- 22 Şubat 2025
- 416
- 277
- 18
Memede ki süt bozulur mu? Bebeğiniz etmiyorsa sütünüz de varsa emzirmeye devam edin.Merhaba anneler acil yardiminiza ihtiyacım var kızım 15 aylık süt içiyor normalde gece çok sık kalkmaya başladı gün içinde sürekli süt içmek istiyordu bende sütten kesmek istedim ilk birkaç gün göğsümdeki sütü şağdim en fazla 1 hafta olmuştur dün gece çok şiddetli bir şekilde meme meme diye galdi bende dayanadim verdim süt bozulurmus bende yeni öğreniyorum gayet güzel içti bu arada sizce bozulmuudur süt birde sütten kesmek için aceleme ettim çok kararsızım sürekli süt istediği için yaptım aslında yemeğini daha güzel yesin diye aklım çok karışık lütfen yardımcı olun
Asıl tam tersi yapın gece asla vermeyin ama gündüz verin. Benim çocuğumda geceleri emmekten asla uyumuyor. 10. Aydan itibaren birakacam dedim şuan 16 aydayiz hala birakacam diyorum çünkü illallah geldi emzirmekten. Ve ısırması sabaha kadar emzik gibi ağzında tutması da cabası. En sevdiğim şeydi emzirmek ama bebek büyüdükce Allah'ın gücüne gitmesin anneye zulüm oluyor. Bence gece asla vermeyin eğer vermezseniz uykusu düzene girecek. Gündüz de sadece yemeklerden sonra verin bu rutin sizi çok rahatlatır.Napsam peki gece verip gündüz vermesem
E peki sütü olmayan anneler napacak 15 ay zaten vermiş sozin gibiler yüzünden 5 yaşina kadar emzirenler var neymiş anne sütü mucizeymiş aynen kankaEvet en az iki yıl. İlk 6 ay SADECE anne sütü, 2 yasa kadar emzirme. Bilmiyor olabilirsiniz ısrarcı olmanıza gerek yok.
Anne sütü mucizedir kanka..E peki sütü olmayan anneler napacak 15 ay zaten vermiş sozin gibiler yüzünden 5 yaşina kadar emzirenler var neymiş anne sütü mucizeymiş aynen kanka
5 sene değilAnne sütü mucizedir kanka..
Hiç yemek yemiyorsa kesebilirsiniz. Süt bozulmaz öyle bir şey yok. Sizin için en iyisi ne olacaksa öyle yapın iyi bir şeymiş gibi 3 4 yaşa kadar emzirenler var evet anne sütü mucize şifa ama belli bir yaşa kadar geçerli bu. Artık 15 aylık olmuş. Geceyi kesip gündüz devam da edebilirsiniz. Size kalmış. Genelde yemeyen bebekler için 18 ayda kesiyor çoğu anne.Merhaba anneler acil yardiminiza ihtiyacım var kızım 15 aylık süt içiyor normalde gece çok sık kalkmaya başladı gün içinde sürekli süt içmek istiyordu bende sütten kesmek istedim ilk birkaç gün göğsümdeki sütü şağdim en fazla 1 hafta olmuştur dün gece çok şiddetli bir şekilde meme meme diye galdi bende dayanadim verdim süt bozulurmus bende yeni öğreniyorum gayet güzel içti bu arada sizce bozulmuudur süt birde sütten kesmek için aceleme ettim çok kararsızım sürekli süt istediği için yaptım aslında yemeğini daha güzel yesin diye aklım çok karışık lütfen yardımcı olun
5 sene değil tabi en azından 2 sene anne bebek açısından bir sorun yoksa süt vermek iyidir.5 sene değil
Konu süt yokluğu değil ki. Var olmasına rağmen verilmemesi neyini anlamadinizE peki sütü olmayan anneler napacak 15 ay zaten vermiş sozin gibiler yüzünden 5 yaşina kadar emzirenler var neymiş anne sütü mucizeymiş aynen kanka
Evet mucizesi ne biliyor musun.? Emdiği anda o an vücuduna ne gerekiyorsa o gidiyor . Aslında sadece beslenmiyor. Hemde emerken Tükürüğü sayesinde oluyor bu Hastaysa annede hastaysa antikor gidiyor .Var mı bundan daha mucizevi bir ilaç ? Sütü olmayan değil ki mevzu . 5 yasa kadar değil tabi. Ama varsa 2 yasa kadar vermesi iyi olur. Hastalıkları cok kolay atlatıyorlar.E peki sütü olmayan anneler napacak 15 ay zaten vermiş sozin gibiler yüzünden 5 yaşina kadar emzirenler var neymiş anne sütü mucizeymiş aynen kanka
aynen katılıyorum size. şu mucize değil vs diyenleri de anlamıyorum. ya mucize olmasa anne göğsünden bebek beslensin diye süt akar mı ya. sadece bu bile mucize bebek doğar doğmaz sütün gelmesi. emzirmek istemeyen emzirmez o kısmını bilemem ama 2 yala kadar mümkünse emzirmek en doğrusuEvet mucizesi ne biliyor musun.? Emdiği anda o an vücuduna ne gerekiyorsa o gidiyor . Aslında sadece beslenmiyor. Hemde emerken Tükürüğü sayesinde oluyor bu Hastaysa annede hastaysa antikor gidiyor .Var mı bundan daha mucizevi bir ilaç ? Sütü olmayan değil ki mevzu . 5 yasa kadar değil tabi. Ama varsa 2 yasa kadar vermesi iyi olur. Hastalıkları cok kolay atlatıyorlar.
Bolmuş doktor 2 yıl diyorsa kimi 6 ay emzirir kimi 5 yıl meme senin memen mi. Çocuk senin çocuğun muAmacım o değil. Tıbbi bir gerçeklik, doktor önerisi en az 2 yıl. Bu kadar basit.
Uslup rezil. Soru sorulmuş cevap beklenmis. Doktor diyor ama sen daha iyisini bilirsin tabi teyze.Bolmuş doktor 2 yıl diyorsa kimi 6 ay emzirir kimi 5 yıl meme senin memen mi. Çocuk senin çocuğun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?