- Konu Sahibi gundogmadan
-
canım benimm çok duygulandım inankii yaa çok teşekkür ederim temiz kalpli arkadaşım saol rabbim inş senide ve isteye herkeside tez zamanda bu duyguyu yaşatır inşşşşşştopikce cok mutluyuz birtanecik arkadasimiz gokcemiz besbucuk haftalik hamile
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin guzel arkadasim, cok mutluyuz cok, hadi hanimlar halaya :teytey: :sm_cool: :teytey:
amin canım sagol allah razı olsun teşekkür ederim...ne guselllllllllllllllllllllllllllllll.allh kucaına almayı nasp etsın
amin canım benim çokk sagol inş tamamına ererim sizde ardımda gelirsiniz inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşcnm arkadasım allah tamamını erdırsın ınsallah:Saruboceq:
tuttum günüm halaydan masallah
:dance::dance::dance::dance::dance:
::a.s.a.s.
saol bitanem diger toiktede tebrik ettiniz allah razı olsun :)bende geldim kız gün bede sandım sende hamilesin kendine konu açtın ama olsun gökçenin haberi banada çok iyi geldiiii alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
günüm benden hızlı davranmışsınopuyorumnanaktan .kankim hamiş çok mutluyuz şükürler olsun okadar tedaviden sonra ve kendinin tabiriyle okadar olumsuzluktan sonra rabbim mucizesini gönderdi şkürler olsun.
gökcemm diyodum sana miniş süpriz yapıcak dediğim oldu ve bizi acayip mutlu etti.arkadaşım ben yaşadıklarını anlatmıyorum onu sana bırakıyorum sadece dua ediyorum senin için herşey güzel olucak ve sen minişini kucağına alıcaksın.
kankiii hadi gelde anlat hikayeni.kkdaki tüm arkadaşlara umut olsun..darısı hepimizin başına arkadaşlar...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
sagol canım allah razı olsun inş rabbim tamamına erdirir amin..tebrik ederim allah sağsalim kucagınıza almayı nasip etsin
gökçemmm burdanda iletelim tebriklerimizi Rabbim sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
canım benim sagol bitanem darısı sana ve isteyen herkesin başına olsun inşşşş gece geldim bende topige ama sen gitmişti canım çokk sagol inşş tamamına ererim bende amin..amannnnn tanrımmmmmm hala inanamıyorum canım benim çoooook sevindim ya dün gece seni bekledim dayanamayıp uyudummmm ama harika bir haber bu çok çok çok tebrikler allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşalllaaaahhhhh :teytey::teytey::teytey::teytey:
gökçem hayırlı uğurlu olsun... canım .. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. allah isteyen herkesin başına versin.. dualarınızı esirgemeyin.. öptüm...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
gökçemmmm nazar boncuğunu unutmuşum kocaman maaşalllahhhhh
kalp atışlarınıda duyduğunu burdan anlatırsın inşallahhhhhh
gökçem birde seni burdan kutlayayım..benim bu üzüntümün üstüne iyi geldin..inşallah rabbim kucağına alacağın günleride nasip eder...benim minik meleğimi aldılar benden...2 aylık...hala göz yaşlarım durmadı...inşallah rabbim çok bekletmeden birdaha hamile kalmayı nasip eder...bu sefer kucağıma alıp koklamayı nasip eder...inşallahhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?