canım aldıklarının resmini eklermisin? merak ettim :)Kızlarrr, ayakkabılarımın hepsi geldi hepsi muhteşemler
ayak numaranız 37 ise 7 yi seçip verin siparişi cuk diye ayağınıza oturuyo, 10 günde elime ulaştı siparişlerim çok mutluyum :sm_cool:
7 büyük gelmez mi 37 giyenlere,çünkü 37 numara 6 ½ a denk gelio,
7 numara 37 ½ ,
canım yeni gördüm yaaamagrentam ayakkabıların süper özellikle topuklu kahve rengi olana bayıldım.. 3-4 usd ayakkabılar alsammı karar veremedim.. Nine weste gidip deneme yapıcaktım ama şuan vaktim yok 36 giyiyorum gene 36 alsam olurmuki sen 37 aldın dimi canım
canım o beyaz ayakkabı rahat ama biraz falaz giyince acıyor topuğum çünkü topuğa demir bişi takmışlar bastığım yeretatlım şu beyaz ayakkabı rahatmı.. tabanı çok düz duruyor sert gibi.. şuan o tarzlar indirimde ya alsammıbilmiyorumkismile
bende bunları aldım %25 indirim vardı facebook ta
anam yoksam seninkilerdemi taraklı ayaklarımıs bensemesin bari yahukaydirigubbakcemile2.. benimkilerde ince sayılmaz.. 90 küsür tuttu canım shiip. dahil
merhaba herkese.ben ankarada oturuyorum gojaneden alısveriiş yapmayı düşünüyorum eğere isteyen olursa birlikte sipariş verebiliriz ve kargo parası yarıya inmiş olur,kendi adresinize de olur.beğendiğim model de şu:)
gojane.com/48485-shoes-cuffed-suede-boot.html
ben bugun yaptım ısyerınden uc kısı sıparıs verdık benım cızmem bana 67 tl ye maloldu bakalım gelsın görelım =))) hemen yorumlarımı yazacağım.
resım nasıl konuyor bılmıyorum ama boots kısmında ruched suede buckle strap boot taupe rengı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?