Gögüslerimmmmmmm !!!!!

Arkadaslar konu sahibi benim ya büyk olmayabilr ama bn begenmiyrm yasm 18 belim 64 ve b de oluyo c de aynanın karsisina gectigimde kotu duruyo gibime geliyo bilmiyrm :/ evlenince duzelr mi bnm bi yengem var bekarken cok bykmüs simdi benmki kadr ??

benimde 85 bende küçültmek istiyorum yaa gögüs egzersizleri filan yapıyorum ama bakalım inş...

Ablamin 80 di evlendi doğum oldu büyüdüler. çocuğu bi yasinda göğüsleri 75 e düştü.....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim gögüslerim cok büyük yani dgl ama bana buyk geliyo 80 bedn styen kullanyorm ölcm de 86 kcültmek icin ne yapabilirm ???

80 ıdeal bır goustur

omuzlarınıza bulunan lıflere bı agrı kamburluk vs varmı !?

onun harıcı normal yani

Benim gögüslerim cok büyük yani dgl ama bana buyk geliyo 80 bedn styen kullanyorm ölcm de 86 kcültmek icin ne yapabilirm ???
kız terlikle geliyorum oraya şimdi bende göğüslerim küçük diye şikayet ediyorum keşke benimde 80-85 filan olsa 75 beden sütyen bile küçük geliyor istediğim gibi elbise giyim vs alamıyorum çünkü göğüs küçük olunca giydiğim her elbise emanet gibi oluyo üzerime oturmuyor çok kötü duruyor. mağazaya gidip kıyafet bakmak bile istemiyorum çünkü üst bedenime göre hiç bişey bulamıyorum

niye "yanlış" kelimesi "yalnış" olarak yazılır???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…