GokceRanamiz hamileeeeeeeeeeee, tup bebekten sonra dogal yoldannnnnnnnnnnnn:)))))))))

canım çok saol allah razı olsuninş rabbim tamamına erdirir beni sanada tez zamanda rabbim yeniden gönderir bebegini inan bende senin için çok üzülmüştüm inş bi daha yaşamzsın canım inşşş
çok çokkkk tebrik ederimm. Hayırlı olsun, rabbim kucagına almayı da nasip etsin a.s.
amin canım sagol allah razı olsun inş kucagıma almayı da nasip eder inşş
Hayırlı olsun. Sağlıklı şekilde kucağına almak nasip etsin Rabbim. Darısı başımıza inş.
sagol canım teşekkür ederim rabbim bana kucagıma almayı sana ve isteyen herkesede tez zamanda hamiş kalmayı nasip etsin inşşşş

bi de buraya yazıym
ben demiştim sana:))))))))))))))))))))
hayırlı olsun ayağını sürt iyiceee
gelelim arkandann

bi de buraya yazıym
ben demiştim sana:))))))))))))))))))))
hayırlı olsun ayağını sürt iyiceee
gelelim arkandann
uy datlum sagolasın tebriklerini alıyom zaten fıstıgım inş ayagımı sürttüm ben merak etme benim ardımdan geliceksiniz inşşşş sizde inşşş
((( darısı bıze yaw((((((
darısıda sanada olsun tatlım inşşşşş
Hayırlı olsun.
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaallah.

çok sagol canım inş rabbim tamamına erdirir amin beni ve tüm hamileleri inşş

hayırlı olsun öncelikle allah tamamına erdirsin inş.
benim eski patronumunda böle bişiy başına geldi hanımında sorun vardı
bebekleri olmuyordu tüp bebekle hamile kaldı 1 kızları oldu ondan sonra
nasılsa olmuyor diye korunmamışlar :) çok geçmeden kadın gene hamile kaldı
mucize bişiy ama allahın lutfu:)

gökcem takvimin süperdi ama dediğin gibi minişin kalbi pıt pıt etsin ozaman gönül rahatlığıyla koyarsın yeniden.
teyzesi yesin onu .allahım size bağışlasın inşallah..opuyorumnanaktan

Canım burdan tekrar tebrik etmek istedim.Allah sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin.
Kontroller için ufuğa gelirsen karşılaşırız belki yine.Kendine çok dikkat et canım.Öpt.

gökçecim...canim benim...cok mutluyum senin ve senin gibi tum hamisler adina...Allah'im nazarlardan korusun ve sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah..saglikli gebelikler dilerim guzel arkadasim..insallah buyuklugune kurban oldugum yuce Allah'im, bir gun bizlere de nasip kismet eder...dualarimiz sizlerle..sizlerde dualarinizi esirgemeyin bizlerden...Tekrar tebrik ederim,hayirli olsun canim.

sagol canım allah razı olsun çok şükür rabbim nasip etti inş kucagımada almak nasip olur ay arkadaşında ne şaşırmıştır şimdi tekrar hamile kalınca:)
gökcem takvimin süperdi ama dediğin gibi minişin kalbi pıt pıt etsin ozaman gönül rahatlığıyla koyarsın yeniden.
teyzesi yesin onu .allahım size bağışlasın inşallah..opuyorumnanaktan
cano kaldırdı m ya hayırlısı artık büyüsün inş o zaman yeniden yaparım
Canım burdan tekrar tebrik etmek istedim.Allah sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin.
Kontroller için ufuğa gelirsen karşılaşırız belki yine.Kendine çok dikkat et canım.Öpt.
canım saol darısı saa ve isteyen herkese olsun inşşşşş orhana haftaya gelicem inş canım orda ayın 4 ünde karşılaşırız inşş kib öptm canım

ay canım pasifigim yaaa sagol bitane m rabbim inş beni ve tüm hamişleri tamamına senid- ve isteyen herkesi de bebegini nasip eyler inşş canım tez vakite gelir inşş minigin canım inşşşş

canm hayırlı olsun cok sevındım senın adına banada tup bebek dedıler bız tedavıye baslamadan once normal yoldan hamıle kaldım allah cok buyuk

size neden tup bebek dedi?sizdenmı sorun esınızdenmıydı?ayrıca hayırlı olsun bebişin allh kucagına almayı nasp etsın

canm hayırlı olsun cok sevındım senın adına banada tup bebek dedıler bız tedavıye baslamadan once normal yoldan hamıle kaldım allah cok buyuk

canım çok saol allah razı olsun rabbim bizi böyle sevindirdi demek seninde benim gibi oldu inş rabbim tamamına erdirir hayırlısı ile darısıda tüm isteyenlerin başına olur inşşşşşşşşşşşş

Çok sevindim cnm Allah hayırlısıyla kucaınıza almayı nasip etsinnnn opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…