Hayır herhangi bir kusma yok gayette güzel içtiKusma oldu mu?
Yani sağsaydınız iyi olurdu ama kusma olmadıysa bir sıkıntı olacağını sanmıyorym. Ben de bir gece meme acısına dayanamayıp oğlanın ağzına vermiştimHayır herhangi bir kusma yok gayette güzel içti
Tadına baktım bu arada acılık falan yoktu birde acaba sütten kesmek için acele falan mı ediyorum gerçekten çok zorluyordu beni gece sürekli süt için kalkıyordu şuanda da kalkıyor ama sallıyorum geri yatıyorYani sağsaydınız iyi olurdu ama kusma olmadıysa bir sıkıntı olacağını sanmıyorym. Ben de bir gece meme acısına dayanamayıp oğlanın ağzına vermiştim
Bir şey olmaz ya :) alışır 1-2 hafta en fazla zorlanırsın. Yemesi güzelse gece emmesini tatlı niyetine yapıyordur bıcırık. Sağlıkla büyüsün❤Tadına baktım bu arada acılık falan yoktu birde acaba sütten kesmek için acele falan mı ediyorum gerçekten çok zorluyordu beni gece sürekli süt için kalkıyordu şuanda da kalkıyor ama sallıyorum geri yatıyor
Napsam peki gece verip gündüz vermesemEvet çok acele etmişsiniz bebeğinizin rızkı o 15 aylık bir bebek memeden kesilmez. Mis gibi sütünüz var. Ve hayır bozulmaz
Anneyi niye kötü hissettiriyorsunuz ki?Evet çok acele etmişsiniz bebeğinizin rızkı o 15 aylık bir bebek memeden kesilmez. Mis gibi sütünüz var. Ve hayır bozulmaz
Gerçekten çok zorlanıyorum zaten bu sürecte süt olunca yemek istemiyor fazla bende sütten kesince daha güzel yer diye düsündumAnneyi niye kötü hissettiriyorsunuz ki?
Bende ilk defa duyuyorumGoguste ki süt mu bozulacakmis, ilk kez duyuyorum, olur mu hiç öyle şey
Çok teşekkür ederimBir şey olmaz ya :) alışır 1-2 hafta en fazla zorlanırsın. Yemesi güzelse gece emmesini tatlı niyetine yapıyordur bıcırık. Sağlıkla büyüsün❤
Bir anne olarak çocuğun için en iyisini düşüneceğinden eminim. Hiç emziremeyenler, meme reddi yaşayanlar bile var. Sen 15 ay uygun görürsün başkası 3 yıl bu size bağlı.Gerçekten çok zorlanıyorum zaten bu sürecte süt olunca yemek istemiyor fazla bende sütten kesince daha güzel yer diye düsündum
Amacım o değil. Tıbbi bir gerçeklik, doktor önerisi en az 2 yıl. Bu kadar basit.Anneyi niye kötü hissettiriyorsunuz ki?
En az 2 yıl mı? Adı üstünde öneri. Şart olan (imkan varsa) ilk 6 ay.Amacım o değil. Tıbbi bir gerçeklik, doktor önerisi en az 2 yıl. Bu kadar basit.
Ruhen veya fiziken ihtiyacı olmayan çocuk emmez zaten. Diş, Ağrı, uyku, bağlanma elbet birşeye ihtiyaç duyuyor ki emiyor. Sürece güvenin. Zor biliyorum ama sabretmeye çalışınNapsam peki gece verip gündüz vermesem
Evet en az iki yıl. İlk 6 ay SADECE anne sütü, 2 yasa kadar emzirme. Bilmiyor olabilirsiniz ısrarcı olmanıza gerek yok.En az 2 yıl mı? Adı üstünde öneri. Şart olan (imkan varsa) ilk 6 ay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?