Gojane.com dan alışveriş yapan var mı?

canım çok büyük olmuş resimleri sil forum için olan küçük boyu yükle kaç saattir yüklemio göremedim canım :)

cnm sadece 2 tanesini görebldm ben ama gzl ii gnlerde kullan peki kargo parasını nekadar ödedin ??

tubacım fotoğrafları düzeltseydin keşke böle bişeye benzetemedim yaaa :))) ben 2.alışberişimi yapmayı düşünüyorum artık :)))
sen aldınmı sfra ?

ben bir internet alışverişi manyagıyım.... şimdi girip bakıcam bu siteyede... ben genelde ebay'i kullanıorum, bayılıorummmm... yasasın internetten alışverişşşşş.))

gojane.com'u yeni duydum desem çok mu cahil düşerim acep şimdi baktım çok güzel abiyeler var :asigim:

yok canım nie cahil olasın iyikide duydun abiyeler falan şahane ama pek güvenemedim ayakkabıda karar kıldım şimdi yine alıcam

Merhaba kızlar,
ne de güzel alışveriş apmışsınız bende yapmak istiyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum, bir yerde takılırsa kime ne soracağım diye, gojane nin yanı sıra victoria secretten da almak istediğim bikiniler var ama alamıyorum bir türlü

victoria secreta bende cesaret edemedim canım ama gojane işi kolay oldu nette araştırma yaptım almaya karar veredim bugün yarın 2.alışverişimi yapıcam :)

bak canım çok değişik güzel şeyler var valla kargo ücretinide dikkate al hesaplarken :)

valla kızlar ben daha fazla dayanamadım verdim siparişi daha 2 gün oldu, gelirlerse kafamçokkarıştı çok sevinicem :sm_cool: sipariş verirken yapmam gerekeni yaptım bir sorun olacağını sanmıyroum fakat gümrüğe takılırsa oraya gidip almam sorun olacak sanırsam 100 € ya kadar olan siparişler gümrüğe takılmıyor ama kolinin büyüklüğüde önemli ve ayakkabılar kutularında gönderiliyormuş ben 4 çift sipariş ettim hadi hayırlısı

Kızlarrr, ayakkabılarımın hepsi geldi hepsi muhteşemler
ayak numaranız 37 ise 7 yi seçip verin siparişi cuk diye ayağınıza oturuyo, 10 günde elime ulaştı siparişlerim çok mutluyum :sm_cool:

Kızlarrr, ayakkabılarımın hepsi geldi hepsi muhteşemler
ayak numaranız 37 ise 7 yi seçip verin siparişi cuk diye ayağınıza oturuyo, 10 günde elime ulaştı siparişlerim çok mutluyum :sm_cool:

7 büyük gelmez mi 37 giyenlere,çünkü 37 numara 6 ½ a denk gelio,
7 numara 37 ½ ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…