- 6 Aralık 2009
- 6.242
- 3.012
- 723
- Konu Sahibi gundogmadan
-
canım çok saol allah razı olsuninş rabbim tamamına erdirir beni sanada tez zamanda rabbim yeniden gönderir bebegini inan bende senin için çok üzülmüştüm inş bi daha yaşamzsın canım inşşşgökçem birde seni burdan kutlayayım..benim bu üzüntümün üstüne iyi geldin..inşallah rabbim kucağına alacağın günleride nasip eder...benim minik meleğimi aldılar benden...2 aylık...hala göz yaşlarım durmadı...inşallah rabbim çok bekletmeden birdaha hamile kalmayı nasip eder...bu sefer kucağıma alıp koklamayı nasip eder...inşallahhhhhhhhhhhhh
amin canım sagol allah razı olsun inş kucagıma almayı da nasip eder inşşçok çokkkk tebrik ederimm. Hayırlı olsun, rabbim kucagına almayı da nasip etsina.s.
sagol canım teşekkür ederim rabbim bana kucagıma almayı sana ve isteyen herkesede tez zamanda hamiş kalmayı nasip etsin inşşşşHayırlı olsun. Sağlıklı şekilde kucağına almak nasip etsin Rabbim. Darısı başımıza inş.
uy datlum sagolasın tebriklerini alıyom zaten fıstıgım inş ayagımı sürttüm ben merak etme benim ardımdan geliceksiniz inşşşş sizde inşşşbi de buraya yazıym
ben demiştim sana:))))))))))))))))))))
hayırlı olsun ayağını sürt iyiceee
gelelim arkandann
darısıda sanada olsun tatlım inşşşşş((( darısı bıze yaw ((((((
Hayırlı olsun.
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaallah.
canim gözün aydin cok sevindim rabbim tamamina erdirsin insallah
sagol canım allah razı olsun çok şükür rabbim nasip etti inş kucagımada almak nasip olur ay arkadaşında ne şaşırmıştır şimdi tekrar hamile kalınca:)hayırlı olsun öncelikle allah tamamına erdirsin inş.
benim eski patronumunda böle bişiy başına geldi hanımında sorun vardı
bebekleri olmuyordu tüp bebekle hamile kaldı 1 kızları oldu ondan sonra
nasılsa olmuyor diye korunmamışlar :) çok geçmeden kadın gene hamile kaldı
mucize bişiy ama allahın lutfu:)
cano kaldırdı m ya hayırlısı artık büyüsün inş o zaman yeniden yaparımgökcem takvimin süperdi ama dediğin gibi minişin kalbi pıt pıt etsin ozaman gönül rahatlığıyla koyarsın yeniden.
teyzesi yesin onu .allahım size bağışlasın inşallah..opuyorumnanaktan
canım saol darısı saa ve isteyen herkese olsun inşşşşş orhana haftaya gelicem inş canım orda ayın 4 ünde karşılaşırız inşş kib öptm canımCanım burdan tekrar tebrik etmek istedim.Allah sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin.
Kontroller için ufuğa gelirsen karşılaşırız belki yine.Kendine çok dikkat et canım.Öpt.
gökçecim...canim benim...cok mutluyum senin ve senin gibi tum hamisler adina...Allah'im nazarlardan korusun ve sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah..saglikli gebelikler dilerim guzel arkadasim..insallah buyuklugune kurban oldugum yuce Allah'im, bir gun bizlere de nasip kismet eder...dualarimiz sizlerle..sizlerde dualarinizi esirgemeyin bizlerden...Tekrar tebrik ederim,hayirli olsun canim.
canm hayırlı olsun cok sevındım senın adına banada tup bebek dedıler bız tedavıye baslamadan once normal yoldan hamıle kaldım allah cok buyuk
canm hayırlı olsun cok sevındım senın adına banada tup bebek dedıler bız tedavıye baslamadan once normal yoldan hamıle kaldım allah cok buyuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?