Göğüste kalan süt bozulur mu

keşke benim bebeğim de emseydi de emzirseydim. sütünüz varsa bebeğiniz de istiypsa 24 aylık olana kadar emzirin bence

Süt bozulmaz hurafe tamamen. Yemek yemiyorsa süreki uykudan uyanıp huzursuzlanıyorsa biraz daha dayanıp vermeyin bi ver bi verme olmaz hep ister uyanınca su verin sakinleşir.

Memeden kesme zorlu bir süreç ama kimi şıp diye bir kaç günde hallediyor kimi aylarca haftalarca uğraşıyor.Ben haftalarca uğraşan tarafım sütten kesmek istesem bile beynimde kabullenmediğim için sütüm şırıl şırıl akıyordu 3 yaş çocuğu( 3 çocuğumuda aynı yaşlarda bıraktırdım) üstelik yemek yeme sıkıntısı yok önce kendim bu bağı bırakmalıydım sadece geceleri beslemeye başladım gündüz yemek sonrası isteseler başka bir şey verdim ya da oyaladım zaten alışınca sadece gece ister oldular bir süre sonra gece uykusu bölünmeyince zamanla onlarda bıraktı ama bu haftalarca sürdü zaten kafada bitirip çocukta az emmeye başlayınca sütüm kesildi

Memede ki süt bozulur mu? Bebeğiniz etmiyorsa sütünüz de varsa emzirmeye devam edin.

Napsam peki gece verip gündüz vermesem
Asıl tam tersi yapın gece asla vermeyin ama gündüz verin. Benim çocuğumda geceleri emmekten asla uyumuyor. 10. Aydan itibaren birakacam dedim şuan 16 aydayiz hala birakacam diyorum çünkü illallah geldi emzirmekten. Ve ısırması sabaha kadar emzik gibi ağzında tutması da cabası. En sevdiğim şeydi emzirmek ama bebek büyüdükce Allah'ın gücüne gitmesin anneye zulüm oluyor. Bence gece asla vermeyin eğer vermezseniz uykusu düzene girecek. Gündüz de sadece yemeklerden sonra verin bu rutin sizi çok rahatlatır.

15 ay erken bir süre sütten kesmek için hem sütünüz de varmış gece vermeyin gündüz emsin o zaman çok uykusuz kalıyorsanız .2 yaşa kadar emzirin naçizane tavsiyem

Evet en az iki yıl. İlk 6 ay SADECE anne sütü, 2 yasa kadar emzirme. Bilmiyor olabilirsiniz ısrarcı olmanıza gerek yok.
E peki sütü olmayan anneler napacak 15 ay zaten vermiş sozin gibiler yüzünden 5 yaşina kadar emzirenler var neymiş anne sütü mucizeymiş aynen kanka

Hiç yemek yemiyorsa kesebilirsiniz. Süt bozulmaz öyle bir şey yok. Sizin için en iyisi ne olacaksa öyle yapın iyi bir şeymiş gibi 3 4 yaşa kadar emzirenler var evet anne sütü mucize şifa ama belli bir yaşa kadar geçerli bu. Artık 15 aylık olmuş. Geceyi kesip gündüz devam da edebilirsiniz. Size kalmış. Genelde yemeyen bebekler için 18 ayda kesiyor çoğu anne.

Ben gündüzu kesip yavaş yavaş, sadece geceyi bırakmıştım . Sonra gündüz hiç emmiyince gece uyanmadan kesintisiz uyuma basladi. Böyle böyle sadece gece uyurken emdiği öğün kaldı ve onuda biritirince bitti. Tabi bu süreç aylar sürdü. Yani hem bebek alıştı bu duruma hem ben güzelce bitirdik. Yada sadece gündüz emzirip geceyi bitirebilrisiniz . Ben gece krizlerine dayanamam oyalayamam diye gündüz oyalamasi daha kolay olur diye gündüzü bitirmiştim ilk. Ve hayır süt bozulmaz.

Kız memedeki süt nasıl bozulsun? O hep tazedir. Benim 1 aydan fazla oldu kızımı keseli hala geliyor. Nasıl bitcek be bu. 7 yıldır durmadan süt geldiği için kesince bitecek sandım şaştım kaldım

E peki sütü olmayan anneler napacak 15 ay zaten vermiş sozin gibiler yüzünden 5 yaşina kadar emzirenler var neymiş anne sütü mucizeymiş aynen kanka
Evet mucizesi ne biliyor musun.? Emdiği anda o an vücuduna ne gerekiyorsa o gidiyor . Aslında sadece beslenmiyor. Hemde emerken Tükürüğü sayesinde oluyor bu Hastaysa annede hastaysa antikor gidiyor .Var mı bundan daha mucizevi bir ilaç ? Sütü olmayan değil ki mevzu . 5 yasa kadar değil tabi. Ama varsa 2 yasa kadar vermesi iyi olur. Hastalıkları cok kolay atlatıyorlar.

aynen katılıyorum size. şu mucize değil vs diyenleri de anlamıyorum. ya mucize olmasa anne göğsünden bebek beslensin diye süt akar mı ya. sadece bu bile mucize bebek doğar doğmaz sütün gelmesi. emzirmek istemeyen emzirmez o kısmını bilemem ama 2 yala kadar mümkünse emzirmek en doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…