- Konu Sahibi gundogmadan
-
Rabbim istesin yeterki o kadar sıkıntıdan sonra oluyormuş demek ki Tebrikler allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
saol canım allah razı olsun :)gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inş
Çok sevindim cnm Allah hayırlısıyla kucaınıza almayı nasip etsinnnn opuyorumnanaktan
evet gelelim hikayemeeeee
bu yıl eylül ayında 3 yıllık evli olucam allah nasip ederse inşş ilk seneden itibaren tedaviye başladım önce klomenle yumurta takibi 3 ay daha sonra iki aşılama negatif ....sonrasında laparaskopi... ve 1 tüp bebek negatif ... sonucu aldıktan sonra genetik testler yaptırdım ve heterozigot (kan pıhtılaşması) ve bazı genlerimde sorun vardı hücreler bozuktu dr um iki ay ara vereli m asprin follibol ve neroxb kullan gel dedi tam bitirip gidecegim ay tüp bebekten sonra 3 üncü ayda hamile kaldıgımı ögrendim ki bu ay hiçbir belirtim yoktu sadece sol kasıgımda arada agrı oldu ne gögüs agrısı ne bel ne baş nede ıslaklık başka bişey yoktuadetim 6 gün geçti ve ben hiç dikkat etmedim spor yaptım evimi temizledim koştum zıpladım halıları silkeledim ama rabbim çok şükür nasip ettti dün dr a gittik ve kan da bhcg 9304 çıktı dr a göründük ve kese göründü çok şükürrr 15 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi inş rabbim tamamına erdirir darısıda isteyen herkesin başına olsun inşşşşşşşşşşşşşşş aminnnnnnnnn...
saol canım allah razı olsun inş rabbim tüm isteyenlere nasip eder bende hayırlısı ile tamamına ererimTebrik ederim..a.s.
Allah anali babali buyutsun..
Isteyen herkeze nasip olur insallah.:Saruboceq:
alkisalkisalkis
masallah masallah rabbım ısteyen herkese versın bu mübarek günde.
gökçemm ub kadar geç yazmak istemezdim cano ama neti biliyosun kesikti..topicte tebrik ettim ama burada da coşayım azıcık:)))
:teytey::teytey: Allahım sag salim kucaklamayı nasip etsin canım arkadasım..inşallah herşey çok güzel olacak bundan sonra..kendine çok dikkat et seni çok seviyoruzzzŞeniz
canom kankim sagol bitanem inş sende çok yakında bu güzel sesi duyarsın hayırlısı ile inş bende kucagıma alırım canım rabbim isteyen herkese versin inş minik bi bebek:)gökcemmm canım kankamm bugün pıt pıtlarıda duydun çok şükür
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .herşey güzel olucak canım ..:teytey::teytey::teytey:
Tebrikler canım...
tebrikler canım işallah kucağına aldığın günleride görürsün
tebrikler canım....Allah bu duyguyu bende dahil tüm isteyenlere yaşatsın inşallah.....
gökçeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmm cccnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm benimmmmmm ay günden duydum şimdi hamileymişsin bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasıl sevindiiimmmmmmm
allahım sağlıcakla kucağına aldığın günleri de göstersin tatlımmmmmmmm darısı bekleyen herkese olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ammmmiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
evet gelelim hikayemeeeee
bu yıl eylül ayında 3 yıllık evli olucam allah nasip ederse inşş ilk seneden itibaren tedaviye başladım önce klomenle yumurta takibi 3 ay daha sonra iki aşılama negatif ....sonrasında laparaskopi... ve 1 tüp bebek negatif ... sonucu aldıktan sonra genetik testler yaptırdım ve heterozigot (kan pıhtılaşması) ve bazı genlerimde sorun vardı hücreler bozuktu dr um iki ay ara vereli m asprin follibol ve neroxb kullan gel dedi tam bitirip gidecegim ay tüp bebekten sonra 3 üncü ayda hamile kaldıgımı ögrendim ki bu ay hiçbir belirtim yoktu sadece sol kasıgımda arada agrı oldu ne gögüs agrısı ne bel ne baş nede ıslaklık başka bişey yoktuadetim 6 gün geçti ve ben hiç dikkat etmedim spor yaptım evimi temizledim koştum zıpladım halıları silkeledim ama rabbim çok şükür nasip ettti dün dr a gittik ve kan da bhcg 9304 çıktı dr a göründük ve kese göründü çok şükürrr 15 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi inş rabbim tamamına erdirir darısıda isteyen herkesin başına olsun inşşşşşşşşşşşşşşş aminnnnnnnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?