Golden retriever besleyenler bi bakabilir mi?

dişi mi erkek mi?
Bir de goldenlere "hirsiza bile terlik getiren köpek" diyorlar o kadar dost canlisi hayvanlar bir gun sahilde çimlerde otururken bir golden gelip posetiyle makaronlarimizi calmisti sahibi mahcup pesinden kosturuyordu
Kediler cok garip yaratiklar yaptıklarında mantik aramamak lazim pek ama hep dedikleri gibi köpeğin sahibi siz oluyorsunuz ama kedi sizin sahibiniz oluyor. Rahmetli kedimle yatarken minik bedeniyle bütün yatağı kaplardi bense sıkışırdım. Az hareket edince anında tırmıklı pati kedilerin eyvallahi yok...

Japon balığı bakmakta sanıldıgı kadar kolay değil
Ben aylardır uğraşıyorum o kadar özen göstermeme rahmen bir tanesi öldü

Bence konu sahibi kendisine baksa yeter
Çok fazla sorumluluk sevmiyor anladıgım kadarıyla

Erkek. :) Ya herkese dost canlısıdır eve ilk kez gelen insana bile kendini sevdirir de erkek arkadaşımla yıldızları barışmadı bir türlü biz de anlayamadık Kediler cidden öyle ya ama ben korkuyorum bazen, arkadaşımın kedisinden özellikle aşırı saldırgan. Kafanı ani refleksle geriye atmasan gözünü çıkarır vallahi.

Arkadaslarınız atıyor diyemem tabi ama koku en az düZeydedir belki
Şimdi oğlunuzu kocaman kucaklayın ve kokusunuiçinize çekin

Siz kokusu en az olan cinslerle kıyaslayınca farkı anlayabilirsiniz belki

Kesinlikle +1

Erkek arkadasini sevmeme nedeni belli iste o özel oldugu icin kiskaniyor yaramaz :)

Kedilerdeki trip kimsede yok valla:))japon baligininda suyunu degismek gerek yalniz.arada bir fanus temizligi de cabasi:))

O kiyaslamaya girdim cunku burdaki insanlar genelde kopeklerin de cocuk kadar hatta daha fazla bakim ilgi ve sevgi isteyen canlilar oldugunu anlamiyorlar. Burdaki kacinci konu allasen’bahcede bakmak istiyorum’ ‘baskasina vermem lazim’ ‘sevmiyorum’ vs vs . Ama bu yavrularin hic buyumeyecek cocuk olduklarini cok az insan dusunuyor. Belki olur da biraz yansima yapar diye karsilastiriyorum cocuklarla. Ki cocuk severim yapmayi da dusunuyorum. Ama birini digerinden ustun tutamiycam. Kendim dogursam bu bebekleri o kadar severdin cunku 3 yasina ben getirdim ozenle.
Disarda bakma meselesine gelince bahceli eve gectigimizde sitedeki diger kopekleri gorunce bak oluyormus iste , tum bahce ona kalir hem, neden bahceli ev aldik sanki, bak babam da sevmiyo, hem yeni tasindik gelen giden cok olur vs diye cok konustu esim ve annesi. O zaman tecrubesizdim onlar galip geldi. Ama daha ilk gece anladim ve mucadele etmeye basladim. Ama siz de biliyorsunuz ki mucadele edilmeden pes edilmez. İstedim ki esim de istesin mutlu olalim. Benim zorlamam la oldu ama simdi gun icinde bana aksam cektigi fotolari atiyor ozledim ya bebekleri diyor.
Yikamasina gelince kafamizdan atarak yapmadik herhalde. Herseyimiz gibi bu da veterinere danisarak yaptigimiz bisey.her yikadigimizda sampuan kullanmiyoruz zaten. Ama vucutlarina su degmesi bile mis gibi yapiyor kuzulari. Evime onca gelen giden oldu kokudan gizlice burnunu kirani bile gormedim.kardesim sen bekarken daha pasakliydin der durur evimin simdiki haline.
Ha bi seye katiliyorum yalniz dediklerinizde. Ben hakkaten insanlari sevmiyorum. Bu demek degil ki onlara kotuluk ediyorum. Ama allahin bu sessiz meleklerini daha cok seviyorum evet.

Dışarda kalma olayı hariç aynı biz.En çok da şu yatak olayında bizim evi gördüm anlattıklarınızda.Bizimkiler ufak olduğu için kafa üstü bacak arası toto dibi gibi yerleri seçiyorlar yatmak için.Sabahları tutankamunun mumyası gibi tutulmuş kalkıyoruz.Yine de inanın onlar rahatsız olmasın diye gram kımıldamamaktan mutluyum.Aynı sizinki gibi bir yürek lazım işte herşeyden önce.Tebrik ettim kocaman sevgiler yolladım

Çocuğunuz olsun önce öyle konuşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…