- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Kusura bakmayın sizi yargılamıyorum ama merak ettim, siz daha yeni sokaktan aldığınız bir köpek için günlerce konu açıp en son bakamayacağınızı söyleyip geri bırakmadınız mı ,nedir bu köpeğin farkı sevdiğiniz cins olması mı?
Evet en son ki köpek ne oldu? Çok uzun zaman geçmedi üzerinden en son konuyu açalı? Anlaşılan vermişsiniz köpeği şimdi neden başka bir köpek düşünüyorsunuz? İçli dışlı olmayı sevmiyorsunuz üstelik köpeklerle yazdığınıza göre? Bence bırakın bir hayvan sever alsın baksın. Hayvanın psikolojisini bozmayın. Alışır sonra gittiği zaman üzülür.
Bahçede bakabileceğim sorunsuz böyle havlamayan bi köpek cinsi başka ne olabilir acaba. Üst katta yaşlı ev sahibi var çünküZaten birtek bahcede bakılır o cins cunku çok koku yapıyor cok tuy dokuyor ve enerjsi fazla
Bahçede bakabileceğim sorunsuz böyle havlamayan bi köpek cinsi başka ne olabilir acaba. Üst katta yaşlı ev sahibi var çünkü
O da çok miyawlıyor ama miyaw miyaw bütün gün içimizi yiyor bizim tekirtoş, depresyona girdim bu pofidik yüzündenHavlamayan tekir cinsi var ama o da köpek değil
Köpeği ücretsz düzgün birine sshiplendrdim sokakda o halde görünce aldım bakımlarını yaptım baktım ben ev içinde bakamayacağım bana alışmadan sahiplendirdim alışırsa psikolojisi çok bozulur diye sırf sevmek için bencillik etmedim.
Ev içinde değil ev dışında köpek bakmak istiyorum.
O köpek o gün karşıma çıktı diye eve getrdim. Bu kış günü yuvalandı onun için çok iyi oldu. şimdi de barınaktan yada ücretsz yada sokakda bulunan bi golden sahiplenmek istiyorum.
O da çok miyawlıyor ama miyaw miyaw bütün gün içimizi yiyor bizim tekirtoş, depresyona girdim bu pofidik yüzünden
Bence kedi de olmaz, neticede cool takılıyorlar ama onların da oyun, sevgi taranma bakım ihtiyaçları var. Yazık olur.Benim de golden retriever cinsi köpeğim var ama eski konularınızı ve durumunuzu bilen biriyim, sizin o köpeğe bakabileceğinizi düşünmüyorum açıkçası bunu lütfen hakaret gibi algılamayın. Cidden bakamazsınız köpek beslemenin evlat sahibi olmaktan hiçbir farkı yok, çok ciddi sorumluluk isteyen bir şey. Sırf bahçeli eviniz var diye o hayvana eziyet etmenin hiçbir manası yok ve siz cidden o hayvana eziyet edeceksiniz. Başkasına sahiplendirmek bile psikolojilerini bozuyor o zavallıların. Biraz daha kendi kendine yetebilen bir hayvan sahiplenin derim mesela kedi. Benim köpeğim eve 10 dakika geç geleyim bana trip atar, kıskanır, çok kolay depresyona girebilen hayvanlar bunlar. Bir heves almaktan daha öte bu durum.
Aaaa ben de :)))O da çok miyawlıyor ama miyaw miyaw bütün gün içimizi yiyor bizim tekirtoş, depresyona girdim bu pofidik yüzünden
Benim de golden retriever cinsi köpeğim var ama eski konularınızı ve durumunuzu bilen biriyim, sizin o köpeğe bakabileceğinizi düşünmüyorum açıkçası bunu lütfen hakaret gibi algılamayın. Cidden bakamazsınız köpek beslemenin evlat sahibi olmaktan hiçbir farkı yok, çok ciddi sorumluluk isteyen bir şey. Sırf bahçeli eviniz var diye o hayvana eziyet etmenin hiçbir manası yok ve siz cidden o hayvana eziyet edeceksiniz. Başkasına sahiplendirmek bile psikolojilerini bozuyor o zavallıların. Biraz daha kendi kendine yetebilen bir hayvan sahiplenin derim mesela kedi. Benim köpeğim eve 10 dakika geç geleyim bana trip atar, kıskanır, çok kolay depresyona girebilen hayvanlar bunlar. Bir heves almaktan daha öte bu durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?