numara maalesef.Kıymetini bilin bence.

valla ben yanlış biliyomuşum ya

iyi yine b ye çıkabilmişim

nico niye gülüyosun kızım küçük işte

just turkiyede genel olarak yanlis biliniyor galiba olsun hamile kalinca buyuyorlar tecrubeyle sabit ahaha

bizim bir arkadas kucultturdu ama kendisi de hafifi kilolu simdi gobegi var ama gogusler kucuk degisik durdu :/

Son düzenleme:
just turkiyede genel olarak yanlis biliniyor galiba olsun hamile kalinca buyuyorlar tecrubeyle sabit ahaha

bizim bir arkadas kucultturdu ama kendisi de hafifi kilolu simdi gobegi var ama gogusler kucuk degisik durdu :/

ben de kendimi öyle teselli ediyorum

en azından diyorum sarkmaz nasılsa büyücek

buyuk gogusten sikayetci ne kadar cok bayan varmis.benimde 85 yada dogru olcuyle b kap.bi de destekli tabi.ama bana kucuk geliyo.silikon taktirmak isterdim ama yapay durcak diye istemiyorum.bi de hamilelikten falan buyuyomus sanirim.insallah buyurler

ayy kızlar küçük müçük takmayın dimdik duruyosa sorun yoktur sarkık durmasın yeter ki...

Ben de toparlayıcı 80 C kullanıyorum boyum küçük zaten gögüs fena belli görünüyor. Önceden çok takıyordum hatta ameliyat filan araştırdım. Arkadaşım vardı o tahta gibi dümdüz ona dert yanarken bana seninki gibi olsa üstsüz dolaşırım deyince bilmiyorum bana moral oldu. Bu büyütmek isteyenlerin bölümlerine filan bakınca dedim çok çok anormal değil sonuçta olmaması da kötü niye oraya neşter değdireyim vazgeçtim olduğum gibi kabul ediyorum kendimi:)

Gogusun buyuklugunu harf gosterir. A mi B mi, DD mi?
Kilo verirsin 75'e de duser o. 80 bel cevresi demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…