GokceRanamiz hamileeeeeeeeeeee, tup bebekten sonra dogal yoldannnnnnnnnnnnn:)))))))))

Rabbim istesin yeterki o kadar sıkıntıdan sonra oluyormuş demek ki Tebrikler allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Rabbim istesin yeterki o kadar sıkıntıdan sonra oluyormuş demek ki Tebrikler allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

çok teşekkür ederim sagolun o kadar büyük bi mucizeki anlatamam hala inanamıyo insan bi sürü sıkıntı çektm ama çok şükür rabbim knediliginden gönderdi bi sürü sorunum olmasına ragmen yeterki ol desin

Tebrik ederim..a.s.

Allah anali babali buyutsun..

Isteyen herkeze nasip olur insallah.:Saruboceq:

alkisalkisalkis

masallah masallah rabbım ısteyen herkese versın bu mübarek günde.

Tebrik ederim..a.s.

Allah anali babali buyutsun..

Isteyen herkeze nasip olur insallah.:Saruboceq:

alkisalkisalkis
saol canım allah razı olsun inş rabbim tüm isteyenlere nasip eder bende hayırlısı ile tamamına ererim
masallah masallah rabbım ısteyen herkese versın bu mübarek günde.

saol canım aminn inşş rabbim isteyen herkese nasip etsin

artık sayfaya pek tebrik yazılmaz son msj ım olsun buda inş rabbim burda tanıdıgım ve tanımadıgım bütün arkadaşlara evlat hasreti çeken tüm kadınlara hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda inş amin.....

gökçemm ub kadar geç yazmak istemezdim cano ama neti biliyosun kesikti..topicte tebrik ettim ama burada da coşayım azıcık:)))
:teytey::teytey: Allahım sag salim kucaklamayı nasip etsin canım arkadasım..inşallah herşey çok güzel olacak bundan sonra..kendine çok dikkat et seni çok seviyoruzzzŞeniz

ayy canım benim yaaa çok sagol bitanemm tebrigi aldım zaten datlım benim rabbim sanada tez zamanda nasip etsin inşş canım bende seni çokk seviyorum burdaki tüm arkadaşlarımıda çok seviyorum iyiki varsınız canım

gökcemmm canım kankamm bugün pıt pıtlarıda duydun çok şükür
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .herşey güzel olucak canım ..:teytey::teytey::teytey:

gökcemmm canım kankamm bugün pıt pıtlarıda duydun çok şükür
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .herşey güzel olucak canım ..:teytey::teytey::teytey:
canom kankim sagol bitanem inş sende çok yakında bu güzel sesi duyarsın hayırlısı ile inş bende kucagıma alırım canım rabbim isteyen herkese versin inş minik bi bebek:)
Tebrikler canım...

teşekkür ederim canım çok sagol..:1hug:

tebrikler canım işallah kucağına aldığın günleride görürsün

tebrikler canım....Allah bu duyguyu bende dahil tüm isteyenlere yaşatsın inşallah.....

çok saol canım rabbim tüm isteyenlerin duasını kabul etsin inşş bende uzun süre bekledim çok sorun çıktı ama rabbim gönderdi hayırlısı ile inş tamamına ererim sende ve isteyen herkeste tez vakitte yaşar bu duyguyu:Saruboceq:

gökçeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmm cccnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm benimmmmmm ay günden duydum şimdi hamileymişsin bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasıl sevindiiimmmmmmm

allahım sağlıcakla kucağına aldığın günleri de göstersin tatlımmmmmmmm darısı bekleyen herkese olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ammmmiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım benimmm çok sagol bitanem rabbim beni tamamına ermeyi sizlerede tez zamanda hamiş kalmayı nasip etsin inşşş canım benim allah isteyen herkese nasip etsin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

çooook tebrik ediyorum Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah.sağ salim bebişini kucağına alırsın...

okuyunca çok duygulandım ben dualarım hep sizlere herkese <Allahım isteyen herkese ikiz ikiz versin:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…